התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ספר הבישולים של אודטה - יד שניה

ספר הבישולים של אודטה - יד שניה

מק"ט מוצר: 133278
25 ₪
אין במלאי

שלום חברים,
הצילו! איבדתי את המתכון! הכלב אכל את הדף, המטפלת קלעה איתו צמות, החותנת עפה עליו לטורקיה, וכאלה.
טוב, הנה-הנה, כל המתכונים שלא פורסמו בספר הכיופים הראשון שלי, שהופיעו ביומני הבית שאין להשיגם יותר, שהתפרסמו בעיתון, אבל הדף התאדה, וגם עוד מתכונים חדשים (כולל מתכון תמצית השום הטיבטית!) - הכול, הכול פה.
עם הסיפורים המצחיקים, עם שני קילו השכלה לקלוואסה (בלי זה אי אפשר), עם פטנטים, עם טיפים, ועם תרופה שמחוברת מודולורי למכה: פרק עם המון תובנות על הרזיה, למי שבעניין.
והאמת, האמת?
כבר נמאס גם לי לבשל מהדפים המתעופפים שלי, אז יאללה, שיהיה מסודר.

שתהנו מכל הלב
שלכם באותיות
אודטה
מחבר/ת שוורץ אודטה
מק"ט מוצר 133278
שם יצרן מודן

אולי יעניין אותך גם

  • חמין - יד שניה

    חמין של חורף,חמין של קיץ,חמין צמחוני,חמין ללא קטניות

    "כולנו טעמנו כבר אינספור גרסאות של חמין או צ´ולנט, מאכל הנפש היהודית המתקיים מעבר למכבש הזמן וחי בלבם ובחכם של האנשים בזכות הזיכרון של הבית והמשפחה.
    בהכנתו של החמין מתערבבים רגשות, זיכרונות וגעגועים, וטעמו מבטא את תחושת ההתרפקות על הטעם התמים שאבד ואת הקסם המנחם של השיבה הביתה."

    שרי אנסקי, חוקרת תרבות האוכל הישראלית, היא בעלת מדור אוכל במוסף סופשבוע של "מעריב" משנת 1992 וחיברה חמישה ספרי בישול שהיו רבי-מכר.
    יכולתה הנדירה לחוש, לבשל ולספר סיפור - מניבה מאכלים שאי אפשר למצוא באף מסעדה.
    המתכונים, האנקדוטות והסיפורים האישיים המרגשים מבטאים את זהותה של אנסקי ואת מרכיבי חייה, ואלה מחלחלים לתוך הדיאלוג האישי, האותנטי והישיר שלה עם האוכל.

    הצילומים שבספר נעשו בידי אלכס ליבק, בן זוגה של אנסקי, במטבח ביתם בזמן ההכנות והבישול ובאור טבעי.
    ליבק, חתן פרס ישראל לצילום וחבר מערכת "הארץ", פרסם ארבעה ספרי צילום.
    דרך ההתבוננות שלו והיכרותו האינטימית עם אנסקי מעניקות לספר איכויות נדירות של תוכן, צורה וצבע.

    "שרי אנסקי, הכוהנת הגדולה של החמין, מוציאה סוף-סוף קלאסיקה אמיתית של מתכוני חמין נפלאים המתאימים לכל עונות השנה.
    מדף הספרים שלכם לא יהיה שלם בלי האנתולוגיה המרתקת הזו." (השף ארז קומרובסקי)
    המחיר שלנו: 40
     
  • עוגות בכיף - יד שניה

    בספר זה שפע מרהיב של עוגות יפות וטעימות. עוגות למשפחה ולחברים, לידידים ולילדים, לחגים ולאירועים מיוחדים. בנוסף לעוגות יש בספר אוסף מרשים של עוגיות, מיני פאי, מאפינס וקינוחים נפלאים.

    מה שמייחד את המתכונים בספר עוגות בכיף הוא קלות העשייה והמהירות בה אפשר להכין אותם, חלק מהעוגות אפילו אין צורך לאפות.

    זהו ספר של כיף, כיף להכין את העוגות והקינוחים, כיף להגיש אותם וכיף לאכול אותם.

    המחיר שלנו: 30
     
  • סיפור בולגרי - יד שניה
    ענת אחירון ואורית חמיאל מביאות בספר זה את מורשת הבישול היהודי-בולגרי העוברת המשפחתן מדור לדור. השתיים, בשלניות נלהבות ועתירות ניסיון, זכו לקבל את הידע ישירות מסבתן ויקטוריה סרוב, שעל מאכליה גדלו. פרויקט חגיגי של איסוף המתכונים מויקטוריה ומבנות משפחה אחרות, לרגל יום הולדתה ה-100 של סבתא ויקטוריה, התפתח לספר בישול מקיף המציג, בצורה בהירה וקלה, את המטבח היהודי-בולגרי במיטבו: פשוט ואיכותי, עשיר בירקות, עושה כבוד לחומרי הגלם, צבעוני ומשמח את החיך והלב. בספר שזורים טיפים לבישול נכון, סיפורי פולקלור וזיכרונות מהבטן של בני המשפחה ושל יקירי עדה נוספים, שאינם קשורים למשפחה אך קשורים מאוד לעדה ולמאכליה.

    שתי האחיות הבשלניות ממשיכות מורשת משפחתית נוספת. פרופ' ענת אחירון, נוירולוגית ומנהלת המרכז לטרשת נפוצה במרכז הרפואי שיבא, וד"ר אורית חמיאל, רופאת ילדים ומנהלת היחידה לאנדוקרינולוגיה ילדים במרכז הרפואי שיבא, מהוות המשך של שושלת משפחתית של רופאים - הסבא, ד"ר יקיר סרוב, היה הרופא הפנימאי הראשון בשכונת התקווה בשנות ה-50, הוריהן, ד"ר אידה סרובה-פנחס, נוירולוגית, וד"ר אלברט פנחס, רופא עיניים, נמנו עם מייסדי שיבא והיו מבכירי רופאיו. "העיסוק ברפואה הוא העיקר", אומרות האחיות, "אבל הבישול הוא אהבה לא פחות גדולה!".
    המחיר שלנו: 45