התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ציידת היתומים

ציידת היתומים

מק"ט מוצר: 009900025359

רומן היסטורי מרתק ועוצמתי – נערה צעירה בעיר פילדלפיה מחפשת אחר אחיה התאומים על רקע התפרצות השפעת הספרדית, המגֵפה הקטלנית שהדביקה שליש מאוכלוסיית העולם.

 

בסתיו של שנת 1918, פִּיה לאנגה, מהגרת יתומה מאם בת 13 מגרמניה, משתוקקת להתרחק משכונות העוני הצפופות של פילדלפיה ומאווירת האיבה למהגרים שאילצה את אביה להתגייס לצבא ארצות הברית רק כדי להוכיח את נאמנותו למולדת החדשה. אבל בעוד פילדלפיה חוגגת את סיום המלחמה מתרגשת על העיר סכנה חמורה: השפעת הספרדית שעתידה לקטול את חייהם של מיליונים. סרטי אבל מופיעים על דלתות הבתים, מודעות על הֶסגר נתלות ברחבי העיר, הקורבנות מתים ברחובות, והתושבים עוטים מסכות לבנות כדי להישמר מפני המחלה. כשהאוכל אוזל בדירה הקטנה המשמשת לפִּיָה בית היא נאלצת לצאת לבדה לעיר הנתונה בהסגר, כדי לחפש מזון, ולהשאיר את אחיה התאומים לבדם.

 

בֶּרניס גְרוֹבס, שאיבדה את תינוקה בשפעת הספרדית, אינה יודעת את נפשה מעוצמת האבל והמרירות. היא רואה שפיה נטשה את אחיה לבדם ומתוך ייאוש מקבלת על עצמה החלטה אכזרית – להפריד משפחות בשעת מצוקתן כדי להפוך את יתומי העיר ואת ילדי המהגרים למה שהיא מכנה "אמריקאים אמיתיים."

 

אחרי שפִּיה התמוטטה ברחוב מהמחלה, היא מתעוררת בבית חולים מאולתר, וכל שאיפתה היא לחזור הביתה לאחיה הקטנים, אלא שהיא נלקחת למוסד ליתומים סנט וינסנט – הצעד הראשון במסע ארוך וקשה שבמהלכו היא תגלה שאחיה הקטנים נעלמו. ברניס נחושה בדעתה להסתיר את האמת בכל מחיר, ועל פִּיה להתמודד עם הבושה והפחד ולסכן הכול כדי לראות את הצדק יוצא לאור ולהתאחד שוב עם משפחתה.

 

ציידת היתומים הוא סיפור עוצמתי וקורע לב על אהבה, על נחישות ועל הנכונות לעשות הכול כדי להגן על הזקוקים להגנתנו. אלן מארי וייזמן היא מחברת רומנים בידיוניים היסטוריים שזכו לשבחים, הפכו לרבי מכר, ותורגמו ל־18 שפות.

מחבר/ת אלן וייזמן-מארי
מק"ט מוצר 009900025359
שם יצרן מטר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • רחוב פיינאפל - ג'ני ג'קסון

    ברחוב פיינאפל, בין אחוזות הפאר המעוצבות של ברוקלין, גרה משפחת סטוקטון: משפחה אמריקאית ותיקה, מרופדת בכסף ישן ובקרנות נאמנות, וכצפוי מתוסבכת כהוגן. הסטוקטונים מקפידים על נימוסים והליכות, לא מפספסים את הטניס של ימי ראשון, ותמיד מחייכים בתמונות. אבל מתחת לחזות היוקרתית לא כל הנוצץ - זהב. 

    הבת הבכורה, דארלי, ויתרה על הירושה לטובת האהבה, ועל קריירה מבטיחה לטובת גידול הילדים, וכעת היא תוהה אם לא ויתרה גם על עצמה. ג'ורג'יאנה, הבת הצעירה, מסתבכת ברומן אסור שמוביל אותה הרחק מהמשפחה ומהעקרונות עליהם חונכה. וסאשה אמנם עלתה בסולם המעמדות כשנישאה לקורד, אבל האורחים של הסטקטונים עדיין מניחים שהיא חלק מעובדי משק הבית.

    כל אחת מבנות המשפחה מוצאת את עצמה מתמודדת עם שאלות על מעמד, על הבחירות שעשתה בחיים והמחירים ששילמה עליהן, ועם השאלה החשובה מכל: מי האישה שהיא רוצה להיות?

    ג'ני ג'קסון מכניסה את קוראיה לעולמם הנוצץ של עשירי ניו יורק ומציעה הפוגה אסקפיסטית מושלמת מחד ומעוררת מחשבה מאידך. בכתיבתה השנונה והנוקבת, ג'קסון מציגה דמויות בלתי נשכחות ומספרת סיפור שובה לב על משפחה, כסף ואהבה.

    המחיר שלנו: 58