התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ארוחה בטבע - יד שניה

ארוחה בטבע - יד שניה

מק"ט מוצר: 133312
25 ₪
אין במלאי
ארוחה בטבע יכולה להיות פרויקט שלם של העמסת משאית ושולחן עץ וכלי פורצלן וגריל 4 מ' לצליית כבשים שלמות וארוחה בחברת 20 חברים, ומצד שני היא יכולה להיות אכילת מנת פלאפל ביחידות, בפינת - חן, בישיבה על סלע המשקיף אל נוף יפה, והיא אפילו יכולה להיות פיקניק על המרפסת. העיקר החוויה. את האוכל אפשר להכין במקום ואפשר להביא מהבית או לקנות בדרך - העיקר החוויה. מתכוני הארוחה בטבע הם מתכונים של מאכלים שאפשר להכין גם בבית, אבל הטבע הוא פינת - האוכל הכי יפה בעולם. המתכונים הם קווים מנחים לתפריטים ולמנות שאפשר לצאת אתן לפיקניק בטבע. מצד שני, להישאר עם הספר בבית ולחגוג אתו בפיקניק כהלכתו על המרפסת. מתכוני הספר הם מתכונים פשוטים הכוללים חומרים זמינים, כתובים בלשון עממית שווה לכל נפש. וכדי להשלים את החוויה, מלווים את הספר צילומים מרהיבים. לאון אלקלעי גדל במטבח הבולגרי והחל לבשל בצבא, כי הצבא לא הצליח לעמוד בציפיות הקולינריות שפיתח בבית. לימים פגש את המטבח הסיני והתאהב עד עמקי נשמתו. שני המטבחים הללו, הבלקני והסיני, מככבים במטבחו עד היום. לאון אלקלעי היה בעליה של מסעדת "גרגנטואה" ביפו ובעל תכנית הבישול "אצל לאון" בערוץ 2 של הטלוויזיה. הוא כותב על אוכל בעתונות וזהו ספרו הראשון.
מחבר/ת לאון אלקלעי
מק"ט מוצר 133312
שם יצרן כרטא
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • שולחן לחג - יד שניה
    ביקשנו מארבעה שפים מובילים לבשל את מנות החג הטובות ביותר שלהם. התוצאה היא חגיגה של טעמים, ניחוחות וצבעים, בגישה רעננה וייחודית. ארוחות החג לראש השנה, לפסח ולשבועות מעולם לא נראו מזמינות, מקוריות וטעימות כל כך.

    בכל אחת מארוחות החג המופיעות בספר, מבחר מרתק של מאכלי חגים, המשקף את סגנונו של כל שף.

    עמיר אילן מחבר בתבשיליו החדשניים והמקוריים מסורות בישול שונות, ממזרח למערב.
    אבי ביטון משלב את מסורות המטבח הטורקי והמרוקאי. סגנונו מצטיין בקריצה למטבחים עיליים, תוך שימוש בדמיון וביצירתיות קולינרית.
    איילת לטוביץ´ מביאה אל שולחן החג גישה נשית ייחודית. מתכוניה מתבססים על מסורות מהמטבח הפרסי, שעברו מאם לבת.
    עומר מילר מייצג את הישראליות השורשית, ומעניק למסורת החג פירוש עכשווי ומודרני. הוא עושה שימוש בחומרים מקומיים ועונתיים ומגיש אותם כחוויה חושית וחושנית, מקורית ויצירתית.

    המתכונים שבספר מבוססים על תפריטי המסעדות של השפים, אך נשענים על מסורות מבית. כל המתכונים בספר הותאמו להכנה במטבח הביתי הכשר. הצילומים המרהיבים והעיצוב האלגנטי הופכים את הדפדוף בספר לחוויה חגיגית ומרגשת.
    המחיר שלנו: 39