התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ספר החיים והמתים הטיבטי - יד שניה

ספר החיים והמתים הטיבטי - יד שניה

מק"ט מוצר: 135274
80 ₪
אין במלאי

מה באמת קורה ברגע המוות ואיך ניתן להתכונן אליו? מדוע התורות הבודהיסטיות העתיקות מתייחסות אל המוות כאל רגע של הזדמנות? איך העובדה שכולנו נמות יום אחד יכולה לשמש אותנו כדי לחיות חיים מלאים ומשמעותיים יותר? מה באפשרותנו לעשות כדי ללוות אדם יקר שמת או שעומד למות? אלו הן רק חלק מהשאלות שבהן עוסק ספר זה.
ספר החיים והמתים הטיבטי נחשב לאחד הייצוגים השלמים והמהימנים ביותר של לימודי הבודהיזם הטיבטי שנכתבו אי פעם. מעבר למבוא הבהיר ומעורר ההשראה שהוא מעניק לנושאים כמו תרגול מדיטציה, טבע התודעה, קארמה ולידה מחדש, הוא כולל גם מדריך מעשי המספק שלל עצות לטיפול אוהב וחומל בנוטים למות, להתמודדות עם מוות ולתרגול למען אדם שמת. זהו ספר שיוכל לשנות את חייכם ואת הדרך שבה אתם תופסים את המוות.

"ספר החיים והמתים הטיבטי הוא אחת הפנינים שנשרו לחיק המערב. חוכמה עמוקה שהייתה מוגנת במשך שנים במנזרים מבודדים בהימלאיה. אין זה עוד ספר במתכונת 'איך להצליח ב...' זהו ידע אמיתי ונדיר. חדוות החיים, ההומור וההיעדר הגמור של חשיבות עצמית, מפכים בטקסט, ונוגעים בקורא במקום של פשטות ופליאה. העובדה ששני העותקים של הספר שבידי נמצאים באופן קבוע בהשאלה מבטאת את העניין הרב שמעורר הספר אצל אנשים הרוצים לדעת על המוות יותר משהתרבות המערבית נכונה, או יודעת, לגלות".
רחל גורדון, הארץ

"ספר זה הוא ברכה יוצאת דופן: נוגע ללב, חכם, מעשי, ומואר. הוא מלא בסיפורים מעוררי השראה, בלימודים מיומנים ובלב החמלה הגדול של הבודהה".
ג׳ק קורנפילד, מחבר הספר הלב הנבון

מחבר/ת סוגיאל רינפוצה
מק"ט מוצר 135274
שם יצרן חד קרן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אוטובוס 9 לגן עדן - יד שניה

    גן עדן: מקום מרוחק, אינסוף, בלתי מושג, נצחי... להיפך - ד``ר לאו בוסקליה מראה לנו בדרך אכפתית, שנונה וקורצת מדי פעם, שהדרך אל גן העדן יכולה להיות מסע אוהב אל הכאן ועכשיו. המפתח מצוי במציאות, שקיומה הופך לגן עדן לאלה האוהבים הרבה דברים, וברוב רגש. האנשים המאושרים ביותר בינינו הם אלה התוקפים את החיים באהבה, בחיוניות, בהתענגות על חברה, אוכל, מוזיקה ואמנות. אלה אנשים המתמודדים ברוב רגש עם אתגרים של תסכול, זקנה ומוות. מחבר הספר שב ומזכיר לנו כי החיים הינם קצרים: שכל אחד מאיתנו אחראי ליצירת גן העדן שלו בעצמו; ושהזמן לפתוח במסע לגן העדן הוא עכשיו. ד``ר לאו בוסקליה הוא פרופ` לחינוך ב``אוניברסיטה לחינוך של דרום קליפורניה``, ומפורסם ברחבי תבל בזכות רבי המכר שכתב ושתורגמו לשפות רבות. בין ספריו הקודמים: ``לאהוב איש את רעהו``; ``לחיות``; ``לאהוב וללמוד``.

    המחיר שלנו: 30
     
  • דרך הזן - יד שניה

    'דרך הזן', ספרו הידוע ביותר של אלן ווטס, מאבות העידן החדש, ראה אור לראשונה לפני יותר מחמישים שנה, ואם כי מאז הפך הזרם הדק של ספרות זן וספרים על זן לשיטפון, קשה למצוא מתחרה לצירוף הנדיר ביותר של למדנות ובהירות שמציין את הכתיבה האלגנטית ומעוררת המחשבה של ווטס על נושא שבידי רבים מעודד לעיתים קרובות נפחנות מעורפלת.
    ווטס עוקב אחרי לידתו של הזן מהזיווג המוצלח של בודהיזם בגירסתו המהאיאנית עם הדאואיזם של לאו דזה וג'ואנג דזה, ואחרי התפתחותו עד לביטויים הנאצלים ביותר שלו באמנות היפנית. הוא מבהיר גם את המושגים הזרים ביותר לקורא מערבי בלשון רעננה ונקייה ממליצות, משובצת דוגמאות מופתיות של גילויי זן באמנות ובחיים וציטוטים מאירי עיניים ממורי הזן הגדולים.
    ווטס, שהיה בצעירותו כוהן דת אנגליקני, מבין את המגבלות שבכתיבה מתוך מסורת רוחנית, ואומנם, למרות ידיעותיו הרבות במחשבה המזרחית בכלל ובמסורת הזן בפרט, הוא כותב עליה מבחוץ, מה שבלי ספק מקל על מי שנתפס לקסם של הזן אבל לא מוכן לקבל אותו כחסיד שוטה.

    המחיר שלנו: 40
     
  • הטעויות הנעלמות של חיינו - יד שניה

    "האין זו עובדה שבסופו של דבר כולנו חייבים לשלם, ולא משנה במה נבחר?" שואלת אישה צעירה בקובץ סיפוריה החדש של צ'יטרה בנג'רי דיוואקרוני, מחברת רבי המכר "אדונית התבלינים" ו - "אחות ליבי".
    בסיפורים המתרחשים בהודו ובארצות הברית דיוואקרוני את הטעויות הנעלמות של חיי גיבוריה ואת המחיר שגובים מהם אובדן ודרך ארץ.
    בחום ובתבונה היא חודרת מבעד למעשי היום - יום אל תודעתם של גברים ונשים המהלכים על הגבול שבין דורות ובין תרבויות.
    גיבורים הנדרשים להכריע בין הקדמה והחופש, שבהם יכול האדם למצוא את הכל, אך גם לאבד את עצמו, לבין מסורת ותרבות שמתווים לו דרך יחידה וברורה. "אסופה יוצאת מן הכלל, שנרקמה בתבונה ונכתבה בלהט רגשי.
    הסיפורים מאירים את הכאב, האובדן והניכור של חווית ההגירה והופכים אותה ראי לדרמה של הקיום האנושי"
    (הסופר הא ג'ין)
    "כשרון הכתיבה שלה ויכולתה ליצור משפטים על יופי צרוף, הופכים אותה לסופרת רבת עוצמה" (אמריקה היום)

    המחיר שלנו: 30