התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • גרייס אדמס המופלאה - פראן ליטלווד

גרייס אדמס המופלאה - פראן ליטלווד

מק"ט מוצר: 124500003917

היא איבדה את זה לגמרי, והיא יודעת את זה. פעם היא לא היתה כזאת. גרייס אדמס באמת היתה מופלאה. מתרגמת זוכת פרסים, הכוכבת של התעשייה, אבל עכשיו? עכשיו היא תקועה בפקק מטומטם, בדרך לאסוף עוגה מטופשת שקנתה ביותר מדי כסף, מזיעה כי חם, אבל בעיקר כי גיל המעבר, ואז – אז זה קורה.

משהו פוקע בה, משהו משתחרר, היא לא יכולה יותר. סליחה, ה י א  ל א  י כ ו ל ה  י ו ת ר. 

וככה פתאום, באמצע הפקק, היא יוצאת מהמכונית. ומתחילה ללכת. נהגים צופרים, אנשים קוראים אחריה, אבל גרייס בשלה. היא תלך. והיא תהרוס כל מה שנקרה בדרכה, לפעמים עם מחבט גולף. והיא תמשיך לצעוד עד שדברים יסתדרו, למרות שעכשיו המשטרה בעקבותיה. והיא תמשיך עד שתאסוף את העוגה המזורגגת, עד שתצליח להשלים עם בתה שעזבה את הבית בכעס ועכשיו גרה אצל אבא שלה, היא תלך עד שתשכח שפוטרה מהעבודה, היא תלך ותתרחק מכל מה שרע, היא תלך ותגיע למקום אחר. אולי. נראה.

גרייס אדמס המופלאה הוא רומן מצחיק אבל גם מכמיר לב, זהו ספר על אהבה וחסד ועל היכולת למצוא שוב את עצמנו, בדרך הארוכה הביתה. 

גרייס אדמס המופלאה הוא ספר הביכורים של פראן ליטלווד, שזכה להצלחה עולמית מסחררת, וזינק לרשימות רבי המכר ברחבי העולם.

מחבר/ת פראן ליטלווד
מק"ט מוצר 124500003917
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • לב המאהב

    "ידעת שיום אחד אכתוב עליך ספר"

    המספרת שלנו מבינה בסיפורי אהבה טובים, אך סיפור האהבה הגדול שלה, זה שהיא חוותה על בשרה, מעולם לא ציית לחוקים פשוטים.

    בסמסטר הסתיו של שנתה האחרונה באוניברסיטה, הגיבורה פוגשת שני סטודנטים מצטיינים מהקורס לספרות המאה השבע־עשרה: סאם ויאש. שני החברים, שגרים מחוץ לקמפוס בבית אלגנטי של פרופסור בחופשה, מזמינים אותה להיכנס לעולמם המהפנט; הם מעניקים לה את הכינוי ג'ורדן, וחושפים בפניה את תענוגות החברות, האהבה ואת הלהט האינטלקטואלי שלה עצמה. אך תשוקת הנעורים מטבעה בלתי צפויה, ולא עובר זמן רב עד שהיא מוצאת את עצמה בלב משולש טעון ומורכב. כששנות הלימודים מסתיימות והחיים הבוגרים מתדפקים בפתח, ההחלטות שיתקבלו ישנו את חייהם של השלושה לעד.

    שנים רבות אחר כך ג'ורדן חיה את החיים שחלמה עליהם, ונראה שימי הפגיעוּת של נעוריה נותרו הרחק בעבר. אך ביקור מפתיע וחדשות בלתי צפויות מביאים להתנגשות בין העבר להווה, וג'ורדן נאלצת לשוב אל העולם שהשאירה מאחור ולהתמודד עם ההחלטות והאשליות של מי שהיתה פעם.

    לב המאהב הוא רומן אינטימי על תשוקה, על אהבת הספרות ועל הקשרים המעצבים את חיינו, הכתוב בשנינות וברגישות יוצאות דופן. מאז ראה אור בארצות הברית הוא קצר שבחים ונחת היישר ברשימת רבי־המכר של "הניו יורק טיימס". 

    לילי קינג כתבה שישה רומנים שהיו לרבי־מכר, בהם אופוריה (כתר, 2017) וכן קובץ סיפורים. ספריה תורגמו לכשלושים שפות וזכו בפרסים רבים. היא מתגוררת בפורטלנד, מיין.

     

    "סיפור האהבה הכי טוב שקראתי השנה." – Literary Hub

    "אחד הרומנים המטלטלים רגשית והנבונים ביותר שקראתי." – Boston Globe

    "קינג היא מלכת המתח המיני, הבנייה האטית, הדחייה המענה של הסיפוק... זהו הרומן הכי טוב שלה." – New York Times

    המחיר שלנו: 67