התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לורי - יד שניה

לורי - יד שניה

מק"ט מוצר: 135517
29 ₪
אין במלאי
לורי קניון, סטודנטית בת עשרים ואחת, מואשמת ברצח המרצה שלה לאנגלית, פרופסור אלאן גראנט. עם מציאת גופתו, לאחר שנרצח בדקירות סכין, מתגלות טביעות אצבעותיה של לורי בכל מקום - על הדלת, על הווילון ועל הסכין.
לורי המזועזעת והחרדה אמנם עומדת לדין באשמת רצח, אולם היא מחוסרת כל זיכרון אודות ביצועו.
לורי נחטפה מחיק משפחתה בגיל ארבע והוחזקה במקום מסתור במשך שנתיים. היא סובלת מחבלה נפשית עקב התעללות מינית, שבוצעה בה בתקופה זו. כתוצאה מכך פיתחה אפוא הפרעה פסיכולוגית, המכונה ריבוי אישויות.
לורי, האישיות המארחת, אינה יודעת, שבקרבה דרות בכפיפה אחת אישויות נוספות, גם אין היא מודעת לכך, שאחת מן האישויות הללו, ליאונה, נהגה לכתוב לפרופסור אלאן גראנט מכתבי אהבה לוהטים ולחדור בחשאי לביתו.
ביק הוקינס, האיש, אשר חטף את לורי, נווד פוחז וחסר עכבות, התפרנס בדוחק משירה במועדוני לילה ופעל כמטיף למען הנצרות. עתה הפך למטיף-טלוויזיה בעל שם, שרכש את המוניטין שלו הודות לכשרונו להפנט את הצופים בו. בטרם שחרר את לורי, איים ביק על הילדה בת השש במכות, אם תספר אי פעם על מה שעולל לה. לורי הנפחדת עד מוות מחקה אפוא כליל את הזיכרון מתודעתה.
הפרקליטה שרה קניון התפטרה מתפקידה כעוזרת לתובע במטרה להגן על אחותה הצעירה. שרה מגייסת את הפסיכיאטר דוקטור ג'אסטין דונלי, מומחה בטיפול במחלת ריבוי האישויות, על-מנת להציל את אחותה בדרך של חשיפת הזיכרונות המייסרים משנותיה האבודות, זיכרונות אותם הדחיקה במשך השנים.
העניין הכפייתי של ביק בלורי לא פג מעולם. עתה הוא מתחרה בפחדו מפני חשיפת פשעיו. הוא נדחף הן להימצא סמוך אליה והן להעבירה מן העולם כליל.
תפנית מדהימה בשיאם של המאורעות, היא שעושה את הרומן לורי לרומן מתח פסיכולוגי מרתק מאין כמוהו.
מחבר/ת מרי היגינס קלארק
מק"ט מוצר 135517
שם יצרן אור עם
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אחרי השקיעה - יד שניה

    סכנה מחברת בין שני לבבות זהירים במאבק הישרדות בסיפור מרתק מאת לינדה הווארד ולינדה ג׳ונס, סופרות רבי־המכר של הניו יורק טיימס.

    סלה גורדון, בעלת חנות כלבו ביישנית בטנסי, מוצאת ביטחון בבדידותה. אבל אם מישהו יוכל לחדור לקונכייה המגוננת שלה, הרי שיהיה זה איש הצבא לשעבר, הגבר הנאה והמסתורי שחי לבדו באזור הטבע הפראי של הר קוב. במשך שנתיים תמימות הוא התבצר שם בבדידותו, עד היום שבו הופיע כדי להזהיר אותה מפני סערה סולארית קטלנית המתקרבת ובאה, שעלולה להרוס כליל את רשת החשמל. כעת סלה חייבת למצוא בתוכה את האומץ להפוך למנהיגה שאנשי וורס ואלי זקוקים לה.

    מניסיונו המר למד בן ג'רניגן שתמיד עדיף לחפש את מספר אחת. במשך שנתיים חי החייל לשעבר בגלות מרצון שגזר על עצמו, וכדי להרחיק אנשים משטחו עשה שימוש במערכת אבטחה מהשורה הראשונה. אבל הוא חש צורך ליידע את סלה בנוגע לאיום הממשמש ובא, וכעת אין ספק שהאישה השקטה והסקסית שמולו גורמת לו להסיר בקלות רבה מדי את המגננות שהקיפו אותו.

    בעוד שבהלה עזה מתפשטת באזור, סלה ובן מגלים שבחסות החשכה, מנותקים מהעולם החיצון, שוב אין סיבה ללכת על בטוח — בחיים או באהבה.

    המחיר שלנו: 45