התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • סדר חדש - יד שניה

סדר חדש - יד שניה

מק"ט מוצר: 136187
45 ₪
אין במלאי

הרומן ההיסטורי של פרופ' אבנר וישניצר, היסטוריון של האימפריה העותמאנית (העוסמאנית), מגולל את סיפורה של קנוניה הקושרת את גורלן של דמויות היסטוריות אמיתיות כמו הנסיכה אסמה ומוסא פאשא, ודמויות בדיוניות כמו החייל עלי ששב משדה הקרב פצוע בנפשו, על רקע תקופת המפנה בתולדות האימפריה העותמאנית בראשית המאה ה–19 – הרפורמות שהוביל הסולטאן סלים השלישי וההתנגדות העזה שעוררו. שטף האירועים עתיד לשנות את מסלול חייהם ואת פניה של האימפריה העותמאנית כולה. 

"למראית עין", כתב על הספר בני ציפר בהארץ, "עומד לפנינו רומן היסטורי־ריאליסטי המתרחש על רקע תקופת המפנה בתולדות האימפריה העותמאנית בראשית המאה ה–19, אבל לא קשה להבחין שאין זו יצירה שגרתית שעניינה אסתטי או בידורי, אלא כתיבה המשלבת בתוכה הרהור ביקורתי על הדרך שבה אוזלת יד, שחיתות, רוע, אדישות ואנוכיות של אנשים שלכאורה אין קשר ביניהם מתחברים טיפין טיפין לכדור שלג עצום, המניע מהלך היסטורי מתגלגל".

מחבר/ת אבנר וישניצר
מק"ט מוצר 136187
שם יצרן עברית
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • העוקץ האיראני - יד שניה
    כשהוא מתאושש מגירושין מכוערים, מוצב איש הביון הוותיק בן-גל באיטליה כראש שלוחת המוסד ברומא. על רקע איומי הגרעין האיראני להשמדת ישראל, ובצידם כוונות רצחניות לביצוע פיגועי נקמה כנגד יעדים ישראליים בחו"ל, הוא מוצא עצמו בלב פרשיית ריגול ומלחמת מוחות של גיוס והפעלת סוכנים עם המודיעין האיראני. במקביל נדרשים בן-גל ואנשי תחנת המוסד באיטליה לטפל בהתפתחות פלילית בינלאומית מסעירה, העוסקת באוצרות גזולים מיהודים בתקופת השואה, שבמרכזה עומדים רב מרצחים נאצי שנמלט מהדין ויחידת להב 433 הנמצאת בעקבותיו. בתוך סבך הפרשיות המודיעיניות המרתקות האלה עובר כחוט השני סיפורם האוטוביוגרפי של בני משפחת המחבר, ששרדו את השואה בוורשה שבפולין והעפילו לישראל במסע מופלא על פני יבשת אירופה דרך מעצר במחנה בריטי בקפריסין.
    עו"ד אלי עברון נולד כדור שני בירושלים. הוא דובר ערבית שוטפת ובעל תארים בלימודי מזרח תיכון, גיאוגרפיה ומשפטים. המחבר שירת שנים רבות בקהילת המודיעין הישראלית שממנה פרש לגמלאות כקצין בכיר. מאז 2020 פרסם שלושה ספרי סיכול טרור, בילוש וריגול עכשוויים ביותר (פרגים של חמס; סיכולים מסוכנים) העוקץ האיראני הוא השלישי מתוכם. ספריו נכתבו בהשראת ניסיונו העשיר כקצין מודיעין, ובמיוחד בהשראת השנים הרבות שבהן שימש כמפעיל סוכנים. סיפורו האוטוביוגרפי, הידע והניסיון המבצעי הרב שלו, שזורים בעלילות ספריו.
    המחיר שלנו: 40