התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ארוחות ערוכות - כשר - יד שניה

ארוחות ערוכות - כשר - יד שניה

מק"ט מוצר: 133243
20 ₪
אין במלאי
שלוש עשרה ארוחות מלאות ועשרות רבות של מתכונים מציע ספרו השביעי של ישראל אהרוני.
כל תחומי המטבח שעסק בהם עד היום מגיעים למיצוי מפואר בארוחות מגוונות, ממטבחים שונים ומסוגים שונים.
לצד ארוחת גורמה צרפתית מופיעות ארוחה בוכרית, ארוחת פיקניק, מסיבה, ברביקיו ועוד.
לכל ארוחה תפריט מלא והצעה למשקאות, רשימת קניות ועצות רבות בדבר התכנון ושלבי העבודה.
"ארוחות ערוכות" איננו רק ספר בישול.
זהו ספר שבאמצעותו מתוודע הקורא אל מטבחים שונים, מזווית ראייתו האישית של אהרוני.
מחבר/ת ישראל אהרוני
מק"ט מוצר 133243
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • עוגות וקינוחים - יד שניה
    בישול ואפיה- עוגות וקינוחים כשר חלבי בספר ממבחר הבישול והאפיה העולמית של בית קונמן -Könemann.  באוסף מתכונים מתוקים נפלאים בהם: רפרפות ביצים ומטעמים נימוחים, עוגות גבינה, מרנג, פירות וג'לי, מאפים, קינוחים אפויים, דביקים ומאודים, קינוחי גאטו וטרייפל, עוצרי נשימה, גלידות, דל שומן, מתכונים מיוחדים לפירות יער, סוכר, רטבים מתוקים ועוד ועוד..תרגום: תמר פישמן. בצילומי צבע מרהיבים.
    המחיר שלנו: 39
     
  • לה קורדון בלו הסדרה הביתית: תפוחי אדמה - יד שניה
    כחלק מסדרת ספרי הבישול והאפיה של לה קורדון בלו.
    המחיר שלנו: 35
     
  • מרקים - חנה שאולוב - יד שניה
    מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".

    אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.

    המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
     
    המחיר שלנו: 30