התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ליל הברווזים

ליל הברווזים

מק"ט מוצר: 080000094513

אליענה חשבה על שני. מעניין איך זה, להסתובב בעולם חשופה כל כך, בלי ששום דבר יחצוץ בינך ובין האמת. איך היו נראים הבקרים שלה? היא דמיינה את ורדה מברכת אותה בבוקר טוב ומתעניינת בשלומה, ואותה עונה, אני על הפנים, ורדוש. גם הלילה הברווזים געגעו על התקרה עד שהרגשתי שאני משתגעת, ואולי זה כבר קרה. זה בטוח קרה כבר. ולפעמים, את יודעת, ורדה, בא לי פשוט לוותר ולהצטרף אליהם ולגעגע בעצמי עד שהקרניים הראשונות יאירו את חדר השינה שלי, או עד שהשכנים יזעיקו אמבולנס...

לאליענה דרורי יש הכול: היא פסיכולוגית ילדים מבוקשת בקליניקה משגשגת. יש לה תוכנית רדיו פופולרית, טור בעיתון, בעל מהחלומות, ילד מתוק ותספורת יקרה ומדוגמת.

אך לאליענה יש גם סודות אפלים. משהו קרה לה בצבא, משהו ששינה את מסלול חייה בחדות. כששני, ילד רציני וחמוד בן אחת עשרה שלא יודע לשקר מגיע לקליניקה שלה, אליענה מזהה את ההזדמנות להגיש סוף סוף את הנקמה שבישלה במשך שלושים שנה, והיא לא רואה בעיניים. בניגוד לשני, אליענה דווקא יודעת לשקר טוב מאוד. היא גם מכירה את אבא של שני מצוין והיא לא תיתן לאף אחד, גם לא למטפלת החדשה שיושבת לה על הזנב, לעצור אותה.

בליל הברווזים פורשת שירז אפיק עלילה מרתקת, מותחת וקולחת ובוראת דמות פגומה להפליא, ועם זאת גם חכמה, אנושית, כריזמטית ומעוררת הזדהות, ובעיקר, כזו שאי אפשר לשכוח, גם אם ממש מנסים. תשאלו את אבא של שני.

שירז אפיק היא בעלת תואר ראשון בעבודה סוציאלית ותואר שני בפסיכולוגיה. ליל הברווזים הוא ספרה החמישי. קדמו לו: לנקות את יפו (2014); בשורות טובות (2017); אבקועים (2019) ומתחת לעור (2021).

טריגרים: אונס, פגיעה מינית

מחבר/ת שירז אפיק
מק"ט מוצר 080000094513
שם יצרן המקור
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • בלי האפי אנד

    אולי בא לך להזדיין, שני חושבת את המילים שהיא רוצה להגיד לעומר, אבל לא מסוגלת להוציא אותן מהפה. היא מסתכלת עליו, הוא עומד מולה, פלג הגוף העליון שלו חשוף. חלק משערות החזה שלו כבר לבנות, אבל חוץ מזה הוא עדיין נראה כמו שהיה כשהם התחילו לצאת, רזה על סף השדוף. הם בדיוק באמצע החלפת הבגדים לפני השינה. היא עומדת שם בתחתונים, בלי חזייה, עם החולצה ביד. היא בחיים לא תשאל אותו אם הוא רוצה להזדיין, הרי. אין את המילים האלו ביניהם. למעשה, אין ביניהם מילים בכלל.


    בלי האפי אנד הוא קולאז' של סיפורים על נשים וגברים שהחליטו לברוח מהחיים שבנו לעצמם בעמל רב: הילה מנהלת רומן עם חבר מהעבודה, יערה עוזבת את הבית ומתחילה חיים חדשים בדירה שכורה, דנה טסה לרומא ליום ההולדת שלה במטרה לשכב עם גבר זר, עמית שוכר דירה לשבוע בתל אביב ויוצא למסע כושל של הגשמת פנטזיות. 

    בבסיס הבריחה של הגיבורים עומד רצון אחד: להיות נאהבים. להרגיש שוב, גם אם זה אומר לשרוף את כל מה שהם בנו עד עכשיו. הם מוכנים לבגוד, הם רוצים לבגוד, הם לא יכולים עוד לבגוד בעצמם. בלי האפי אנד הוא אוסף סיפורים על אנשים שגילו בעצמם חוסר, ניסו למלא אותו, אבל הדרך להגשמה לא הביאה שלמות, אלא חיכוך בלתי נמנע עם מה שנשאר מאחור. אלו סיפורים על הפער בין הפנטזיה למציאות, על הפחד לאבד ועל הפחד להישאר עם מה שיש. מתוך הקשבה עמוקה לפרטים ולשברי רגעים, הספר משרטט את המקומות שאליהם אנחנו מגיעים כשאנחנו רודפים אחרי מה שנדמה לנו שאנחנו רוצים, אבל מעולם לא דמיינו איך נרגיש באמת.

    אריאל גרייזס, יליד 1975, דוקטור להנדסה ביו־רפואית בהשכלתו, ממציא מיסים לפרנסתו ואוסף סיפורים להנאתו. כתב בעבר, בין השאר, למוסף כלכליסט, בלייזר וטיים אאוט. מתגורר במזכרת בתיה, נשוי ואב לשלושה. בלי האפי אנד הוא ספרו השני.

    המחיר שלנו: 58