התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • למצוא בעל אחרי גיל 35 - יד שניה

למצוא בעל אחרי גיל 35 - יד שניה

מק"ט מוצר: 136602
35 ₪
אין במלאי

רייצ'ל גרינוולד, בעלת תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת הרווארד, חולקת עם הקוראות את התוכנית המהפכנית שלה, העושה שימוש בטקטיקות שיווקיות כדי למצוא בעל אחרי גיל 35. בנות: ספר זה, שמיועד במיוחד לכן, הוא פשוט קורס מבוא למציאת בעל! הרבה נשים פנויות שעברו את גיל 35 מגלות שהכללים למציאת בן - הזוג המושלם פשוט השתנו. לאט - לאט מתברר להן שישנם פחות גברים פנויים בסביבתן ושעומדות בפניהן פחות הזדמנויות לפגוש אותם. רייצ'ל גרינוולד, המכנה את עצמה "מאמנת דייטים", חולקת עם נשים אלה את תוכנית 15 הצעדים שלה, שזכתה להצלחה מוכחת, המבוססת על טקטיקות שיווקיות שלמדה בבית - הספר למנהל עסקים של אוניברסיטת הרווארד. בסגנון ישיר, חד וחלק, מספרת גרינוולד לנשים כיצד לעצב לעצמן אריזה חדשה ומושכת יותר, כיצד לפתח מותג אישי, איך להפעיל שיווק נישה, דרכים לשימוש בדיוור ישיר ובטלמרקטינג כדי להפיץ את השמועה על מסע חיפוש הבעל שלהן, אופן ניהול תקציב לחיפוש בעל וביצוע הערכות ביניים כדי לבחון את תוצאות המאמצים שלהן. היא גם מראה לנשים כיצד להשתמש באסטרטגיות האלה בעולם החדש של שירותי היכרויות באינטרנט וכיצד לדלג מעל מכשולים צפויים ולא צפויים. 15 הצעדים של גרינוולד יוצרים תוכנית יעילה וייחודית לכל אישה שרוצה לעמוד מתחת לחופה, ולהעשיר את מגוון הבעלים הפוטנציאליים שעומדים לרשותה.
מחבר/ת רייצ'ל גרינוולד
מק"ט מוצר 136602
שם יצרן מטר
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אהבה בדרך - יד שניה

    כשמלאו לרינת ספיבק 35, היא התעוררה בהודו עם בלוז יום הולדת. היא הרגישה לא נורמלית שלא יישרה קו עם אנשי השנתון שלה. היא חשבה שבגיל הזה כבר תהיה בזוגיות אוהבת.
    התהייה אם "מאוחר מדי" הניעה אותה לראיין נשים שעשו את זה שונה. כאלה שלא הכירו את בן הזוג בתיכון, בצבא, באוניברסיטה, וגם לא בעבודה הראשונה. נשים שחשבו שאולי כבר לא יהיו בקשר זוגי, אבל גילו אחרת. היא רצתה לשמוע סיפורים שיוכיחו לה שזוגיות קרובה ומיטיבה אפשר ליצור הרבה אחרי שלב המסגרות המקובלות שמרכיבות את החיים.

    באהבה בדרך, 21 נשים מספרות בפתיחות ובכנות על חוויית הרווקות המאוחרת ועל התהליך שהוביל אותן לקשר זוגי משמעותי. בין לבין משתפת ספיבק ברגעים מהחיים שלה: אהבות שהיו וכבו, תובנות שצברה, חששות שצפים ועולים, וגם נוגעת בשאלות שמופנות לישראליות בגיל ובסטטוס שלה, מ"איך זה שאת עדיין רווקה?" ועד "למה את לא מקפיאה ביציות?"
    אהבה בדרך הוא ספר על לבד ועל ביחד, על רווקות ועל יצירת זוגיות בשלב מאוחר יותר של החיים.

    רינת ספיבק היא עיתונאית ויוצרת. עבדה כמגישה וככתבת בטלוויזיה. בוגרת תואר ראשון במדעי המוח.
     
    המחיר שלנו: 39