התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הטעם שבצמחונות - יד שניה

הטעם שבצמחונות - יד שניה

מק"ט מוצר: 133272
מתכוני בריאות לגוף ולנפש. הסבר על תורת הצמחונות, כולל כ-60 מתכונים צמחוניים על בסיס עקרונות היוֹגַה – קלים לעיכול ומרוממים את התודעה.
מחבר/ת אדי ראג'
מק"ט מוצר 133272
שם יצרן BBT
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • דגים - יד שניה

    טובי המבשלים בעולם עוברים כיום לבישול דגים. עכשיו נוכל גם אנחנו, בעזרת ספר זה, הראשון מסוגו בישראל. אהרוני מגיש 150 מתכוני דגים, כפי שרק הוא יודע: ממיטב מטבחי העולם וממטבחו הפרטי, למן המתכונים פשוטים וקלים ועד למיטב מעדני האירוח. והמשותף לכולם - מהירות ההכנה. הדג מתבשל במהירות והוא מזין, טעים, בריא ועכשווי. נוסף על המתכונים המפתים הספר כולל מידע רב ושימושי על קניית דגים, הטיפול בהם, שיטות הבישול ומפתח לדגים השונים שאפשר לקנות בארץ: והכול מלווה בתמונות צבע ובתמונות הדרכה שלב אחרי שלב. דגים נהדרים - ומעכשיו גם אצלכם במטבח: בסיר, במחבת, בתנור ועל האש.
    המחיר שלנו: 25
     
  • קציצות בקלי קלות - יד שניה
    כדורי בשר בטעם כבש עם שזיפים וערמונים • קבבוני בשר ותרד עם אגוזי קשיו • כדורי בשר ברוטב חמוציות אדום • קציצות עוף מתובלות • כופתאות תרד וגבינה ברוטב חמאה לימוני • קציצות בשר ואורז ברוטב קארי־קוקוס ותפוז • קציצות בקר וחזה אווז מעושן עם צ´אטני אפרסקים • קציצות קינואה, פטריות וטחינה • קציצות תפוחי אדמה וטונה • קציצות מעגבניות צלויות וגבינת פטה • קציצות הודו עם דלעת וזנגביל כבוש • קציצות בטטה ועדשים כתומות • כדורי בשר וסולת במרק סלק חמוץ • קציצות סלמון ברוטב שמנת ופטריות • כדורי טופו אינדונזיים עם רוטב בוטנים • קרוקטים כרובית וגבינה מעושנת - כל אלה הם רק חלק ממתכוני הקציצות הנפלאים שמופיעים בספר.

    הספר מציע עשרות מתכונים לקציצות מכל הסוגים: קציצות מבשר הודו, עוף, בקר וטלה, קציצות דגים, קציצות ירק וקציצות צמחוניות ממגוון חומרים; קציצות מטוגנות, קציצות אפויות וקציצות מבושלות; קציצות "יבשות" וקציצות ברוטב. לצדם תמצאו מתכוני עזר לרוטבי טבילה, לתוספות מתובלות ואפילו למרקים צחים שמשמשים כבסיס לרטבים וכן שלל עצות וטיפים מניסיונה העשיר של דנית, ובכלל זה "דברים שכדאי לדעת לפני שמתחילים בבישול". המתכונים כתובים בשפה פשוטה וברורה וכל שלב מוסבר בצורה מפורטת, כשלצד מצרכים פחות מוכרים מופיע הסבר קצר על טיבם ועל המקומות בהם ניתן להשיגם. כל מתכון מלווה בתצלום מעורר תיאבון, שממחיש את התוצאה הסופית.

    דנית סלומון היא מחברת ספרי הבישול רבי־המכר "עוגות בקלי קלות", "שוקולד ושושנים", "פיצהפיתה", "קטנטנות - קאפקייקס בקלי קלות" ועוד רבים אחרים.
    המחיר שלנו: 39