התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בחזרה לתמימות

בחזרה לתמימות

מק"ט מוצר: 036200070529

האם יש כזה דבר נישואים טובים? איך אמצא את הנשמה התאומה שלי? האם יש משמעות למגדר שלי בהגשמת מטרת חיי? איך איבדנו את התמימות, ומה ישיב אותה לחיינו?

בחזרה לתמימות הוא ספר עמוק, אמיץ ומרתק, שלוקח את הקורא למסע רוחני מנטלי בתחום הזוגיות והמגדר. בהתבסס על תורת הקבלה והחסידות, הרב מאניס פרידמן וד״ר אלעד בן אלול נותנים לנו תשובות ברורות בנושאים רגישים ומאתגרים כמו מהו גבר ומהי אישה, כיצד פועל כוח המשיכה, למה בכלל להתחתן בימינו, כיצד למצוא את הנשמה התאומה שלנו, מהי אמנות האינטימיות היהודית, ואיך כל זה קשור לתכלית הבריאה כולה.

על רקע ההתפתחויות האחרונות במחשבה על מיניות ומגדר, ומתוך התייחסות לבלבול שהן לעיתים מייצרות, בחזרה לתמימות מתווה דרך רוחנית מעוררת השראה לזוגות מכל הרקעים. הספר משלב תיאוריות מעמיקות עם עצות פרקטיות וכולל מדריך דייטים, מדריך נישואין ומדריך לאינטימיות.

 

הרב מאניס פרידמן הוא מרצה וסופר בעל שם בינלאומי, יועץ מבוקש בנושאי נישואין, פילוסוף והוגה דעות. הרב משלב בשיחותיו בין חוכמה יהודית עתיקה לשנינות והומור מודרניים, ונודע כבעל חשיבה לא שגרתית, פרובוקטיבית ומעוררת השראה.

ד"ר אלעד בן אלול הוא אנתרופולוג, מרצה באוניברסיטת תל אביב, מורה לחסידות ותלמידו המסור של הרב פרידמן.

ספרם הקודם, "לא ביקשתי לבוא לעולם", הפך לרב-מכר מיד עם צאתו לאור ועורר עניין רב.

מחבר/ת הרב מאניס פרידמן וד"ר אלעד בן אלול
מק"ט מוצר 036200070529
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ספר הנוכחות

    במוקדם או במאוחר, כל אחד ואחת מאיתנו מוצאים את עצמנו נוכח מצב חדש ומטלטל: אדם יקר שחי בקרבתנו הלך לעולמו, איננו עוד בין החיים. במצב כזה, מה יהיה מקומו של אותו אדם לאחר חייו בתוך הסיפור הנמשך של חיינו אנו?

    זו אינה שאלה פשוטה. בדרך כלל אין לנו תשובה מן המוכן. ספר זה מבקש להציע גישה כללית כלפי המצב הזה, שבו אדם חי עומד נוכח אדם אחר לאחר חייו.

    האחריות למקומו של אדם לאחר חייו מונחת על כתפי החיים אחריו. ביסוד הגישה המוצעת כאן לשאלת היחס אל אדם לאחר חייו, עומד מושג הנוכחות. אדם יכול שלא להיות קיים בין החיים, אבל באותה שעה נוכח בנפשותיהם, במחשבות עליו, ברגשות אליו, במעשים לכבודו.

    הספר הזה בא להבהיר ולהסביר את מושג הנוכחות, לשפוך אור על דוגמאות תרבותיות רבות לתפקיד המובלע של מושג הנוכחות בחיינו ולנתח מחדש ביטויים ומנהגים המוכרים לנו מבלי שנבין אותם כראוי, כדוגמת פרידה והתמודדות. בספר יש גם דיון ביקורתי במגמות חברתיות ותרבותיות של השכחת בני־אדם לאחר חייהם והלחץ על שאריהם לצמצם את ביטויי האבלות שלהם.

    המחיר שלנו: 75