התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • על כמה בתים

על כמה בתים

מק"ט מוצר: 155500000682

"אבא מת ואת חייבת לבוא," אמרה בטון שמבקש לשמור על יציבותו.
"ממה הוא מת?" שאלתי, ומילותיה של אתי, "את חייבת לבוא", מהדהדות ומאיימות בתוכי.
"מות נשיקה, מת בשיבה טובה מוקף באשתו, משפחתו וחבריו," היא שוב ירתה. "ממה מת? אני יודעת? מאלכוהול, מדיכאון, מעצבים, מייאוש. עם כל הבעיות שלו בכבד, בסוף קיבל דום לב באמצע הפיצרייה ומת."
היא לקחה אוויר, התעשתה וחזרה לנימה הכועסת והבטוחה שלה. "אני לא קוברת אותו בלעדייך, את שומעת? את לוקחת מטוס עכשיו, ושהבעל המוצלח שלך יישאר שם, אין לו מה לחפש פה. תבואי להלוויה ולשבעה, כמו בת רגילה, תעזרי לי עם כל הסיפור של הבית, ואז ותחזרי ליערות שלך עם הדובים והנמרים."

שלומית עזבה את משפחתה ואת ביתה לפני שנים. היא חיה בקליפורניה עם רוב, רופא אמריקאי שמאמין לסיפורים שלה על ילדות חמה ומאושרת עם משפחה גדולה בישראל.
אבל כשאבא שלה נפטר היא מוצאת את עצמה שוב בארץ, בבית שביקשה לשכוח, בפגישה עם אנשים וזיכרונות שמחקה, וכל מה שניסתה לבנות מחדש מתפרק מול עיניה ובתוכה.

על כמה בתים הוא ספר על זהות. על המרחק הזה שאנחנו עושים כדי לברוח מעצמנו ומהאמת, ועל הרגע הזה שתמיד מגיע, כשהאמת משיגה אותנו. כמה כאב יש בו. וכמה הקלה.

מיכל דינור וצלר היא פסיכותרפיסטית וביבליותרפיסטית. נשואה ואמא לשניים. על כמה בתים הוא ספרה הראשון. 

מחבר/ת מיכל דינור וצלר
מק"ט מוצר 155500000682
שם יצרן שתים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • סטודיו משלהן: מייסדות המחול האמנותי הישראלי 1952-1920

    סטודיו משלהן, הוא מסע מרתק אל ראשיתו של אחד מתחומי היצירה החשובים בתרבות העברית. זהו הספר הראשון שמתעד בשיטתיות ובאופן מקיף את התפתחות המחול האמנותי בארץ ישראל ואת ראשיתו של מוסד תרבות חי ותוסס.

    המחול האמנותי הארץ-ישראלי, שייסד ברוך אגדתי, נעשה עד מהרה לזירה נשית מובהקת: 16 נשים, רובן מהגרות מאירופה, הקימו כאן בתי ספר ולהקות, לימדו, יצרו ובנו קהילות ריקוד. הן הביאו עמן שיטות הוראה מאירופה ופיתחו שיטות ייחודיות משלהן, קשרו קשרים עם מוסדות האופרה והתאטרון בארץ, ובעיקר - יצרו שפת תנועה מקומית.

    סטודיו משלהן, הד לספרה של וירג'יניה וולף חדר משלך, ממחיש עד כמה בסיסית וחיונית היא זכותן של נשים למרחב יצירה, משאבים וחירות אמנותית. נשות המחול שפעלו בארץ ישראל בימי עיצובה הראשונים של התרבות העברית עשו זאת בתנאים מגבילים, ללא תמיכה ממסדית ובעת שהמרחב הציבורי נשלט ברובו בידי גברים. הן נאלצו ללמד מחול בבתיהן ולהסתמך על המשאבים הדלים שעמדו לרשותן, בלא תשתית חומרית ולפני שהתפתחה כאן מסורת של מחול. ובכל זאת הן יצרו, לימדו והותירו מורשת. זו נמחקה ברובה מהזיכרון הציבורי אך הייתה למסד של המחול הישראלי. 

    ספר זה מבקש לחלץ את חלוצות המחול האמנותי הישראלי מן השכחה, לספר את סיפורן, לבאר את חשיבות פועלן ותרומתן של חלוצות המחול האמנותי הישראלי, שהעמידו דורות של רקדנים ורקדניות והטביעו את חותמן על המחול האמנותי הישראלי.

    המחיר שלנו: 75.20
     
  • המסיבה
    המחיר שלנו: 67