התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ביום שאיבדתי אותה - יד שניה

ביום שאיבדתי אותה - יד שניה

מק"ט מוצר: 134508
בעוד טים מתגבר על פשיטת הרגל שלו ועל גירושיו, סידני, בתו בת השבע־עשרה, באה לגור עימו למשך הקיץ. אף על פי שסידני מתגוררת בדרך כלל בבית מפואר עם אמה ובן זוגה החדש, טים שמח שהוא עדיין יכול להציע לה בית חם, גם אם צנוע, ולבלות עימה יותר מהרגיל.

ערב אחד סידני לא שבה הביתה מעבודתה כפקידת קבלה במלון. הדאגה שטים חש כאשר בתו לא עונה לטלפונים, הופכת לחרדה כשמתברר לו שמעולם לא עבדה בבית המלון. מה היא עשתה אם כן במשך ימים שלמים, בזמן שהיתה אמורה להיות בעבודה? האם יש לכך קשר עם היעלמותה?

חיפושיו של טים ומאמצי המשטרה אינם מעלים אפילו רמז למקום הימצאה של סידני. טים מבין שאם סידני שיקרה לגבי מקום עבודתה, ייתכן שיש דברים נוספים שאינו יודע על חייה. לטים מתברר שאנשים נוספים, שאינם בהכרח שומרי חוק, מחפשים את סידני, והוא מתחיל לגלות שעליו להתמודד לא רק עם המציאות הקשה שסידני מעורבת בה, אלא גם עם החלטות גורליות מן העבר, שהשלכותיהן רודפות אותו עד היום.




בעלילה סוחפת שחלקיה משלימים זה את זה בפאזל מתוחכם,
לינווד ברקלי מצליח לחשוף בפנינו את החיים בתוך מערבולת איומה. כוחו של ברקלי כמספר אינו רק בטוויית עלילה מותחת אלא גם במבט חד ורגיש על גיבוריו.

ספריו הקודמים של לינווד ברקלי ´בלי לומר שלום´, ´קרוב מדי הביתה´ ו´מהלך לא מוצלח´ שיצאו לאור בעברית בהוצאת מודן, תורגמו לשפות רבות והפכו לרבי־מכר עולמיים.
מחבר/ת לינווד ברקלי
מק"ט מוצר 134508
שם יצרן מודן