התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שומרת הסופים הטובים

שומרת הסופים הטובים

מק"ט מוצר: 002000539207

סולין רוסל גדלה במשפחה שהתמחתה בסופים טובים: במשך דורות רבים משפחתה ניהלה סלון כלות אקסקלוסיבי ומפורסם בפריז. על פי השמועה, בשמלות של סלון רוסל היה קסם מיוחד: כלה שתלבש שמלה בעיצובם ביום כלולותיה, מובטחים לה חיים של אושר זוגי. אבל סולין עצמה לא זוכה באושר הזה – מלחמת העולם השנייה מביאה לפתחה אובדן אחר אובדן, ובלית ברירה היא בורחת לאמריקה ומנסה לפתוח בחיים חדשים.

שנים רבות לאחר מכן רורי גרנט, צעירה שחוותה לא מכבר אובדן משלה, מחליטה להגשים חלום ישן ושוכרת בניין מוזנח כדי לפתוח בו גלריה. באחד החדרים היא מוצאת קופסה מלאה מכתבים ושמלת כלה ישנה שמעולם לא נלבשה. כשהיא מגיעה להחזיר אותם לבעלת הבניין – סולין – מתפתח בין השתיים קשר אמיץ, והן מוצאות אוזן קשבת ומשתפות זו את זו בסיפור חייהן, באובדן שחוו ובתקוות לעתיד.

שומרת הסופים הטובים הוא רומן היסטורי נוגע ללב ומלא קסם שנע בין פריז של מלחמת העולם השנייה לבוסטון של ימינו, ומספר על גורל, על הזדמנויות שניות ועל תקווה – אבודה וחדשה. הוא תורגם ל־ 13 שפות וכיכב ברשימות רבי־המכר במשך שבועות רבים.

"המעריצות של לוסינדה ריילי יתאהבו בספר הזה." בוקליסט

מחבר/ת ברברה דיוויס
מק"ט מוצר 002000539207
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הלביאות מטהראן

    משפחתה של אלי בת השבע חיה בטהראן של שנות החמישים בנוחות רבה עד למותו בטרם עת של האב, אז נאלצות אלי ואמה לעבור לדירה זעירה במרכז העיר. השתיים נמצאות במלחמת הישרדות, ואלי משתוקקת לחברה שתקל את בדידותה.

    למרבה המזל, ביום הראשון ללימודים היא פוגשת את הומא מלאת שמחת החיים. בין שתי הבנות נקשרת ידידות אמיצה והן משחקות יחד, לומדות לבשל במטבח ביתה החמים של הומא, משוטטות בין הדוכנים הססגוניים של הבזאר הגדול וחולקות את שאיפתן להיות "נשים אריות" – לביאות. זאת ילדות קסומה בתקופה שלפני ההפיכה.

    אולם כאשר ניתנת לאלי ולאמה הזדמנות לחזור לחייהן הבורגניים הקודמים, אלי מותירה את זיכרונות הילדות ואת חברותה עם הומא מאחור וכובשת לעצמה עמדת השפעה בתיכון הבנות הטוב ביותר בעיר.

    שנים לאחר מכן, כשהומא שבה ומופיעה בעולמה של אלי, המפגש המחודש משנה את מהלך חייהן. עתה, בהתקרב נקודת הרתיחה הפוליטית באיראן, למעשה בגידה אחד יהיו השלכות עצומות.

    המחיר שלנו: 67