התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הבחירה הטעימה חלק א - יד שניה

הבחירה הטעימה חלק א - יד שניה

מק"ט מוצר: 133271
30 ₪
אין במלאי
ספר מתכונים למאכלי שבת וחג עם תמונות צבעוניות
מחבר/ת רבקה יוסקוביץ
מק"ט מוצר 133271
שם יצרן פלדהיים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • טחינה נענע צנובר כבש - יד שניה

    כשתסיימו לדפדף בספר זה ותתחילו לבשל על פי אחד המתכונים הנפלאים שבו, תגלו גם אתם שחומוס הוא גרגר קטן על שולחן האוכל הערבי-ישראלי השופע. בספר זה נחשפים הסודות המסורתיים של המטבח הערבי-ישראלי העילי והמשובח. תכירו כאן עשרות מעדנים מרגשים כמו מקלובה, מסחן, מנסף,תבשילי ירקות מבושמים, שכעת תוכלו להכין בבית. זהו אוסף של יותר מ-160 מתכונים, המבוססים על פירטי מזון מקומיים, שקל להשיג וקל להכין, ובצדם, רשימות של שווקים וחנויות לעשבי בר עונתיים, לירקות הבלאדי הערביים, לתבלינים, לממתקים ולכלי בישול. עם זאצ- להכנת רוב המתכונים מספיק מסע קצר אל הירקן השכונתי. המתכונים פשוטים להכנה, אל חובקים יריעה רחבה של מסורת, תרבות, סודות משפחתיים, קיצורי דרך וטעמים.
    המחיר שלנו: 45
     
  • פשוט טעים - תבשילים - יד שניה

    לאחר ההצלחה הגדולה של שני הספרים הראשונים, יוצא לאור הספר השלישי בסדרת "פשוט טעים" - סדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים. השפית המוכשרת אביגיל מייזליק איגדה תבשילי ירקות, תבשילי אורז פסטה וקטניות, תבשילי בשר, תבשילי דגים ומרקים נפלאים. זוהי ההזדמנות שלכם לבשל עוף בשזיפים, קינואה עם בטטות וקארי הודי אמיתי, סלמון בפסטו, סטייק עסיסי ומג'דרה אמיתית. גם כאן מצליחה מייזליק לרענן את מלאי המתכונים הביתי עם מנות חדשות, פשוטות, מחומרים זמינים ותהליכים ברורים לכל נפש.
    המחיר שלנו: 49