התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מרחבי מונטנה 5 - להילחם על הלב - דבני פרי

מרחבי מונטנה 5 - להילחם על הלב - דבני פרי

מק"ט מוצר: 149800000633

בשבוע הראשון של רונאן טאצ'ר במונטנה, הוא נתקל באישה היפה ביותר בעולם. אהבה ממבט ראשון? לא. הוא לא מאמין באהבה. אבל הוא לא היה מתנגד לקחת את היפהפייה המקומית לדייט או שניים. רונאן הוא מסוג האנשים שמקבל את מה שהוא רוצה, והוא רוצה את לארק הייל.

אלא שלאהובה של קאלמיטי נמאס מגברים. 
הפעם האחרונה שרונאן נדחה הייתה, ובכן... מעולם לא. ובכל זאת, לארק דוחה אותו בהינף יד ומבלי להניד עפעף.

עם אגו חבול הוא מתכנן לסגת מהמרדף, בדיוק כאשר נכנסת למשרדו נערה נסערת ומבקשת לשכור אותו כעורך הדין שלה. היא ממלמלת משהו על ציון גרוע וממוצע ציונים הרוס, שבטוח יהרוס גם את עתידה. הוא מתכוון לתת לה הרצאה על היותה דרמטית, אך מגלה שהמורה שהיא רוצה לתבוע – היא לארק.

פתאום התביעה הטיפשית נראית כמו רעיון מבריק. רונאן רוצה את תשומת ליבה של לארק, וזה יתפוס אותה בוודאות. 
הגיע הזמן לפתוח במלחמה.

להילחם על הלב הוא הספר החמישי בסדרת מרחבי מונטנה מאת סופרת רבי המכר דבני פרי.

מחבר/ת דבני פרי
מק"ט מוצר 149800000633
שם יצרן ונוס

אולי יעניין אותך גם

  • הארלו סנקטום 1 - מארג הנשמות שלנו

    רומן אפל, מותח, לוהט ומרגש בו שתי נשמות אבודות מוצאות נחמה זו בזו.

    היא בת עשרים ושש, ורוצה למות.

    כשווין מתעוררת בבית החולים ואחיה הנסער לצידה, היא מבינה שהחיים שלה עומדים להשתנות. מהיסוד. מה שלא ציפתה לו הוא האח סיעודי שפגשה שם, עם עיניים נוקבות וחוש הומור חולני שעולה אפילו על שלה.

    היא מופתעת אף יותר כשהיא מגיעה להארלו סנקטום ומבינה שאחיה בחר במרכז טיפולי לא שגרתי המשכן אנשים בחדרים משותפים, בהתאם תוכנית הטיפול שלהם. והשותף שלה לחדר הוא לא אחר מאשר אותו אחד, עם העיניים החודרות, שפגשה בבית החולים יום קודם.

    אני משתוקקת למוות – הוא משתוקק לחיים.

    האם שני אנשים כמוהם יכולים לרפא זה את זה?

     

    אזהרת טריגר

    התכנים בספר זה עלולים להיות רגישים ומטרידים לחלק מהקוראים. זהו מותחן רומנטי אפל, על כן קחו לתשומת ליבכם שהתוכן מיועד למבוגרים בלבד.

    אם יש לכם רגישות מיוחדת למילים הבאות, לא כדאי שתמשיכו לקרוא את הסיפור הזה: חולה, פסיכופת, משוגע, שפוי, אלימות פיזית, סצנות בעלות אופי מיני וארוטי מפורש, הומור אפל, זיוני שנאה, השפלה, סצנות מדממות, התאבדות והרצון למות (לעיתים מפורשות), טראומה נפשית בילדות, התעללות רגשית, סצנות מוות בוטות, מפגשי טיפול טראומטיים, משחקי נשיכות, משחקי כאב.

    המחיר שלנו: 58