התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מבוכי הזמן - יד שניה

מבוכי הזמן - יד שניה

מק"ט מוצר: 135845
55 ₪
אין במלאי

הזמן, תעתועיו ומבוכיו, ממשותו והאשליה שבו - אלו הם הנושאים המעסיקים את בורחס במסותיו, כמו גם בסיפוריו ובשיריו, והוא מתחקה אחריהם במישורים העצומים של ספרות העולם. ספריו של הסופר הארגנטינאי הגדול הם ערבוב של ז'אנרים ספרותיים; לעיתים קרובות הסיפור הבורחסי נהפך למסה והמסה הבורחסית הטיפוסית נראית לא אחת כסיפור בדיוני. ואכן, היצירות הנודעות הללו הן מזיגה של המציאות והחלום, הממשות והשאיפה, הדמיון הממריא וההגות המדויקת. בורחס מועיד למסותיו תפקיד הנתון בדרך כלל לשירה: לעורר אסוציאציות רחוקות, להאיר פינות נסתרות של הנפש ושל העולם. דרך התבוננות בספרות הסינית הקלאסית, במחזור הסאגות האיסלנדיות, בקבלה היהודית והנוצרית, מחפש בורחס את פשר החידות היסודיות של ההוויה האנושית. בקובץ זה מובאת אסופת מסותיו - סיפוריו העיקרית של בורחס כפי שהופיעה במקורה במהדורת 1960 של "חקירות נוספות" ובתוספת דפים אחדים מתוך הקובץ "היוצר". חורחה לואיס בורחס (יליד ארגנטינה, 1899), מגדולי סופרי אמריקה הלטינית. מספריו שתורגמו לעברית: ספר החול, דברי ימי תועבת עולם, בדיונות, האלף.
מחבר/ת חורחה לואיס בורחס
מק"ט מוצר 135845
שם יצרן כתר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • כללי הפרא - יד שניה

    במרחבי העד של מזרח אפריקה חי שבט של זרים לבנים, אשר עזבו את ארצותיהם. הם מחוברים מאד זה לזה. כולם מכירים את כולם. הם נפגשים למסיבות של ארוחת ערב, מבקרים אצל אותם רופאים ואוכלים באותן מסעדות, שוכבים זה עם זה ומכורים לאותם סמים. עלילת "כללי הפרא" מתחוללת ברובה בניירובי. זהו חיתוך חד כתער של החברה הלבנה בקניה המודרנית. אך, בראש וראשונה, זהו סיפור מרגש של אישה צעירה, אסמה, המנסה להבין את המקום בו היא חיה, כמו גם את רגשותיה כלפי שני האנשים שהיא אוהבת: אדם, קנייתי מדור שני, שהוא הראשון המגלה לה את יופיה של הארץ שבחרה לעצמה, והאנטר, עיתונאי בריטי שזוועות אפריקה מסעירות את רוחו. ספר רומנטי, לעתים מצחיק מאוד, שלא ירפה מן הקורא עד תומו. זהו, ללא ספק, ספר קלאסי על האדם הלבן באפריקה של היום, אהבותיו וגורלו. פרנצ'סקה מרצ'יאנו נולדה ברומא. היא עבדה בטלוויזיה האיטלקית בניו יורק וכתבה מספק תסריטי קולנוע. משנת 1991 היא חיה בקניה, בבית לחוף האוקיאנוס ההודי, והוציאה מתחת ידה מספר סרטים תיעודיים על אפריקה. "כללי הפרא" הוא הרומן הראשון שלה.

    המחיר שלנו: 30