-
|
|
|
הספר "שם עם על דבר" בא להמחיש באמצעות כ-180 מתכונים את העובדה הידועה כי השום הוא מרכיב חשוב במאכלים מכל הסוגים, החל במנות ראשונות, סלטים ומאכלי פסטה, וכלה במרקים, רטבים, ירקות, מאכלי בשר, דגים ופירות ים, מיני לחם ומה לא. אין ספק, השום ראוי להשתלב בכל אוכל טוב. יש אף הגורסים שהוא ההופך כל מאכל למאכל טוב. ספר מתכונים זה, הראשון מסוגו בעברית, מספק רעיונות לאין ספור לתרומה שהשום יכול להעלות לארוחה הבאה שתוגש על-ידך. בתאבון!
המחיר שלנו:
28
₪
|
|
|
|
-
|
|
|
כל אחד היה רוצה להיות בריא ולהיראות במיטבו. גורדון רמזי – שף בעל כושר מעולה, רץ מרתון ומגיש תוכניות טלוויזיה נמרץ – הוא פרסומת נהדרת לאכילה טובה המסייעת לשמור על בריאות יציבה. בספר הזה הוא הרכיב מנות נפלאות שמתאימות לאורח החיים המודרני. תיאבון בריא מכיל 125 מתכונים מגרים, עשירים במרכיבים טריים ומזינים, ומבושלים בשיטות בריאות שמצליחות להשיג מגוון טעמים. רמזי מכוון לחיי היומיום שלנו ומציע רעיונות מקוריים ובריאים לארוחות בוקר וצהריים, ארוחות ילדים, על האש, ארוחות ערב, קינוחים ואירוח.
המחיר שלנו:
70
₪
|
|
|
|
-
|
|
|
הנה ספר הבשר הכי שלם שראה אור בעברית. מגוון הטעמים ושיטות הבישול בספר עצום. המתכונים מתייחסים לחיה ממנה בא הנתח ולחלק המדויק המתאים לבישול המנה.
המחיר שלנו:
40
₪
|
|
|
|
-
|