התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • הקוסם

הקוסם

מק"ט מוצר: 004000102931
סאגה משפחתית מרהיבה מאת אחד הסופרים המבריקים בימינו.

תומס מאן גדל בסוף המאה התשע-עשרה במשפחת סוחרים עשירה בגרמניה, בצֵל אב שמרן ומרוחק ואם שמוצאה מברזיל. מאן הצעיר מסתיר את שאיפותיו האמנותיות מאביו ואת נטיותיו ההומוסקסואליות מכולם.
לאחר מותו המפתיע של האב מעז הנער להתמקד בכתיבה. תוך שנים ספורות הוא הופך לסופר המצליח ביותר בתקופתו ובהמשך זוכה בפרס נובל. תומס מאן כותב על עצמו: הרומן "בית בודנברוק" מבוסס על חוויות ילדותו; הנובלה "מוות בוונציה" נכתבה לאחר חופשה באיטליה, שם הוקסם מנער שפגש על החוף; "הר הקסמים" נכתב בעקבות ביקור בסנטוריום. גם על רעייתו קטיה – נערית ומבריקה, בת למשפחה יהודית עשירה – ועל אחיה התאום כתב סיפור פרובוקטיבי. כל אותה העת, כדי לשמור על שלמות המשפחה, הוא נאלץ להיאבק בתשוקותיו הכמוסות ביותר ולהתמודד עם טרגדיות משפחתיות.
כשהיטלר עולה לשלטון בני המשפחה נרדפים, נודדים בין שווייץ, צרפת וארצות הברית ונידונים לגלוּת ממושכת ולחיים ציבוריים, בניגוד לרצונם.
בסגנון שנון ומלא חן מצליח קולם טויבין לנסח תובנות מעמיקות ולחשוף את המסכות שמאחוריהן הסתתר מאן – "הקוסם", כפי שכינו אותו ילדיו. בכישרון רב הוא מזקק דיוקן אינטימי ונוגע ללב של אמן גדול, מהגר בעל כורחו, על רקע השנים הסוערות ביותר במאה העשרים.

קולם טויבין, סופר אירי, מחזאי, משורר ועיתונאי, חיבר ספרים רבים וזכה בשלל פרסים על יצירותיו.


"הספר הטוב של השנה." וושינגטון פוסט
"מופלא." הטיימס
"יצירת מופת." ניו סטייטמן
"מרגש... עצום בהיקפו, אך אינטימי בתחושתו." ניו יורק טיימס
"מדהים, מסחרר... תמצאו את עצמכם מתענגים על כל עמוד." ווג
 
מחבר/ת קולם טויבין
מק"ט מוצר 004000102931
שם יצרן שוקן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • הלביאות מטהראן

    משפחתה של אלי בת השבע חיה בטהראן של שנות החמישים בנוחות רבה עד למותו בטרם עת של האב, אז נאלצות אלי ואמה לעבור לדירה זעירה במרכז העיר. השתיים נמצאות במלחמת הישרדות, ואלי משתוקקת לחברה שתקל את בדידותה.

    למרבה המזל, ביום הראשון ללימודים היא פוגשת את הומא מלאת שמחת החיים. בין שתי הבנות נקשרת ידידות אמיצה והן משחקות יחד, לומדות לבשל במטבח ביתה החמים של הומא, משוטטות בין הדוכנים הססגוניים של הבזאר הגדול וחולקות את שאיפתן להיות "נשים אריות" – לביאות. זאת ילדות קסומה בתקופה שלפני ההפיכה.

    אולם כאשר ניתנת לאלי ולאמה הזדמנות לחזור לחייהן הבורגניים הקודמים, אלי מותירה את זיכרונות הילדות ואת חברותה עם הומא מאחור וכובשת לעצמה עמדת השפעה בתיכון הבנות הטוב ביותר בעיר.

    שנים לאחר מכן, כשהומא שבה ומופיעה בעולמה של אלי, המפגש המחודש משנה את מהלך חייהן. עתה, בהתקרב נקודת הרתיחה הפוליטית באיראן, למעשה בגידה אחד יהיו השלכות עצומות.

    המחיר שלנו: 67