התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • חוג הדמדומים - יד שניה

חוג הדמדומים - יד שניה

מק"ט מוצר: 134448

ההיסטוריה של המאה העשרים נפרשת כמזימה עולמית להכחדת האנושות. חוג מסתורי, שחבריו בעלי כוחות על - אנושיים, פועל מאחורי הקלעים ומשפיע על מהלכים גורליים - מלחמות, התנקשויות פוליטיות ועסקות דיפלומטיות - במטרה להביא להשמדת הגזע האנושי, את השתלטות הרוע על העולם יכול לעצור רק מי שבידיו מצויה טבעת הקסמים שהיא מקור כוחו של הרשע. דוד נולד בשנת 1900 כבן למשפחת דיפלומטים אנגלים ביפן, שם הוא מתיידד עם יורש העצר ולומד להשתמש בחרבות יפניות. מיפן הוא מתגלגל לאוסטריה ומשם לאנגליה. הוא משתתף במלחמת העולם הראשונה ונלחם בחזית המערבית, משלים את לימודיו ועובד כעיתונאי בניו - יורק ובשיקגו. אבל חוג הדמדומים אינו מניח לו. אף שדוד מחליף זהויות ושמות, אין הוא מצליח להימנע מעימותים אלימים עם החוג. לבסוף הוא מבין שזה גורלו וגם ייעודו - להילחם בחוג הדמדומים ולהביסו. האם יעלה הדבר בידו? האם יימשך העימות מאה שנה? ראלף איזאו, יליד ברלין (1956), הוא איש מחשבים וסופר. מאז 1988 זוכים ספריו להצלחה ומתורגמים לשפות רבות. חוג הדמדומים תורגם כבר לטינית, להונגרית וליפנית, והוא ספרו הראשון של איזאו הרואה אור בעברית.
מחבר/ת ראלף איזאו
מק"ט מוצר 134448
שם יצרן שוקן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מיינקראפט 5 - פלישת הקריפרים - יד שניה
    הַאִם לִילי, סַיימוֹן ומַייקֶל יַצליחוּ לְהימלֵט מִתוֹך מִשׂחק הַמיינקְרַאפט שֶלהם? הֵם רק חַייבים לְהביס את הגְריפֶר המְרוּשע בּיוֹתר שֶמוּלוֹ יָצא לָהם להִתמוֹדד!
     
    שְלוֹשת החֲבֵרים מֵעוֹלם לא היוּ קְרובים יוֹתֵר לִברוֹחַ מֵהעוֹלם העֶליוֹן והֵם כּבר נוֹאֲשים לַחזוֹר הבַּיתה לְאַחר תְקוּפה ארוּכּה מִדַי שבָּה היוּ לְכוּדים בַּשָרת.
     
    אוּלם אז תוֹקֵף אוֹתם עֵדר אַכזָרי של קְריפֵּרים וּמעַכֵּב את בּריחתם. עד מְהֵרה החֲבוּרה מְגלָה שמֵאחוֹרֵי המִתקפה עוֹמד נָבל חָדש: גְריפֶר מוּפרע עד כּדֵי כּך שהוּא מַעדיף להישאֵר לכוּד בָּעוֹלם העֶליוֹן מֵאשֶר לִחיוֹת חַיים אַרצִיים בָּעוֹלם האֲמיתי – ואֵין לוֹ שוּם בּעָיה להַשאיר שַׂחקנים אחֵרים לְכוּדים בַּמִשׂחק יַחד אִיתוֹ. הַאִם יַצליחוּ החֲבֵרים וּבנֵי בּריתם לְהביס את הקְריפֵּרים, להִשתלֵט על האוֹיֵב החָדש שֶלהם ולָשוּב סוֹף-סוֹף לבֵיתם?
     
    חבֵרים ואוֹיבים מִתאֲחדים נֶגד הרֶשע בַּפֶּרק החֲמישי והסוֹחֵף בּסִדרת רַבֵּי-המֶכר הבִּלתי-רִשמִיים, מַיינקְרַאפט – הַרפַּתקה של שַׂחקן.
    המחיר שלנו: 39