התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • פילים בגינה - יד שניה

פילים בגינה - יד שניה

מק"ט מוצר: 136385
40 ₪
אין במלאי

בעבר התעמתו שניהם בבית המשפט, ובלי כפפות: שירה היועמ"שית של העירייה ואלעד שייצג את התושבים, אבל כבר אז התייחסו זה לזה מעבר לתפקידיהם במשפט. כיום אלעד עבר צד, וכסגן ראש העיר הוא מתוודע אט־אט לכל סודות המערכת, גם לאפלים שבהם. הקשר ביניהם מתהדק, אף שיהיה קשה מאוד לממש אותו: אם ירצו להקים יחד משפחה – הוא, הרווק, והיא האם לשלושה – יצטרכו להתגבר לא רק על הרגלי הרווקות שלו אלא גם על האובדן הגדול שחוותה עם ילדיה. חברו הטוב של אלעד מפקפק בסיכוייהם, וגם חברותיה של שירה דואגות לה ומעלות ספקות, וברקע כוחות חזקים מנסים להטות בכל דרך את תוצאות המכרז של העירייה ואינם מהססים לשלוח רמזים מאיימים אליה – ודווקא אל מוקד כאבה.  

"תגלית ספרותית" ו"סינדרלה ספרותית" הכריזו המבקרים על רומית סמסון עוד בספרה הראשון, ושופטי פרס ספיר העניקו לה על המטבח האחורי את הפרס לספרי ביכורים. 

מחבר/ת רומית סמסון
מק"ט מוצר 136385
שם יצרן 136385
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אמה ויגואר - יד שניה

    "אני חייבת להאמין שאת בחיים ושיום אחד, אולי בקרוב-אלוהים שבשמים, אלוהי הרחמים -תעמדי בפתח ותגידי אמה, לא יותר, ואז אפול לזרועותייך ואבכה את הדמעות האחרונות שמוטל עלי לבכות.
    אעשה שתשכחי את מה שקרה ואתן לך את הטוב ביותר שיש לי..."
    שורות אלה נכתבו בדצמבר 1945 ביומנה האישי של אליזבת ווסט, עקרת - בית גרמנייה, נשואה ואם לארבעה ילדים קטנים, שבעיצומה של מלחמת העולם השנייה התאהבה בברלין בצעירה יהודייה, פליצה שרגנהיים, ואספה אותה אל ביתה.
    קצת יותר משנה ניתנה לשתיים-אמה ויגואר על פי הכינויים שבחרו להן - לממש את אהבתן החושנית הסוערת,
    בזמן שבמחנות הריכוז וההשמדה מתו ונרצחו המוני בני - אדם ובברלין התהדקה עוד ועוד טבעת החנק על צווארם של אחרוני היהודים שנשארו שם.
    באוגוסט 1944 נעצרה פליצה בידי הגסטפו ונשלחה לתרזיינשטאדט.
    מחברת הספר, אריקה פישר, רשמה את זיכרונותיה של אליזבת ווסט מפיה, אספה עוד עדויות ומסמכים רבים, חקרה וביררה עובדות ונסיבות, וצירפה הכל לתעודה מרתקת של תקופה ושל סיפור אהבה יוצא - דופן, סיפור של תאוות חיימ ומאבק על החיים בלב הברבריות.

    המחיר שלנו: 30