התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הדרך הארוכה אל החכמה - יד שניה

הדרך הארוכה אל החכמה - יד שניה

מק"ט מוצר: 119991
35 ₪
אין במלאי
אוסף מרתק של מעשיות ואגדות עם בורמזיות שפותח צוהר להיסטוריה ולתרבות של האומה העתיקה הזו
 
מאז שנת 1995 ביקר הסופר יאן-פיליפ סנדקר עשרות פעמים בבורמה על מנת לערוך תחקירים לספריו "אמנות ההקשבה לפעימות הלב ומיתרי הלב" שהיו לרבי-מכר. במהלך הביקורים הללו סופרו לו אינספור מיתולוגיות, מעשיות ואגדות עם ששבו את לבו עד שהחליט לבסוף לקבץ אותן בספר. היו אלה אנקדוטות נוגעות ללב שהצביעו על העושר המיתולוגי של עמי בורמה השונים ועל רוחניות בני האדם, והראו עד כמה הטביעה החשיבה הבודהיסטית את חותמה על החברה במשך מאות שנים" כותב סנדקר בפתח הדבר לספר ומוסיף כי סיפורים רבים הזכירו לו את אגדות ילדותו, למעט העובדה שאת המורים, האווזים והקיפודים האירופאים החליפו קופים, נמרים, פילים ותנינים. "הבנתי עד כמה מבססות כל תרבויות העולם את המיתוסים שלהן על החוכמה האנושית האוניברסלית."
"הדרך הארוכה אל החכמה" מציע עשרות סיפורי-עם מרתקים שיעוררו בקוראים קשת רחבה של רגשות, ויהוו עונג צרוף לקוראיו הוותיקים של סנדקר, כמו גם למי שמגלה לראשונה את הקסם הנפלא שטמון בכתיבתו הזוהרת. הסיפורים בקובץ לוקטו ועובדו על-ידי יאן-פיליפ סנדקר יחד לורי קרנאת' ויונתן סנדקר.
יאן-פיליפ סנדקר, יליד המבורג, הוא אחד הסופרים הגרמנים המצליחים ביותר כיום. ספריו נמכרו בלמעלה מ-3 מיליון עותקים ברחבי העולם ותורגמו ליותר מ-30 שפות. "הדרך הארוכה אל החכמה" הוא ספרו השישי הרואה אור בעברית. "אמנות ההקשבה לפעימות הלב", שהיה הספר הראשון פרי עטו שראה אור בעברית, מכר למעלה ממאתיים אלף עותקים והיה לאחד מרבי המכר הגדולים בישראל בשנים האחרונות.
מחבר/ת יאן–פיליפ סנדקר
מק"ט מוצר 119991
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החלק הטוב - יד שניה

    חשבת פעם מה יקרה אם תצליחי להגשים משאלה?

    לוסי יאנג בת עשרים ושש ונמאס לה. נמאס לה לעבוד בתפקיד זוטר, נמאס לה לצאת לדייטים איומים, נמאס לה לגור בדירה עם רטיבות ושותפים שאף פעם לא קונים נייר טואלט. אחרי עוד דייט מאכזב, לוסי נתקלת במכונת משאלות. היא משלשלת מטבע לחריץ, עוצמת עיניים ומבקשת משאלה ממעמקי לבה: בבקשה, אני רוצה לדלג לחלק הטוב של החיים.
    כשהיא מתעוררת למחרת בבוקר לצד גבר נאה ומגלה שיש לה טבעת על האצבע, משרה בכירה ושני ילדים מושלמים, לוסי מתקשה להאמין. האם באמת קפצה בזמן כמו שתמיד רצתה? 

    אט-אט לוסי מתחילה להתמסר לחייה החדשים ומבינה שגם בחלק הטוב יש אכזבות. האם היא תרצה לחזור להיות בחורה צעירה, או שמא החלק הטוב מספיק טוב כדי להישאר בו?

     

    "בזכות שילוב נהדר של ספרות נשים עם פנטזיה, ועם נגיעה של רומנטיקה מקסימה, זה הספר הכי מצחיק, מבדר ומחמם לב שסופי קאזנס כתבה עד עכשיו." – וימנ'ס וורלד

    "סיפור שובב שקורץ לסרטים כמו 'פתאום 30'. קומדיה רומנטית מחממת לב שתשאיר את הקוראים מתוחים לקראת השיא הרגשי." – בוקליסט

    "תזכורת מצחיקה ונוגעת ללב לכך שאת החיים יש לחיות יום אחר יום." – קירקוס 

    המחיר שלנו: 39