התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • נפלאות הטיפשות - יד שניה

נפלאות הטיפשות - יד שניה

מק"ט מוצר: 134917
40 ₪
אין במלאי
הטיפשות היא לפעמים מצחיקה ואף עשויה להניב רווחים, אך בדרך כלל היא פוגעת ואף גורמת נזקים כבדים. האם ניתן לחסוך את הפגיעות הללו ולהימנע ממעשים טיפשיים מזיקים?
 
הספר נפלאות הטיפשות הוא מסע מרתק אל עולמה של הטיפשות האנושית. בעקבות מחקרים מעמיקים, תצפיות וראיונות שערך פרופ‘ שלמה קניאל, מרצה וחוקר בעל שם עולמי בתחום הפסיכולוגיה והחינוך, עולה כי אין בעולם טיפשים רבים כל כך – אך יש ויש מעשים טיפשיים.
 
בשפה נגישה וקולחת ובשילוב סיפורים משעשעים, אנקדוטות ודוגמאות מכל תחומי החיים, יוביל אתכם פרופ’ קניאל בין גילוייה השונים של הטיפשות האנושית, גם במקומות המסתור שלה וגם במופעיה הציבוריים – בתאונות דרכים ובתאונות עבודה וירי, ברשתות החברתיות או במריבות טיפשיות בין בני משפחה וחברים.
 
בספר תתחקו אחר הסיבות הרבות והמגוונות הגורמות לאנשים לפעול מתחת לסף התבונה שלהם, כגון עייפות, כעס ולחץ, התמכרויות ואיבוד שליטה, ביטחון עצמי מופרז ועוד.
 
לאחר חשיפת מופעיה ונזקיה של הטיפשות, תלמדו כיצד ניתן למנוע ולצמצם מעשים טיפשיים באמצעים שונים, כגון חיזוק השליטה העצמית, שיפור החשיבה השיטתית, צמצום האימפולסיביות ועוד. הספר מיועד לכלל הקוראים, אך יש בו פוטנציאל ליצירת שפה משותפת בין חוקרים, מאבחנים ומטפלים בתחום הטיפשות – תחום שעד כה טרם נחקר לעומק.
מחבר/ת שלמה קניאל
מק"ט מוצר 134917
שם יצרן מטר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • חיים כתובים - יד שניה
    חיים כתובים בוחן את יצירותיהם האוטוביוגרפיות של אחד־עשר סופרים ישראליים וחושף את סודותיהם הנסתרים. בניתוחיה המרתקים מתמקדת ניצה בן־דב בפן האמנותי והספרותי של כל סיפור חיים, וחושפת סוגיות יסוד בכתיבתם של סופרים הכותבים על עצמם. ניתוחיה נוגעים, בין השאר, בהתמודדותו הנפשית של עגנון עם השמועה על הכחדת עירו בשואה; בילדותו רצופת הסכנות של ס. יזהר המאפיינת ילדי ייעוד מקראיים; ביתמות הנשזרת כחוט השני ביצירתה של דליה רביקוביץ; בהימשכותו החשאית של עמוס עוז לנופי אירופה בעקבות סיפורי הוריו; בסוד המשפחתי הטראומתי המתגלה בנסיבות אקראיות ביצירת חיים באר; בכאב שני הבתים — שתי המוֹלדוֹת — בכתיבתו של סמי מיכאל; ובגעגועים של א"ב יהושע ליצירתו המוקדמת.
    המחיר שלנו: 35
     
  • שאלות על אלוהים - יד שניה
    הספר "שאלות על אלוהים" הוא ספר עיון העוסק בשאלות פילוסופיות והגותיות הנוגעות לאמונה, כפירה, קיום אלוהים ומוסר. הספר מציג דיאלוגים בין אנשי רוח בעלי השקפות שונות, ומבקש לבחון את גבולות האמונה ואת משמעות הכפירה בסוף המאה ה-20.
    המחיר שלנו: 40
     
  • כתבי עזריה מן האדומים - יד שניה

    עזריה דה-רוסי, 'מן האדומים' (1578-1511), מן הדמויות הבולטות בתולדות התרבות היהודית לדורותיה, חי באיטליה בתקופת מעבר מובהקת בתולדות העמים ובתולדות ישראל כאחד. הציבור היהודי היה נתון אז במשבר פוליטי-כלכלי-חברתי, שנכרך בו משבר חמור של זהות תרבותית. היבטים רבים של משברים אלה משתקפים בכתבי עזריה. ספר 'מאור עיניים', שממנו נלקטו רוב הפרקים המכונסים במבחר זה, הוא החיבור המודרני הראשון של ההיסטוריוגרפיה היהודית. התיאור המפרט של רעידת האדמה בפרארה (1570), המובא בראש הספר, הוא הראשון מסוגו בתולדות הספרות העברית.

    בסדרה של המסות המלומדות, שהן עיקרו של ספר 'מאור עיניים', הטיל עזריה ספק בכרונולוגיה המקובלת מאז בריאת העולם, באמיתותן של אגדות חז"ל ובדעות מקובלות אחרות. בנושאים אלה היה ראשון אנשי המדע ב'מדעי היהדות' המודרניים. על שום הגישה הביקורתית של מחברו, עמד הספר במרכזה של סערה ציבורית, ואף הוטל חרם על קריאתו. על רקע זה, ראתה המסורת ההיסטוריוגרפית היהודית המודרנית במחברנו את אחד הקורבנות המובהקים של המאבק למען חופש המחשבה ופרסום הדעות.

    ההדיר והוסיף מבוא והערות ראובן בונפיל

    המחיר שלנו: 45