-
-
|
|
|
הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא", כמו הספר "הבישול המרוקאי של אמא", מבוסס ברובו על מתכונים מבית אמא. את תורת הבישול והאפייה למדתי מאמי היקרה. כילדה, ישבתי לידהּ וצפיתי בה ובאופן עבודתה, נוכחתי בגילויי האהדה של האורחים לנוכח טעמם המשובח של המאכלים והקינוחים שהוגשו לפניהם. גדלתי והפכתי לרעיה ואם, והתנסיתי אף אני בזו המלאכה. צעד אחר צעד ובלא מעט ניסיונות, שחלקם הפכו להצלחה וחלקם נחלו אכזבה, אף-פעם לא אמרתי נואש. עם המון נחישות והתמדה, ויותר מכול - אהבה לעניין, למדתי את מלאכת הבישול והאפייה. הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא" מרכז בתוכו מבחר גדול של עוגיות וריבות מהמטבח המרוקאי האותנטי, סיפורים אותנטיים על החינה והמימונה מבית אמא, טיפים ועוד... אתם מוזמנים ללמוד ולהתנסות בחוויה מיוחדת במינה. בהצלחה!
המחיר שלנו:
49
₪
|
|
|
|
-
|
|
|
אנחנו עושים את זה אחרת! כן! אנחנו עושים את זה אחרת. סטודנטים חושבים אחרת על אוכל, לוקחים אותו ברצינות אבל לא מקדישים אותו! רוצים אותו טוב, אך לא בהכרח יקר! סטודנטים, כך מסתבר, מחפשים באוכל את כל הטוב, הפשוט, הזול והצנוע. הימים הם ימי שביתת המרצים הגדולה ב - 1994. ישיבה לחוצה בבית, ציפייה למשהו שיתרחש, בילוי משותף עם חברים והרבה - הרבה אוכל. לאחר שקיבצנו, מיינו, ערכנו וטעמנו את הבישולים, הניסויים, ההמתאות, מתכוני השכנה והדודה, האמא והסבתא, החלטנו לשתף גם אתכם הסטודנטים. התייחסנו לקשיים שכולנו עוברים בכניסה לעולם האקדמי, לארגון המטבח הראשון, לקנייה הראשונה של מצרכים, תבלינים וכלי מטבח. כל העצות והרעיונות הם פרי ניסיונם של סטודנטים שכבר נמצאים "בתוך זה". המתכונים כולם נערכו בפשטות, חלקם מובאים כפי שהושמעו במקור מפי בעליהם, כשרים ולא כשרים. ואחרים שונו, שופרו והותאמו לבישול פשוט ומעשי. מקווים שתיהנו. סמי ואלי.
המחיר שלנו:
35
₪
|
|
|
|
-
|
|
|
מסעות קולינריים מסעירים ברחבי סין, הולידו את הספר הזה. ישראל אהרוני והצלם נלי שפר צוות ותיק ומיומן נסעו לסין טיילו בה לאורכה ולרוחבה, ביקרו במחוזות הקולינריים החשובים, טעמו בישלו ואכלו במסעדות המפוארות ביותר, במסעדות העממיות ביותר, בשווקים, בדוכני האוכל שברחוב ואפילו בבתים פרטיים. כל הרשמים, החוויות, הסיפורים, המתכונים והמראות מהארץ המדהימה הזאת, קובצו בספר מהודר זה ובכך גם ייחודו. לא עוד א סופת מתכונים סיניים אלא סיפורן של קולינריות מעוררות תאבון. בסוף הספר יש פרק, אותו כתב נלי שפר, ובו מידע על סין. למטייל בסין הקלאסית בשילוב הנושא הקולינארי. בשונה מכל ספרי הבישול שיצאו לאור בארץ עד כה, נאספו המתכונים גם בכריכה רכה שיהיה קל ונוח לעשות בספר שימוש במטבח.
המחיר שלנו:
45
₪
|
|
|
|
|