התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הקוסם מארץ־ים

הקוסם מארץ־ים

מק"ט מוצר: 126500001474

הקוסם מארץ־ים הוא סיפור מרתק על קוסמים, דרקונים וצללים מבעיתים. 
הקוסמים והמגים של האי גונט נודעו ברחבי ארץ־ים, והידוע שבהם היה ללא ספק רב־מג בשם גד. אבל גד לא היה תמיד הרב־מג שהאגדות מספרות עליו. כשהיה נער צעיר ורק גילה את הכוח הגדול שזורם בעורקיו, הוא היה פזיז וגאוותן. ולאחר ניסיון להטיל לחש שמעבר לכוחותיו, הוא נאלץ לצאת למסע שיוביל אותו אל קצה קצהָ של ארץ־ים כדי להתעמת עם הצל הזדוני שזימן בטעות ולהשמיד אותו.
זהו סיפור על המבחנים שגד יעמוד בהם, על איך ילמד להשתמש במילות הכוח הכבירות, יכניע דרקון עתיק ויחצה את סף המוות כדי להשיב את האיזון לעולם.

הספר הראשון בסדרת ספרי ארץ־ים היה לאחד ממאה ספרי הפנטזיה הטובים בכל הזמנים של המגזין "טיים" והוא בין היצירות המהוללות והמעוטרות ביותר בספרות. מגוון הפרסים שבהם זכה לאורך השנים הוא אישור למקומו בלבבותיהם של הקוראים והמבקרים גם יחד.

"הקוסם מארץ־ים הוא קריאת חובה. הלקחים שהוא מלמד אותנו רלוונטיים, חכמים וחיוניים יותר משאפשר להעלות על הדעת." – ניל גיימן

הקוסם מארץ־ים הוא על־זמני. מילותיה של לה גווין קסומות ואת הקסם הזה יש לגמוע בשקיקה. לטבול בו. לחלום אותו." – דייוויד מיטשל, מחבר ענן אטלס

מחבר/ת אורסולה לה גווין
מק"ט מוצר 126500001474
שם יצרן מודן

אולי יעניין אותך גם

  • הארקאנום נחשף - חלק שני
    ברנדון סנדרסון יוצר עולמות והעולמות שלו מחוברים זה לזה. הספרים העוסקים ביקום שבנה – גנזך אורות הסער, הערפילאים, אלנטריס ועוד רבים אחרים – מרכיבים פסיפס אדיר שנקרא הקוסמיר.

    עכשיו, לראשונה, נחשפים סיפורים על העולמות האלה ועל כל אחת ממערכות הקסמים שלהם. הסיפורים, שקובצו בשני הכרכים של הארקאנום נחשף: אוסף סיפורי הקוסמיר, מלוּוים באיורים ובמפות מפורטות של מערכות הכוכבים, וגם... בסודות רבים.

    בכרך זה תוכלו לקרוא על העולמות הבאים:
    סל – העולם של אלנטריס. הסיפור הקצר "תקוותה של אלנטריס" והנובלה "נשמת הקיסר": לנוכלת מקצועית ניתנו תשעים ושמונה ימים שבמהלכם תצטרך ליצור מחדש את נשמת הקיסר, או שתוצא להורג. היא תצטרך להשתמש בכל יכולותיה לא רק כדי להצליח במשימה, אלא גם כדי להישאר בחיים בסופה.
    דרומינאד – צייד יוצא לבקר באי הבית שלו ונתקל בתאגיד המאיים על כל יושבי האי באמצעות מכונות המגיעות מעולמות אחרים.
    רושאר – העולם של "גנזך אורות הסער". מרקדת הקצוות הצעירה ליפט יוצאת למסע חשוב במטרה למצוא את ייעודה, וחשוב מכך – לטעום מכל עשרת סוגי הפנקייקים שנוהגים להכין בעיר ידאו.

    ברנדון סנדרסון הוא סופר פנטזיה אמריקני פורה, הידוע בעיקר בזכות בניית עולמות מורכבים ומערכות קסם ייחודיות ומוגדרות היטב. הוא מוכר בזכות סדרות כמו "הערפילאים" ו"גנזך אורות הסער". הספרים של סנדרסון נמכרים במיליוני עותקים, תורגמו לעשרות שפות, ומושכים קהל נאמן של קוראים בכל גיל.


    "קריאת חובה לכל המעריצים של ברנדון סנדרסון"
    - פאבלישרז וויקלי
    המחיר שלנו: 59