התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סושי - כל אחד יכול - יד שניה

סושי - כל אחד יכול - יד שניה

מק"ט מוצר: 133314
60 ₪
אין במלאי

כל אחד יכול להיות סושי-מאסטר בעזרת המרשמים הטעימים, ההוראות המדויקות והטיפים של השפית היפנית איה אימטני.

בביטחון רב תוכלו לחתוך סשימי, לדעת מה לבקש ממוכר הדגים שלכם ולכנן ארוחת סושי מדהימה. עקבו אחר ההוראות, שלב אחר שלב, ועד מהרה תהיו מומחים למרק מיסו, תדעו להכין אורז סושי למהדרין, סשימי על קרח, רולים וקונוסים יפניים מסורתיים לצד מנות יפניות עכשוויות, ועוד המון סוגים של סושי שיפתיעו וינעמו לחך יקיריכם. אז קחו את הספר ליד, התרווחו בכורסא, חלצו נעליים, מזגו לעצמכם כוסית סאקה או בירה יפנית ותחגגו! אתם אוהבים ניגירי טונה? מתים על קונוס סלמון? אתם נורא רוצים לדעת איך ומה להזמין במסעדה יפנית? סושי - כל אחד יכול הוא הפרון. * כבדו את חבריכם בקונוס של טונה. עוררו קנאה עם הרולים איסנסייד-אאוט. הכינו גונקאנמאקי מדהים עם ביצי דגים. יש לנו מתכונים לצמחונים! * ואל תפספסו את המיוחדים של איה, כמו הקאוואריזושי המוגש בחגים יפניים, לא תמצאו אותם בשום מקום אחר!

מחבר/ת איה אימטני
מק"ט מוצר 133314
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • חגיגה ים תיכונית - יד שניה
    הבישול הים תיכוני כבר רכש לו שֵם בשדה הבריאות. מחקרים מעידים על קשר ישיר בין השיעור הנמוך של מחלות לב באזור לבין הרגלי התזונה והבישול בו. מובן מאליו ששימוש רב בירקות ובפירות טריים, בדגים, בקטניות וביוגורט, תורם לתזונה מאוזנת, עשירה בוויטמינים ובנוגדי חמצון. גם ידוע שהשימוש בשמן זית והעדפתו על פני שומנים מן החי תורמים לאיזון רמת הכולסטרול בדם.
     
    אבל תושבי האזור הזה יודעים שהבישול הים תיכוני הוא גם טעים מאוד, עשיר ומגוון — הם מכירים את נפלאות הקוסקוס המרוקאי, היוגורט היווני, הפסטה האיטלקית, תבשילי הקדירה הספרדיים, ויודעים להתענג על בשרים ודגים "על האש" נוסח ישראל ושכנותיה.
     
    ההיסטוריה הקולוניאלית ארוכת הימים, ועמה הסחר הבינלאומי, עיצבו בארצות הים התיכון כולן תרבות וחקלאות דומות ואף זהות. וישראל, השוכנת באזור הים התיכון ושרבים מתושביה הגיעו אליה מארצות אחרות באזור, נהנית ממטבח ים תיכוני מגוון במיוחד — גם הודות לאוכלוסייתה המגוונת.
     
    המתכונים בספר מבוססים בחלקם על מנות ים תיכוניות קלאסיות, אבל הטוויסט האישי של אבנר לסקין תמיד מורגש בהם, כמו תוספות מפתיעות או צורת בישול יוצאת דופן: צלעות טלה בציפוי אגוזים מתובלים, סקלופיני עגל ברוטב זיתים, סלט טבולה עם פיסטוקים או פנה קוטה עם זעפרן ודבש.
     
    אבנר לסקין הוא שף, אופה וקונדיטור עתיר ידע וניסיון. הוא סיים את לימודיו בבתי הספר היוקרתיים "קורדון בלו" ו"לה נוטרה" בפריז, והחל לעבוד במסעדות יוקרתיות בצרפת, בגרמניה ובישראל. אבנר מרבה להסתובב בעולם, בעיקר בארצות הים התיכון, חוקר ולומד ללא הרף. הוא עוסק בייעוץ למסעדות ולמאפיות בארץ ובחו"ל, וחיבר ספרי בישול באנגלית ובעברית — שחלקם תורגמו גם לספרדית, לפולנית ולצ'כית. ספריו של לסקין פטיסרי — אומנות הקונדיטור הביתי, לחמים ומאפים ביתיים, בישול עם שוקולד, אגוזים וזיתים ראו אור בהוצאת פן וידיעות ספרים.
    המחיר שלנו: 40
     
  • סין דרך האוכל - יד שניה
    מסעות קולינריים מסעירים ברחבי סין, הולידו את הספר הזה. ישראל אהרוני והצלם נלי שפר צוות ותיק ומיומן נסעו לסין טיילו בה לאורכה ולרוחבה, ביקרו במחוזות הקולינריים החשובים, טעמו בישלו ואכלו במסעדות המפוארות ביותר, במסעדות העממיות ביותר, בשווקים, בדוכני האוכל שברחוב ואפילו בבתים פרטיים. כל הרשמים, החוויות, הסיפורים, המתכונים והמראות מהארץ המדהימה הזאת, קובצו בספר מהודר זה ובכך גם ייחודו. לא עוד א סופת מתכונים סיניים אלא סיפורן של קולינריות מעוררות תאבון. בסוף הספר יש פרק, אותו כתב נלי שפר, ובו מידע על סין. למטייל בסין הקלאסית בשילוב הנושא הקולינארי. בשונה מכל ספרי הבישול שיצאו לאור בארץ עד כה, נאספו המתכונים גם בכריכה רכה שיהיה קל ונוח לעשות בספר שימוש במטבח.
    המחיר שלנו: 45
     
  • ספר העוגות של רותי - יד שניה
    פאי פירות, טורט שוקולד, עלי שמרים ועוגות גבינה והמון עוגות חג ומועד. בספר זה נאסף המבחר המפתה ביותר ממדורה הפופולרי של רות יולס במוסף ``זמנים מודרניים`` של ידיעות אחרונות. במשך שנות הופעתו של המדור זרמו אל הבשלנית רות יולס מכתבי תודה רבים מכל אלה שהעוגות הביתיות הנפלאות שלה העשירו את מטבחם. הספר כולל מגוון רחב של מתכונים שרותי אספה במסעותיה בעולם ובין חברותיה, ובמיוחד מתכונים ששאבה ממסורת האפייה העשירה של משפחתה. כל מתכוני העוגות ברורים ובהירים ונועדו מלכתחילה למטבח הביתי, ללא אבזרים מסובכים, טכניקות מורכבות ומצרכים אקזוטיים. לעומת זאת - הטעמים חדשים ומעניינים, והמבחר גדול. מעוגת שמנת קלה של אחר צהרים ועד ליצירת פירות ושוקולד חגיגית. וכמו כל ספריה של רות יולס, גם ספר זה יאפשר לאופות מתחילות לנסות, להצליח ולהרשים. בספר עשרות צילומי צבע מרהיבים המציגים את העוגה כפי שהיא מתקבלת באמת במבטח הביתי. העוגות כולן נאפו ועוטרו בידי רות יולס במטבחה.
    המחיר שלנו: 30