התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בהמשך

בהמשך

מק"ט מוצר: 002000539658

ג‘יימי קונקלין רוצה להיות ילד רגיל: להצליח בלימודים, להצטיין בספורט ולהיות מקובל. אבל ג‘יימי איננו ילד רגיל, כי הוא נולד עם יכולת לראות את המתים. והם גם מדברים איתו, אפילו כשהוא לא ממש רוצה לדבר איתם. אימו, בעלת סוכנות ספרותית מקרטעת, דוחקת בו להסתיר את הכישרון שלו, אבל גם לא מהססת להשתמש בו למטרותיה כשאין לה ברירה. כאשר שוטרת במשטרת ניו יורק, הקרובה לג‘יימי ולמשפחתו, מאלצת אותו להצטרף למרדף אחר רוצח שמאיים לפגוע בחפים מפשע גם לאחר מותו, הוא מוצא את עצמו מסובך עד מעל הראש בחקירה שתוצאותיה ימשיכו ללוות אותו עוד זמן רב. כי מתברר שהמחיר של השימוש בכישרונו גבוה הרבה יותר מכפי שהיה מסוגל לדמיין.

במסע ההתבגרות יוצא הדופן שלו, ג‘יימי נתקל ברוע אבל גם בנדיבות, בחברוּת ובחוכמה. הוא מגלה - לפעמים בעל כורחו - אמיתות כואבות ויפות על אנשים חיים ומתים, גם על אלה הקרובים אליו ביותר.

בהמשך הוא אחד מספריו היפים ביותר של סטיבן קינג. זהו סיפור מותח, סוחף ונוגע ללב על אובדן התמימות ועל הגבולות המטושטשים בין טוב לרע, שבמרכזו גיבור שובה לב. הוא כתוב בסגנון הייחודי והאהוב של קינג, ומתאר ברגישות, בעומק ובהומור את תעצומות הנפש הדרושות כדי להיאבק בפניו השונות של הרשע.

“ספר נפלא... קינג זוכה להכרה כרב־אמן בכל הנוגע לאימה ולעל־טבעי, עד שלפעמים קל לשכוח שהוא גאון גם בתיאור היומיום." - ניו יורק טיימס

"אתם נמצאים בידיו האמונות של מספר סיפורים מחונן." - וושינגטון פוסט

"אחת היצירות הרעננות והמפחידות ביותר שקינג כתב עד כה." - אנטרטיינמנט ויקלי

מחבר/ת סטיבן קינג
מק"ט מוצר 002000539658
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אל תמצמץ

    כאשר הבלשית איזי ג'יינס צריכה לחקור מאין הגיע לתחנת המשטרה העירונית מכתב אנונימי ובו איום לרצוח שלושה־עשר אנשים חפים מפשע ואשם אחד, אין לה מושג איך להתחיל. היא פונה לקבל עצה מחברתה החוקרת הפרטית הולי גיבני, וזו מנסה לסייע לה לגלות את מקור האיום, שמתברר כרציני להחריד.

    באותו זמן עסוקה קייט מקיי, סופרת ופעילה פוליטית למען זכויות נשים, בסיבוב הרצאות ברחבי ארצות הברית, ואוספת סביבה קהל רב של מעריצים ושונאים כאחד. אלא שנראה כי הפעם אחת משונאיה נחושה לעצור אותה ויהי מה. הולי נשכרת להיות שומרת הראש של קייט, מה שמאלץ אותה לעזור לאיזי מרחוק תוך כדי עבודתה החדשה.

    כאשר סיבוב ההרצאות של קייט מגיע לעיר, יחד עם אירועי תרבות נוספים, הולי ואיזי חייבות להפעיל את כל החוכמה והתושייה שלהן כדי לנטרל שני רוצחים הפועלים במקביל מתוך מניעים שאינם ברורים דיים.

    סטיבן קינג טווה עלילה קצבית המורכבת משני סיפורים המתלכדים לקרשנדו מצמרר, ודמויות עשירות ועמוקות. אל תמצמץ פותח צוהר אל הפחדים הגדולים ביותר שלנו ואל עולמם הפנימי של אנשים מעורערים. זהו עוד מותחן פסיכולוגי מעולה פרי עטו של רב־האמן הנחשב לאחד הסופרים הטובים בעולם. כל ספריו של קינג, וביניהם הוליבילי סאמרסזה ורבים אחרים, יצאו לאור בעברית בהוצאת מודן.

     

    "זהו בדיוק הסגנון הקולנועי שאנחנו משתוקקים לו בספרים של קינג." ניו יורק טיימס

    "מאסטר המתח מוכיח שוב שהוא טוב בזה עד אימה." יו־אס־איי טודיי

    "עוצר נשימה. קינג יצר שני רוצחים מעוררי צמרמורת." בוקפייג'

    המחיר שלנו: 71
     
  • הקליע שהחטיא

    זהו יום חמישי רגיל, והחיים אמורים סוף־סוף לחזור למסלולם. אבל כשמדובר ב"מועדון הרצח של יום חמישי" – אליזבת, ג'ויס, רון ואיברהים – "רגיל" הוא מושג יחסי.

    הפעם, חבורת מועדון הרצח מתמודדת עם מקרה קר: עיתונאית שנעלמה לפני שנים ומעולם לא נמצאה. אבל בזמן שהם מנסים לפצח את התעלומה, עברה של אליזבת כמרגלת ב-MI5 חוזר לרדוף אותה. אויב מסתורי מאיים על חייה של חברתה קרובה ביותר, וכדי להציל אותה על אליזבת לחסל חבר ותיק שלה, סוכן קג"ב לשעבר. 

    הקליע שהחטיא, הספר השלישי בסדרת מועדון הרצח של יום חמישי, משלב מתח וחוכמה, הומור בריטי שנון, דמויות בלתי נשכחות ועלילה שלא תרפה מכם עד העמוד האחרון.

    ריצ'רד אוסמן הוא איש טלוויזיה בריטי מוכר, מנחה חידונים, קומיקאי ומפיק. סדרת ספריו מועדון הרצח של יום חמישי זכתה להצלחה בינלאומית מטאורית ומענגת מיליוני קוראים נלהבים בכל העולם. הספר הראשון מתוכה מועדון הרצח של יום חמישי (תכלת, 2021), עובד לסרט בנטפליקס בכיכובם של הלן מירן ופירס ברוסנן (2025). עוד יצאו בעברית האיש שמת פעמיים (תכלת, 2022) ואנחנו מפענחים רציחות (פן וידיעות ספרים, 2025).

     

    "הספר פוגע במטרה בכל חזית. התעלומות מבלבלות, הפתרונות מרגשים, הדיאלוגים ראויים לציטוט והדמויות מדגימות ידידות מעוררת הערצה." – The Wall Street Journal

    "מחמם את הלב ומרתק... הקסם של ארבעת החברים, עדיין קיים, ובשפע." – The Washington Post

    המחיר שלנו: 68.60