התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • להריח בושם - גוסטב פלובר

להריח בושם - גוסטב פלובר

מק"ט מוצר: 064400010397
"להריח בושם" ו"תשוקה ומוסריוּת" הם שניים מסיפוריו הראשונים של גוסטב פלובר. כשקוראים אותם, קשה להאמין שהם נכתבו בידי נער בן חמש עשרה! הסיפורים האלה מעידים על נפש בוגרת ועל כישרון גדול שאכן הבשיל והגיע אחר כך לשיאים ספרותיים המוכרים לנו.
הסיפורים רואים כאן אור לראשונה בתרגום לעברית, פרי עבודתה של אביבה ברק. בשני הסיפורים נשים הן העומדות במרכז. פלובר מפליא לספר את סיפוריהן ומתאר באופן חד ומדויק את ריגושי האהבה ואת הכאב ועלבון הנטישה שהן חוות ביחסיהן עם הגברים בחייהן. מרשימה במיוחד היא העובדה שהסופר הצעיר הצליח לחדור ללִבּה של אישה אוהבת, נבגדת, ננטשת, ולתאר את המתרחש בו בצורה בהירה, אמינה ובוגרת כל כך.
גוסטב פלובר נולד ב־12 בדצמבר 1821 בעיר רוּאַן אשר בנורמנדי. בשנת 1836 הוא כותב את "להריח בושם" וחודשים ספורים לאחר מכן, בעיירת החוף והנופש טְרוּוִיל, הוא פוגש לראשונה את מדאם אֶליזָה שלזינגר, אישה הכבולה בנישואים מאמללים, המבוגרת ממנו באחת עשרה שנים. לפגישה זו השפעה בל תימחה על חייו של הנער הרגיש והסופר דק האבחנה. אליזה שלזינגר תהיה מושא לתשוקתו ואהבת חייו עד יומו האחרון, וגם מקור השראתו לדמותה של מדאם בוֹבארי ברומן האלמותי שהקנה לו תהילת עולם.
מחבר/ת גוסטב פלובר
מק"ט מוצר 064400010397
שם יצרן נהר ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • רחוב פיינאפל - ג'ני ג'קסון

    ברחוב פיינאפל, בין אחוזות הפאר המעוצבות של ברוקלין, גרה משפחת סטוקטון: משפחה אמריקאית ותיקה, מרופדת בכסף ישן ובקרנות נאמנות, וכצפוי מתוסבכת כהוגן. הסטוקטונים מקפידים על נימוסים והליכות, לא מפספסים את הטניס של ימי ראשון, ותמיד מחייכים בתמונות. אבל מתחת לחזות היוקרתית לא כל הנוצץ - זהב. 

    הבת הבכורה, דארלי, ויתרה על הירושה לטובת האהבה, ועל קריירה מבטיחה לטובת גידול הילדים, וכעת היא תוהה אם לא ויתרה גם על עצמה. ג'ורג'יאנה, הבת הצעירה, מסתבכת ברומן אסור שמוביל אותה הרחק מהמשפחה ומהעקרונות עליהם חונכה. וסאשה אמנם עלתה בסולם המעמדות כשנישאה לקורד, אבל האורחים של הסטקטונים עדיין מניחים שהיא חלק מעובדי משק הבית.

    כל אחת מבנות המשפחה מוצאת את עצמה מתמודדת עם שאלות על מעמד, על הבחירות שעשתה בחיים והמחירים ששילמה עליהן, ועם השאלה החשובה מכל: מי האישה שהיא רוצה להיות?

    ג'ני ג'קסון מכניסה את קוראיה לעולמם הנוצץ של עשירי ניו יורק ומציעה הפוגה אסקפיסטית מושלמת מחד ומעוררת מחשבה מאידך. בכתיבתה השנונה והנוקבת, ג'קסון מציגה דמויות בלתי נשכחות ומספרת סיפור שובה לב על משפחה, כסף ואהבה.

    המחיר שלנו: 58