התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אושר לאנשים לא מאושרים - רענן שקד

אושר לאנשים לא מאושרים - רענן שקד

מק"ט מוצר: 062512018492

יש אנשים שמחים בבסיסם. אתם מכירים כאלה. נדמה שהם פשוט חותכים דרך המציאות כמו סכין בחמאה רכה. הכול מצליח להם.

ויש אֶתכם. אתם נאבקים. נדמה שכמעט הכול בחייכם הושג על אף וכנגד איזו התנגדות חיצונית, שראשכם נחבט שוב ושוב בתקרת הזכוכית הנמוכה של רף האושר הבסיסי שלכם, ביום־יום רווי תלאות, פרוצדורות, תסכולים וחרטות. ובכלל, "אושר", המילה המפוצצת והאופורית הזאת, נשמעת תמיד רחוקה כל כך מאיזושהי שגרת חיים שאתם מכירים. כמעט זרה.

אז אם, כמוני, נולדתם או גדלתם עם סף אושר נמוך, וברירת המחדל שלכם היא אי־נחת, או אפילו מלנכוליה, ואם כבר הבנתם ששום פסיכולוגיה חיובית ומדריכי אינסטנט־אושר לא יחוללו בכם שינוי ארוך־טווח, תנו לי להציע לכם משהו אחר: את התהליכים שעברתי והכלים שפיתחתי עבור עצמי, ויכולים אולי לעזור לאנשים כמונו. 

אושר לאנשים לא מאושרים עשוי לספק לכם רגעים, ואז שעות, ואז ימים ותקופות שלמות, שבהם תהיו, בפשטות, שבעי־רצון. אפילו שמחים. אלו הכלים שסייעו לי בדרך, והפכו אותי – ככל יכולתי המוגבלת – לאדם מאושר יותר. אין סיבה שהם לא יעבדו גם בשבילכם. 

מחבר/ת רענן שקד
מק"ט מוצר 062512018492
שם יצרן כנרת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • חשיבה מקרטעת

    ספרה של לינור הדר, חשיבה מקרטעת, עוסק בחינוך לחשיבה בתוכניות הלימודים בישראל. הספר מציג דיסציפלינה מחקרית המתמקדת בחקר מדיניות חינוכית דרך מסמכי תוכניות לימודים. תוכנית הלימודים, על כל היבטיה, מהווה כלי מרכזי שבאמצעותו המדיניות החינוכית מגיעה אל שדה החינוך, אל בתי הספר והכיתות. הספר מציג ומדגים משנה סדורה של חקר מדיניות דרך מסמכי תוכניות לימודים; הוא מבסס תהליכים מחקריים שבאמצעותם ניתן לחקור מסמכי תוכניות לימודים. באמצעות ניתוח של מסמכי תוכניות לימודים הספר חושף תפיסות של קובעי מדיניות ביחס למקומן וחשיבותן של מיומנויות ויכולות קוגניטיביות בתהליך החינוך.

    חשיבה מקרטעת חושף ציפיות ביחס להתפתחותן של יכולות ומיומנויות אלה בקרב תלמידי מערכת החינוך בישראל, ובאופן הזה עוזר לשרטט את דמות הבוגר של מערכת החינוך בישראל מבחינה אינטלקטואלית. הסתכלות אינטגרטיבית על ניתוח מסמכי תוכניות לימודים מצביעה על חוסר קוהרנטיות והיעדר ראיה אינטגרטיבית בהתייחסות להיבט הקוגניטיבי, בתוך ומעבר לתחומי התוכן השונים הנלמדים במסגרת תוכנית הלימודים. כמו כן, הדיון בספר מתייחס להיבטים אפיסטמיים, לשוויון הזדמנויות, לאוטונומיה וידע של מורים כפי שאלה באים לידי ביטוי בתוכניות לימודים בישראל.

     

    לינור הדר היא פרופ' חבר במכללה האקדמית בית ברל ובאוניברסיטת חיפה. מחקריה מתמקדים בתוכניות לימודים ופדגוגיה. במסגרת זאת היא עוסקת, בין השאר, בחקר מסמכי תוכניות לימודים, למידה והתנסות פדגוגית של מורים ומורי מורים, בפדגוגיות אלטרנטיביות ובפדגוגיות של למידה שיתופית. כמו כן חוקרת את החינוך לחשיבה; בתחום זה היא התמחתה בפוסט-דוקטורט באוניברסיטת הרווארד, ארה"ב.

    המחיר שלנו: 71.20
     
  • פלישה
    המחיר שלנו: 59