התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • לס הולך לאיבוד - יד שניה

לס הולך לאיבוד - יד שניה

מק"ט מוצר: 135791

"לך לאיבוד באיזה מקום, זה תמיד עושה לך טוב."
חייו של ארתור לס מתנהלים למרבה ההפתעה על מי מנוחות: הוא סופר מבוסס ונמצא בזוגיות יציבה עם בן זוגו פרדי פלו. אך דבר אינו נמשך לנצח: מותו של מאהב לשעבר ומשבר פיננסי לא צפוי גורמים ללס לברוח שוב מהצרות שלו, וכדרכו הוא מאשר את הגעה לשלל אירועים ספרותיים שמשגרים אותו להרפתקה לאורכה ולרוחבה של ארצות הברית.
כשהוא מתנייד בוואן מחליד המכונה רוסינה, נודד לס במערב, בדרום ובכור מחצבתו, המיד אטלנטיק, בלוויית כלבתו הנאמנה, פאג שחורה בשם דולי. הוא פושט את החליפה האפורה המזוהה עמו, ובעזרת שפם וכובע בוקרים, מסווה את זהותו ברמות שונות של הצלחה. עדיין ממשיכים לטעות ולראות בו הולנדי או סופר אחר, או, הגרוע מכול – "הומו לא טוב".
אך כידוע, גם בחציית מדבריות מרוחקים, הרים ואגמים, איננו יכולים לברוח מעצמנו, והפעם ייאלץ ארתור לס להתמודד סוף-סוף עם השדים שרודפים אותו, החל באביו המנוכר, עבור במערכת היחסים המקרטעת עם פרדי וכלה בחשבון נפש נוקב כשיהיה עליו להתעמת עם חייו הפריבילגיים. 
לס הולך לאיבוד כתוב באותן שנינות מפתה ומוזיקליות שהפכו את ספרו הקודם של אנדרו שון גריר, "לס", לרב-מכר זוכה פוליצר ולספר פורץ דרך. זהו רומן רב-משמעות ומענג על אודות אניגמת החיים באמריקה, רזי האהבה והסיפורים שאנחנו מספרים לעצמנו לאורך הדרך.

"סיפור מסע מענג... גריר משלב תועפות של הומור עם רגעים חודרים ללב. המעריצים ילקקו את האצבעות." – פבלישרז וויקלי

"רומן רחב-לב, מצחיק ושופע אבחנות עמוקות. אני ממליץ עליו ללא היסוס." - בוסטון גלוב

"מצחיק, עצוב ובלתי נשכח." – סן פרנסיסקו כרוניקל

"״גריר מספר סיפורים מבריק כתמיד, והשמחה שבספר מרוממת את נפש הקורא.״ - מדלין מילר, מחברת ״קירקה״

אנדרו שון גריר הוא מחברן של שש יצירות בפרוזה, בהן רבי-המכר "וידוייו של מקס טיבולי", "סיפור נישואים" שראה אור בעברית ב-2009 בהוצאת כנרת, ו"לס" זוכה הפוליצר (פן וידיעות ספרים, 2018).  
הוא חתן פרס הספר של צפון קליפורניה, פרס הספר של קליפורניה, פרס "האריות הצעירים" של הספרייה הציבורית בניו יורק ופרס או. הנרי לסיפורים קצרים. כמו כן זכה גריר במלגות מהמוסד הלאומי למענקי אמנות ומהספרייה הציבורית של ניו יורק. הוא מתגורר בסן פרנסיסקו ובטוסקנה.

מחבר/ת אנדרו שון גריר
מק"ט מוצר 135791
שם יצרן ידיעות ספרים

אולי יעניין אותך גם

  • סיפורי מסכה - יד שניה
     פירנדלו מתאר בסיפורו בני אדם הנאבקים עם בדידותם והמבקשים לשמור על צלם אנוש בעולם חסר משמעות.
    המחיר שלנו: 30
     
  • סוכנות הבלשיות מספר 1 - יד שניה

    "הפגישה הזאת היתה שונה. זה היה הרוע בהתגלמותו, לב המאפליה, שורש הבושה. האיש הזה, עם כל לחשי הקסם והכשפים שלו, היה רוצח" מא ראמוצווה מכרה את עדר הבקר של אביה כדי להפוך לחוקרת הפרטית הראשונה - והיחידה - בבוצוואנה. היא מפצחת פרשיות הונאה, מאתרת נעדרים וחושפת בעלים בוגדניים - אבל נאלצת גם להתעמת עם עולם גברי, מסורות שבטיות ורופאי - אליל חסרי מעצורים. "יש כל - כך הרבה סבל באפריקה עד שכמעט מפתה למשוך בכתפיים ולהפנות את הגב. אבל אי - אפשר לעשות את זה, היא חשבה, פשוט אי - אפשר". תחושת הייעוד של מא ראמוצווה, קסמה שובה הלב ושיטות עבודתה הלא שגרתיות הופכות אותה לאחת הדמויות המרתקות והאהובות בספרות בת זמננו, והקפיצו את סדרת הספרים בכיכובה לראש רשימות רבי המכר בעולם. אלכסנדר מק'קול סמית, פרופסור באוניברסיטת אדינבורג, כתב עד כה כ - 50 ספרים בתחומים מגוונים, ממשפט ורפואה ועד ספרות ילדים. חמשת כרכי עלילותיה של מא ראמוצווה זיכו אותו בתואר סופר השנה 2004 בבריטניה, כשהוא גובר בין היתר על יוצרת "הארי פוטר", ג'יי. קיי. רולינג.
    המחיר שלנו: 30