התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מתרגשת - המתכונים. הבית. האהבה - יד שניה

מתרגשת - המתכונים. הבית. האהבה - יד שניה

מק"ט מוצר: 136299
אני מתרגשת. כל היום. כל הזמן. למדתי שלפעמים צריך להשתיק את השכל ולהקשיב ללב והלב שלי מדבר. פעם חשבתי שזו חולשה לתת ללב להוביל לבטא בגלוי בלי מסננות את מה שהרוב מסתירים. היום אני מבינה שזה בדיוק מה שעושה אותי למי שאני. הספר מתרגשת נולד מאי–מיילים של קוראי הטור שלי בעיתון. הם אלו שביקשו שסוף סוף אאגד את המתכונים בצורה מסודרת. הספר כמו הטור מחולק לשני חלקים: גשמי ורוחני בישול ואפייה ונפש חיצוני ופנימי. בשני החלקים הלב שלי נמצא לפעמים אפילו חשוף מדי. אם זה כשאני חולקת רגעים פרטיים רגעי משבר שמחות והתרוממות רוח ואם זה כשאני שוברת את הראש איך להזין את המשפחה שלי באופן הטוב ביותר הבריא ביותר בלי ללכלך יותר מדי סירים. אני לא שפית ולא מתיימרת להיות. אבל משפט אחד שמיכל אנסקי אמרה לי בארוחת ערב שבת אצלי בבית מייד בתום צילומי התוכנית ´מאסטר שף´ נשאר חקוק בראשי: אני לא יודעת מאיפה זה מגיע אבל יש לך ידע עתיק בבישול. כמו הסבתות של פעם." מבחינתי אין מחמאה גדולה יותר מזו בעיקר משום שלא היו לי סבתות כאלה שנכנסות למטבח ומלמדות מה שהסבתות שלהן לימדו אותן. המשפט הזה נתן לי אומץ להפיץ את המתנה הזו שקיבלתי למרות שאין לי מושג מאין צצה. אז הנה הם המתכונים מהחיים שלי - בלי צִלחוּת בלי פִנפוּן בלי יומרות. "
מחבר/ת איה קרמרמן
מק"ט מוצר 136299
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • סלטים עולמיים - יד שניה

    בספר זה מבחר גדול של סלטים מעולים, מכל קצווי העולם: סלטים ישראליים וסלטים בינלאומיים מצרפת ואיטליה, ארצות הברית וארצות הים התיכון, וגם סלטים אתניים - מסלט צנוניות בשומן אווז ועד מטבוחה. למה סלטים? כי הם פשוט טעימים הם קלים להכנה הם טובים לבריאות הם מעודדים שימוש בירקות הם מגוונים מאוד הם נוחים להגשה הם מתאימים לכל תקציב הם מאפשרים יצירתיות סלטים בטעם יהודי ספר זה כולל מידע מעניין בנושא ירקות ומרכיבי סלט אחרים, בשפה העברית, כפי שהוזכרו בתנ"ך, במשנה, בשירת ימי הביניים ובספרות העברית החדשה. זהו חומר עשיר, ולפעמים אף מפתיע, על הפעילות הקולינרית במטבח היהודי לאורך ההיסטוריה. ספר מעורר תיאבון תשומת לב רבה ניתנה לעיצוב הספר. יש בו צילומים של הסלטים ושל רבים ממרכיבי הסלט המודרניים: חסות, עשבי תיבול, ירקות, פלפלים ועוד. הספר ערוך לפי הא"ב של המרכיבים הראשיים ומלבד המתכונים יש בו טיפים, מידע ועצות לרוב.
    המחיר שלנו: 30
     
  • ראש השנה - דנית סלומון - יד שניה
    ראש השנה, אחד משני החגים המשפחתיים ביותר בלוח השנה שלנו, ושאר חגי תשרי, מלווים כולם בארוחות מרובות-מנות ועתירות מאכלים חגיגיים. חלק ממאכלי החג הם מאכלים מסורתיים, שעולים על שולחן החג שנה אחר שנה - כל משפחה והמסורת שלה, אך לצד המסורת יש תמיד רצון לחדש ולהפתיע בתבשילים ובקינוחים חדשים.בספר זה כינסתי מתכונים מתאימים לסעודת ראש השנה ולארוחות החג שאחריה - רבים מהם מבוססים על מזונות שהם מסמלי החג, כמו תפוחים, דלעת, כרשה, דבש ותמרים.
    המחיר שלנו: 35