התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • התנ

התנ"ך כהיסטוריה - יד שניה

מק"ט מוצר: 133980
40 ₪
אין במלאי
מחבר/ת ורנר קלר
מק"ט מוצר 133980
שם יצרן מחברות לספרות

אולי יעניין אותך גם

  • הגבול הגרמני של האימפריה הרומית - יד שניה
    הקובץ עוסק בתהליכי השינוי שעברו על אזור הספר הרומי בגרמניה במעבר מן העת העתיקה לימי הביניים המוקדמים. הוא דן בארגון פוליטי של שבטים וערים, בעיצוב הארגון הכנסייתי, במבנים שבטיים ובתפקוד הכלכלי-המנהלתי של הערים וכן בגבול הרומי במזרח התיכון, בהשפעת הכיבוש הערבי על חקלאות המזרח התיכון ובעיצוב יחס הנצרות ליהודים בחוק הרומי.
     
    המחיר שלנו: 35
     
  • אתונה בימי גדולתה - יד שניה
    ספר זה עניינו אחת הפרשיות הגדולות והמפוארות שבהיסטוריה האנושית. הוא בא לתאר את חיי אתונה בימי גדולתה, במאה החמישית לפני סה"נ, שעה שהדימוקראטיה היוונית היתה בעיצומה. תקופה זו הנחילה לתרבות המערב ערכים מדיניים ורוחניים ראשונים במעלה. ערכים אלה מקורם במערכי ה'פוליס', זו עיר - מדינה יוונית. איש ה'פוליס' השתתף בהנהלת ענייני עירו - מדינתו לא להלכה בלבד אלא גם למעשה, בחיי יום - יום. יתירה מזו. ה'פוליס' האתונאית היתה גם לב חיי הרוח לכל גילוייהם. הדת היתה דת המדינה ולא עניינו הפרטי של האדם; האמנות הפלאסטית שקדה לפאר את העיר; היצירות הטראגיות היו מעמיקות את חוויותיהם של כלל בני המדינה; הקומדיה הפוליטית אף היא היתה מעצבת את דרכי המחשבה המדינית; והמחשבה הפילוסופית עוברת בצורה בולטת - ולדורות רבים - מן הטבע, העולם החיצוני, אל האדם. בספר ארבע מפות, תרשימים וחמישה - עשר לוחות.
    המחיר שלנו: 35