התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אפשר גם בלי בשר - יד שניה

אפשר גם בלי בשר - יד שניה

מק"ט מוצר: 133246
סלט ירוק עם גבינת קממבר מטוגנת, טרין ירקות וגבינה בולגרית ברוטב וינגיגרט, פוקצ`צה חצילים גבינה ופסטו, פסטה עם ירקות מוקפצים ופסטו, סלמון בקרם תרד ורוטב שמנת... מממ.
נשמע טעים, לא?בספר זה מתכונים אלה ורבים אחרים - כולם חלביים. אתם לא מוכרחים להיות צמחוניים, כדי לגלות שתוכלו להכין אין סוף ארוחות מגוונות ומפתיעות, ללא המנה הבשרית ה``מסורתית``.
בני סיידא אסף למענכם את מיטב הסלטים, המרקים, המאפים, הדגים, הפסטות, העוגות והקינוחים, שנותנים כבוד לגבינות משובחות, לירקות ופירות טריים, לעשבי תיבול ובכלל לטעם הטוב
מחבר/ת בני סיידא
מק"ט מוצר 133246
שם יצרן מודן

אולי יעניין אותך גם

  • לה קורדון בלו הסדרה הביתית: מתכוני חורף - יד שניה
    כחלק מסדרת ספרי הבישול והאפיה של לה קורדון בלו.
    המחיר שלנו: 35
     
  • המטבח התימני - יד שניה

    קהילת יהודי תימן ידועה כקהילה עתיקת יומין אשר משמרת באדיקות רבה במסגרות חייה תרבות יהודית שמקורה, יש אומרים, בימי בית ראשון ושני. בין התחומים המעניינים בתרבות יהודי תימן מצויים תזונה, בריאות ורפואה. ללא ספק, לתרבות האכילה של יהודי תימן היתה השפעה על בריאותם של יהודים אלה בתימן. יהודי תימן שעלו לישראל במבצע "על כנפי נשרים" בשנותיה הראשונות של המדינה לא סבלו ממחלות כרוניות כסוכרת ומחלות לב וכלי דם. ספר זה כולל בתוכו מתכונים שונים וטעימים של יהודי תימן. המתכונים מלווים בסיפורים מבית אבא, סיפורים אחרים והסברים על חלק - לא - קטן ממאכיבי המתכונים ועל תרבות האכילה של יהודי תימן. הכל מוגש לקורא לבריאות ולהנאה. בתיאבון.
     
    המחיר שלנו: 35
     
  • ספר העוגות של רותי - יד שניה
    פאי פירות, טורט שוקולד, עלי שמרים ועוגות גבינה והמון עוגות חג ומועד. בספר זה נאסף המבחר המפתה ביותר ממדורה הפופולרי של רות יולס במוסף ``זמנים מודרניים`` של ידיעות אחרונות. במשך שנות הופעתו של המדור זרמו אל הבשלנית רות יולס מכתבי תודה רבים מכל אלה שהעוגות הביתיות הנפלאות שלה העשירו את מטבחם. הספר כולל מגוון רחב של מתכונים שרותי אספה במסעותיה בעולם ובין חברותיה, ובמיוחד מתכונים ששאבה ממסורת האפייה העשירה של משפחתה. כל מתכוני העוגות ברורים ובהירים ונועדו מלכתחילה למטבח הביתי, ללא אבזרים מסובכים, טכניקות מורכבות ומצרכים אקזוטיים. לעומת זאת - הטעמים חדשים ומעניינים, והמבחר גדול. מעוגת שמנת קלה של אחר צהרים ועד ליצירת פירות ושוקולד חגיגית. וכמו כל ספריה של רות יולס, גם ספר זה יאפשר לאופות מתחילות לנסות, להצליח ולהרשים. בספר עשרות צילומי צבע מרהיבים המציגים את העוגה כפי שהיא מתקבלת באמת במבטח הביתי. העוגות כולן נאפו ועוטרו בידי רות יולס במטבחה.
    המחיר שלנו: 30
     
  • ביסים ממטבחה של בשלנית - יד שניה
    עוגה שעלתה יפה, עוף שיצא מן התנור שחום וריחני, גזר שהכה שורשים באדמה או עץ שהתכסה בפריחה בן-לילה אחרי חורף קר - שמחות היום יום.
    ‏הילה קריב, אם עסוקה לשלושה ילדים צעירים, החלה לתעד במילים ובצילומים בבלוג האהוב שלה "ביסים" את חייה כאישה צעירה בעולם מודרני. עכשיו נהפכו המתכונים והסיפורים שלה לספר שבו היא חולקת באהבה עם קוראיה את כל הידע שלה. הילה כותבת על אוכל, על אנשים ועל החיים, מתוך חוויות היומיום שלה ורצונה הכן לשתף אחרים. את התמונות היא מצלמת בבית או בחצר, כמעט תמיד באור יום. ללא צבעים. ללא טריקים. מאז פתחה הילה את הבלוג

    התפתח סביבו קהל גדול של חובבי אוכל מעריצים, המתענגים על המתכונים המשובחים, הכתיבה הסוחפת והצילומים היפהפיים. ‏הילה נסעה לניו יורק, שם הגשימה חלום ולמדה בבית הספר הגבוה לבישול The French Culinary Institute ‏. בהמשך השתלמה בכמה מהמסעדות הידועות בה ואף עבדה כאופה במאפיית "בושון" של תומס קלר. כיום מתגוררת הילה עם משפחתה בברקלי, קליפורניה.
    המחיר שלנו: 39