התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • חקירה במסדרונות בית הספר: ילדה רעה יועצת

חקירה במסדרונות בית הספר: ילדה רעה יועצת

מק"ט מוצר: 112900014213

ספרה של נעמי אברהם, חקירה במסדרונות בית הספר: ילדה רעה יועצת, מציע הצצה יוצאת דופן אל קרביה של מערכת החינוך הציבורית. המחברת נשענת על ניסיונה כילדה, כמחנכת וכיועצת ויוצאת למסע חקר אישי ומקצועי בין כותלי בית הספר. הספר מאפשר היכרות מעמיקה עם תהליכים שעוברים כלל באי בית הספר בינם לבין עצמם ובמפגש המורכב ביניהם. מורים, הורים, יועצות ומטפלים יוכלו לשאוב מספר זה תובנות והשראה, לצד כלים מעשיים. בכתיבה קולחת ובהומור, המחברת משלבת זיכרונות ילדות וחוויות מקצועיות ופורשת משנה חינוכית המעוגנת בתפיסת עולם הומניסטית המחויבת לכבוד וחמלה. הספר מציע ניתוח סוציולוגי-פוליטי שמישיר מבט ביקורתי אל מערכת החינוך בכלל ואל מקצוע הייעוץ החינוכי בפרט.

"כשכל אחד מאתנו אומר 'אני' הוא הופך לרגע לילד. אולם מעטים מאיתנו זוכרים ומשתמשים ב'אני' שלהם כדי להבין ילדים אחרים. נעמי, יועצת חינוכית וילדה, בספר מדהים בכנותו ורגישותו, סוגרת מעגל שרבים מאיתנו כמהים לו. תיאוריה האותנטיים של נעמי, אמיצים ונטולי הגנות, יעזרו לקורא לשוב למסדרונות בית הספר ולכיתתו ולדלות משם תובנות חדשות הרלוונטיות לחייו הבוגרים. יועצות ואנשי חינוך וטיפול, שספר זה מוקדש להם, יגלו – לטובתם ולטובת כל מי שנעזר בהם – שקשיים בילדות הם אולי הערובה הטובה ביותר להצלחה בתחומים אלה בעתיד. תלמידים שיציצו בספר זה יגלו שעדיין נותרו מבוגרים עם נפש של ילד ושיש עם מי לדבר".

ד"ר עפר גרוזברד, פסיכולוג קליני

מחבר/ת נעמי אברהם
מק"ט מוצר 112900014213
שם יצרן פרדס
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מיינדפול ביזנס

    מהי הדרך האידיאלית לעשות עסקים? האם ניתן להתעשר בלי להיות אגרסיביים ודורסניים? 
    ואיך דווקא מודעות רוחנית ואנושיות עשויות להפוך אותנו לאנשי ולנשות עסקים טובים ומצליחים יותר?

    רון גזית, מעורכי הדין הבכירים בישראל ואיש עסקים מצליח העוסק בהשקעות ענק, משרטט בספרו הראשון, מיינדפול ביזנס, את שביל הזהב להצלחה כלכלית – כזו שמשלבת שני שותפים שקטים אך חיוניים: הלב והנשמה. בגילוי לב נדיר ותוך חשיפה אישית כנה – לעתים לא פשוטה - לוקח גזית את הקוראים למסע עסקי-רוחני מרתק, ומעניק להם נקודת מבט ייחודית על עולם העסקים - שונה מהמקובל.

    באמצעות תובנות עמוקות וסיפורים אישיים, חלקם משעשעים ומרגשים, הוא פורס בפנינו דרך פרקטית ומעוררת השראה, המשלבת ביזנס ורוחניות בלי לוותר על אף אחד מהשניים.

    מיינדפול ביזנס אינו ספר עזרה עצמית ואינו מדריך רוחני - זהו מצפן לחיים: כלי שמסייע לנו לנווט בעולם העסקי והאישי גם יחד. זהו ספר על איזון, על מציאת דרך האמצע, ועל יצירת צמיחה כלכלית המבוססת על ערכים מהותיים. הוא מיועד לכל מי שמבקש להרגיש שלם יותר עם הבחירות שהוא עושה בעבודתו ובעולם העסקים - ומזמין אותנו לחיות ולעבוד אחרת.

    עו״ד רון גזית ייסד ועמד בראש אחד ממשרדי עורכי הדין המובילים בישראל, וייצג בין היתר חברות ענק כמו מייקרוסופט, קוקה קולה, פרטנר תקשורת ושידורי קשת. כיום הוא מעורב בהשקעות בינלאומיות בהיקפים גדולים, ומשמש כדירקטור בבנק מזרחי-טפחות. זה כשלושה עשורים הוא לומד ומתרגל בודהיזם, הן בהודו והן בישראל. 

    המחיר שלנו: 67