התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • עולם היין - יד שניה

עולם היין - יד שניה

מק"ט מוצר: 133328
40 ₪
אין במלאי
אדום או לבן, יבש או מתוק ומה שביניהם, קברנה סוביניון נגד שרדונה, בורדו מול קליפורניה, אוסטרליה יד ביד עם צ'ילה, מכרמל מזרתי ועד יקבי רמת הגולן, וכמובן צרפת - כל הטעמים, הניהוחות, המקורות, ההיסטוריה המרתקת והסיפורים המשעשעים, עולם היין הוא הספר המושלם ל"מתחילים", ל"מתקדמים" ולמביני דבר מדריך רב - פנים לתרבות היין, למנהגים ולמוסכמות ולהנאה צרופה, בבית וליד שולחן המסעדה. יין במרתף ויין בחדר, מי מוזג למי, כמה ולמה, מה שותים עם מה ועם מי, מנפלאות החבית ואיכות הפקק ועד טיב הבקבוק וצלילי הזכוכית של הכוסות, וגם על עפיצות, כמובן, כל המושגים, כל המותגים, כל השמות - בספר מרהיב, מלווה באיורים וצילומים יפהפיים.
מחבר/ת שלמה פפירבלט
מק"ט מוצר 133328
שם יצרן אריה ניר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • קפה איטליה - יד שניה

    כבר שלושים שנה מטביעים האחים יורם וארי ירזין את חותמם בעולם המסעדנות הישראלי, והם מהווים אי של יציבות בעולם הקולינרי בו מסעדות נפתחות ונסגרות חדשות לבקרים. באמתחתם שורה ארוכה של מסעדות מצליחות שהפכו למותגים בנוף הישראלי, ביניהם צ'ימיצ'ננגה, עד העצם, בירנבאום ומנדלבאום, טוני וספה, מגזינו, טקאריה ועוד.

    מסעדת "קפה איטליה", מבחינתם, היא הדובדבן שבקצפת. המסעדה היא טרטוריה איטלקית המגישה מנות קלאסיות: אנטיפסטי, פירות ים על הפלנצ'ה, מגוון מתכוני פסטה בעבודת יד, מנות דגים טריים ומאכלי בשר עסיסיים. וכמובן- הקינוחים העשירים.

    כמו קפה איטליה, גם הספר הזה נולד מאהבה. המתכונים לספר שנבחרו על ידי השף ארי ירזין מתוך התפריט הרחב והעשיר של המסעדה, הם פשוטים, מדוייקים, ומתבססים על חומרים איכותיים ונגישים, המצויים בשפע בשוק הישראלי. יש כאן מנות מרשימות לאירוח, מנות משפחתיות ליום יום, מנות מהירות להכנה, מנות מורכבות במיוחד, וכמובן המון שמן זית, צ'ילי, עשבי תיבול וניחוחות ים תיכוניים.

    הספר מאפשר לשחזר בבית את האווירה והניחוחות המוכרים והאהובים של המסעדה. הספר, כמו כל מוצר שיוצא תחת ידם, מוקפד ומעוצב לעילא. מיטב אנשי המקצוע אמונים עליו- צילומי מנות: מיכל רביבו, צילומי אווירה : מיכל רביבו ודן פרץ, עיצוב ועריכה גרפית: סטודיו וונסי, כתיבה ועריכה: אביבה וקסלר ודבורה פישמן.

    "בקפה איטליה מגישים אוכל פשוט של מסעדת פועלים איטלקית. טרטוריה. ובז׳אנר הזה, שנפוץ כל כך בעולם וחסר כל כך בארץ, אפילו מצטיינים כאן" גלריה, הארץ

    "הטירמיסו רב המוניטין של קפה איטליה נותר קינוח פשוט ונפלא. הטירמיסו של קפה איטליה מזכיר שהמקור, כשהוא עשוי היטב, מוצלח מכולם. פשוט. נפלא. " גלריה, הארץ
     
    המחיר שלנו: 40
     
  • שמאלץ - יד שניה

    "את כל זכרונותיה וגעגועיה", כותב השף הירושלמי שמיל הולנד, "העבירה סבתא פרומה אלי, בלילות של סיפורים על העיירה ציצוב, נופיה, אנשיה, ריחותיה והכי חשוב - טעמיה. "כשהגעתי למסע שורשים ראשון בפולין, בתחילת שנות ה-80, הובלתי אני את הנהג המקומי מלובלין עד העיירה ציצוב, מסע של כ-40 ק´´מ. הכרתי כל עיקול דרך, קראתי בשם כל כפר, זיהיתי כל פלג והגעתי עד לבית משפחתה של סבתא ללא טעות אחת. המדריך נותר פעור פה. איך הוא יכול היה לדעת, שסבתא פרומה נמצאת איתי ומראה לי את הדרך?".


    בין המתכונים מופיעים סיפורים ורשימות מאת נילי אושרוב.
    המחיר שלנו: 40
     
  • טעים טעים - יד שניה
    "טעים טעים" הוא אוסף עשיר ומגוון של מתכונים טעימים, קלים להכנה ומהירי הגשה. תמצאו כאן סלטים, מאפים, מאכלי עופות ובשר, ירקות, עוגות וקינוחים. רחל אהרונוביץ היא אופנאית וציירת, שעיסוקיה הרבים לא משאירים לה זמן פנוי רב, ולכן היא מגבילה את היצירתיות במטבח למאכלים קלים, ושמה דגש מיוחד על טעם מקורי והגשה אסתטית. רחל אהרונוביץ מוכרת לקהל המבשלים מחמשת הספרים שכתבה עם חברותיה, ושזכו למחמאות ולהצלחה רבה: "חדוות הבישול", "חדוות האירוח", "חדווה מתוקה", "חדווה קלה" ו"מהמטבח שלנו בחדווה".
    המחיר שלנו: 50
     
  • מרקים - חנה שאולוב - יד שניה
    מראשית ההיסטוריה ועד ימינו אלה, סיר המרק הענקי – המלא כל טוב ומעלה ניחוחות של בית, חום ונחמה – עומד במרכז הקיום האנושי ומאפשר אותו. כך לפחות מתאר את תולדות האנושות – ותולדות סיר המרק – הסופר גינטר גראס בספרו "דג הפוט".

    אין ספק שהמרק הוא עדיין אחד המאכלים המרכזיים בתפריטנו התזונתי והרגשי. אם נדמה היה שבנושא המרקים כבר מוצו כל החומרים וכל שילוביהם, מסתבר שאין זה כך. החומרים החדשים המופיעים בשוק – ירקות, פירות, מוצרי חלב וחומרי תיבול – ודמיונה הפורה של חנה שאולוב יוצרים יחד מרקים חדשים נפלאים, חמים וקרים, אקזוטיים וביתיים, לימי חול ולימי חג, לאירוח ולמשפחה, וסתם כשמתחשק לשבת עם כף מול קערה מלאה כל טוב.

    המרק החדש תואם את אורח חיינו – הוא קל ומהיר להכנה, חומריו זמינים בכל עת, והוא מפתח את הדמיון בד בבד עם חושי הטעם והריח.
     
    המחיר שלנו: 30