התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • האלכימאי - יד שניה

האלכימאי - יד שניה

מק"ט מוצר: 119669
40 ₪
אין במלאי
פעם בדור מופיע ספר המשנה את חייהם של קוראיו. האלכימאי הוא ספר כזה, אולי בשל המשמעות האוניברסלית שלו: אדם נוטש את אורח חייו ויוצא להגשים חלום. בסיומו של מסע ארוך ורב השראה הוא מגלה אמיתות מופלאות, על החוכמה שבהקשבה לרחשי לבנו, על היכולת לזהות אותות הנקרים לנו במסלול חיינו, על חשיבותה של התבוננות בעצמנו, ומעל הכול - על הצורך ללכת בעקבות חלומותינו. קסמו של האלכימאי, החורג ממסגרת של זמן ומקום, עשה את הספר לאחד מרבי המכר הגדולים ביותר. מיליוני עותקים נמכרו ברחבי העולם, והוא היה לקלאסיקה מודרנית. בברזיל לבדה נמצא הספר ברשימת רבי המכר חמש שנים רצופות, הוא תורגם לעשרות שפות וזכה בפרסים יוקרתיים.
מחבר/ת פאולו קואלו
מק"ט מוצר 119669
שם יצרן ידיעות ספרים

אולי יעניין אותך גם

  • איך להיות טובים - יד שניה
    "עד עכשיו לא היו לי אשליות בנוגע ליכלתי להמיט תשוקה שיגעונית על בני המין השני, הייתי אמא של מולי, אשתו של דיוויד.
    רופאה כללית במרפאה מקומית.
    במשך שני עשורים הייתי מונוגמית.
    לא שנהייתי א - מינית, כי היו לי חיי מין, אבל רק עם דיוויד, ונראה שמשיכה וכל השאר כבר לא חלים שם: אנחנו עושים מין זה עם זה כי הסכמנו לא לעשות מין עם אף אחד אחר, לא כי אנחנו לא יכולים לשמור את הידיים שלנו לעצמנו."

    קייט, רופאה במרפאה שכונתית בצפון לונדון, נשואה לדיוויד ואם לשני ילדים, נקלעת לאחר עשרים שנות נישואים לרומן קצר: הרומן, המנפץ את חומות הזכוכית של חייה, גורם לה לבחון מחדש את השקפותיה על זוגיות, נאמנות והשאיפה לעושר.

    קייט מנסה להבין מהי הסיבה לדעיכת התשוקה ומה עושה את ההבדל בין אדם "טוב" לאדם "רע".
    גם בעלה, בעל טור ציני וביקורתי בעיתון, שכותרתו "האיש הזועם ביותר בהולווי", עובר שינוי רוחני מפתיע. הוא מחליט לאמץ את גודניוז, תמהוני בעל כוחות מרפא, שמתנגד לשימוש במדיחי כלים ומטיף לרוחניות כתחליף למודרניזציה.

    גודניוז מצליח להסעיר את חיי המשפחה והשכונה כולה ולהעלות אל פני השטח שאלות שכולם מעדיפים להדחיק.

    ניק הורנבי, יליד 1957 , עבד כמורה עד שפרסם את ספרו "אהבה על הדשא (קדחת המגרש)", שעשה לו שם כאחד הכותבים הכנים, המשעשעים והמקוריים של הספרות הבריטית החדשה, והופק כסרט קולנוע בכיכובו של קולין פירת'.
    ספריו הבאים, "נאמנות גבוהה" (שהוסרט גם הוא, בכיכובו של ג'ון קיוזק), ו"על הילד" זכו לשבחי הביקורת והיו לרבי מכר בכל העולם.

    הורנבי מתגורר כיום בצפון לונדון עם אשתו ובנו. "איך להיות טובים" הוא ספרו השלישי הרואה אור בהוצאת ספרית מעריב/הד ארצי.
    המחיר שלנו: 35