התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • גן של התחלות חדשות - יד שניה

גן של התחלות חדשות - יד שניה

מק"ט מוצר: 136313
35 ₪
אין במלאי
לילי גירוון, אם לשתי בנות, זקוקה למעט עזרה, ממש בקטנה. לפעמים (טוב, לעתים די קרובות למען האמת) היא נעזרת באחותה רייצ'ל; או בליאה, הבייביסטר המסורה, שמנהלת ביד רמה את לוח הזמנים הצפוף של הבנות; או באליסון, הבייביסיטר החלופית, שיש לה שיער ורוד והבנות מעריצות אותה.
מאז שבעלה נהרג בתאונת דרכים לנגד עיניה עברה לילי רק התמוטטות עצבים אחת, ועכשיו היא כבר ממש בסדר עם האלמנוּת. היא מביאה את הילדות לבית הספר, הולכת לעבודה ונרדמת מול הטלוויזיה. ואם הבילוי החביב עליה הוא קנייה חסרת שליטה של דברים לא נחוצים – מה כל כך נורא בזה?
הבעיה היחידה היא שהשיממון של חייה כבר מתחיל להימאס עליה. 
לפחות העבודה שלה, איור ספרי לימוד, טומנת בחובה קצת אקשן. למשל המשימה לצייר בפרטי-פרטים את איברי המין של לווייתן. או איור  של סדרת מדריכי גינון יוקרתיים – עניין מסעיר לכל הדעות. וכך, על מנת להכיר את הנושא יותר לעומק, בשבת בבוקר, במקום לדשדש בפיג'מה וברחמים עצמיים, היא תדשדש במגפיים בתוך ערימה של קומפוסט. 
כשלילי מתייצבת בשעה היעודה בגן הבוטני של לוס אנג'לס היא מרגישה כמו דג מחוץ למים. אבל עד מהרה היא מגלה שכל אחד צריך קצת שמש בחיים, ושהשמש הזאת יכולה להצמיח ניצנים מכל מיני סוגים.
 
גן של התחלות חדשות הוא ספר מצחיק עד דמעות, שנון ומרגש. האהבה, מסתבר, צומחת גם במקומות הכי לא צפויים, והקוראים לבטח ילכו שבי אחר לילי הנהדרת, וגם ייפלו בקסמיהם של רייצ'ל אחותה המתוסבכת, בתה אנאבל בת השבע – המבוגרת האחראית בבית, בתה קלייר בת החמש – שמעוניינת להינשא להנרי כלב המשפחה, וחבורת השותפים לקורס הגינון שמגדלים תירס וצנוניות וגם אהבות מלוא הטנא. 
 
אבי וקסמן היא חובבת שוקולד, כלבים ונמנום. יש לה שלוש בנות, שלושה כלבים ובעל אחד סבלני במיוחד. זהו ספרה הראשון. 
מחבר/ת אבי וקסמן
מק"ט מוצר 136313
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • החלק הטוב - יד שניה

    חשבת פעם מה יקרה אם תצליחי להגשים משאלה?

    לוסי יאנג בת עשרים ושש ונמאס לה. נמאס לה לעבוד בתפקיד זוטר, נמאס לה לצאת לדייטים איומים, נמאס לה לגור בדירה עם רטיבות ושותפים שאף פעם לא קונים נייר טואלט. אחרי עוד דייט מאכזב, לוסי נתקלת במכונת משאלות. היא משלשלת מטבע לחריץ, עוצמת עיניים ומבקשת משאלה ממעמקי לבה: בבקשה, אני רוצה לדלג לחלק הטוב של החיים.
    כשהיא מתעוררת למחרת בבוקר לצד גבר נאה ומגלה שיש לה טבעת על האצבע, משרה בכירה ושני ילדים מושלמים, לוסי מתקשה להאמין. האם באמת קפצה בזמן כמו שתמיד רצתה? 

    אט-אט לוסי מתחילה להתמסר לחייה החדשים ומבינה שגם בחלק הטוב יש אכזבות. האם היא תרצה לחזור להיות בחורה צעירה, או שמא החלק הטוב מספיק טוב כדי להישאר בו?

     

    "בזכות שילוב נהדר של ספרות נשים עם פנטזיה, ועם נגיעה של רומנטיקה מקסימה, זה הספר הכי מצחיק, מבדר ומחמם לב שסופי קאזנס כתבה עד עכשיו." – וימנ'ס וורלד

    "סיפור שובב שקורץ לסרטים כמו 'פתאום 30'. קומדיה רומנטית מחממת לב שתשאיר את הקוראים מתוחים לקראת השיא הרגשי." – בוקליסט

    "תזכורת מצחיקה ונוגעת ללב לכך שאת החיים יש לחיות יום אחר יום." – קירקוס 

    המחיר שלנו: 39