התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בישול ב-4 מרכיבים - יד שניה

בישול ב-4 מרכיבים - יד שניה

מק"ט מוצר: 133245

כן ? אפשר להכין מנות מעניינות, טעימות ויצירתיות בעזרת ארבעה מרכיבים בלבד, אפשר בהחלט! אפשר להכין מנות פשוטות לצד מנות גורמה בלי לטרוח בקניות עם רשימה ארוכה של מצרכים. אפשר לבלות פחות זמן במטבח ויותר זמן עם המשפחה. אפשר לחבוש את כובע השף ולהתגאות במתכונים נפלאים ומהירים ללא מאמץ. הספר הזה מתאים לכולם: · לאוהבי הבישול הרוצים לנוח קצת במטבח וליהנות מפשטות הבישול. · למתחילים החוששים מבישול מורכב ומסובך. · לכל מי שנרתע עד כה מלחבוש בסירים זאת הזדמנות להתחיל בדרך הקלה והטעימה.
מחבר/ת מיכל לוי-אלחלל
מק"ט מוצר 133245
שם יצרן כנרת

אולי יעניין אותך גם

  • בישול ים תיכוני - יד שניה
    חלק נכבד מהתענוג שבשהייה בקרבת הים התיכון, נובע מהאפשרות ליהנות ממאכליו הנפלאים של האזור - פירות וירקות עזי טעם וניחוח שהבשילו בשמש, טעמיהם הפשוטים והטבעיים של דגים ובשר שניצלו על אש פתוחה, שילובים אקזוטיים של עשבי תיבול טריים ותבלינים מגוונים. המתכונים הכלולים בספר נבחרו בשל טעמם הנפלא, פשטות הכנתם, היותם מייצגים נאמנים של מטבחי האזור, ועשויים מחומרים המצויים בו בשפע. הם מציגים קשת רחבה מאוד של מאכלים - ממנות פתיחה ומרקים ועד לקינוחים ומשקאות. דגש מיוחד הושם על מתאבנים מסורתיים האופיניים לאגן הים התיכון על אזוריו השונים - הטאפאס הספרדיים, האנטיפסטי האיטלקיים והמזטים של המזרח התיכון. בספר גם מדריך צבעוני שימושי של מרכיבי הבישול באגן הים התיכון. מחברת הספר, קלודיה רודן כבר קנתה לעצמה שם בינלאומי בספריה רבי-המכר ובהופעותיה בסדרת הטלוויזיה ``בישול ים תיכוני`` של הבי.בי.סי. היא נולדה וגדלה בקהיר, סיימה את חוק לימודיה בפריס ומשם עברה ללונדון ולמדה אמנות. מאז ילדותה הרבתה לנסוע בכל רחבי אגן הים התיכון. בין ספריה האחרים: ``מטעמי המזרח`` ו-``פיקניק`` שראו אור בעברית, בהוצאת ר. סירקיס.
    המחיר שלנו: 28
     
  • ליהנות מאוכל בריא - יד שניה
    ד"ר רני פולק, המייסד והמנהל של "המרכז לבישול בריא" בבית החולים האוניברסיטאי הדסה, למד רפואה באוניברסיטה העברית בירושלים, ובישול בבית הספר הצרפתי Le Cordon Bleu. הוא קיבל את “פרס קיי“ היוקרתי של האוניברסיטה העברית לשנת 2005 , על סדנת הבישול שחיבר לשיפור איכות החיים של חולי קרוהנס. לד"ר פולק ניסיון רב בתחום סדנאות הבישול הבריא הן לילדים והן לאוכלוסיה הבוגרת, סדנאות המותאמות לחולי יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם, סוכרת, מחלות לב, קרוהנס וקוליטיס, צליאק וגם לאוכלוסיה הבריאה ולספורטאים.

    לאכול טוב, לחיות טוב ולהישאר בריא! - המתכונים המעולים של ד"ר רני פולק הופכים משאלה זו לאפשרית. עם שילוב ייחודי של השכלה וניסיון בתחומי הרפואה והגסטרונומיה, ד"ר פולק מצליח להקנות לנו ידע והבנה המאפשרים הנאה ממטבח שהוא גם בריא, גם מגוון וגם אנין טעם. בין המתכונים תמצאו פסטה חמצמצה עם זוקיני, בזיליקום וקוביות ברינזה; אצבעות בס במרינדה אסייתית; צלי סינטה ברוטב פטריות ים תיכוני; מג’דרה ארומטית; רולדה מבצק תרד, במילוי גבינת עזים ורצועות סלמון כבוש; מאפה מבצק חציל, במילוי גבינה ומנגולד; סושי; עלי פילו במילוי תפוחי פינק ליידי, ברוטב רימונים ויין אדום; דים סם אגסים וריקוטה, ברוטב תפוחים ופיסטוק. והכול מתאים לכולם, אפילו לאנשים החיים עם סוכרת.

    בספר יש קרוב למאה מתכונים. יחד עם אפשרויות הגיוון שלהם הם מספקים למעלה משלוש מאות רעיונות לשימוש בחומרי הגלם הנהדרים שנמצאים סביבנו. לצד הדרכה — כיצד להשתמש בפחמימות, שומנים, עשבי תיבול וכו' — ד"ר פולק מציג בפנינו רעיונות וטיפים לניהול אורח חיים טעים ובריא — ארוחות מהירות, תזונה בריאה לילדים, אוכל לעבודה ועוד ועוד. והחשוב מכל, אין שום פשרות, לא בתחום הטעם ולא בתחום הבריאות!

    ספר זה יצא לאור בארה"ב וזכה לביקורות נלהבות:
    “אתם מקבלים שני ספרים באחד - ספר בישול מלא מתכונים יצירתיים לצד טיפים קלים ליישום בנושאי בריאות ותזונה מרופא ושף מיומן."
    Hope Warshaw, MMSc, RD, CDE, BC-ADM

    “זהו ספר בישול יוצא מן הכלל... חגיגה של אוכל נפלא שניתן להכין גם לאנשים בריאים וגם לבעלי מגבלות תזונה."
    Paula D. Payne, MS, LD, RD, Piedmont Nutrition Associates, Inc.
    המחיר שלנו: 35
     
  • מרקים - חנה שאולוב - יד שניה
    מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".

    אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.

    המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
     
    המחיר שלנו: 30