התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • היסטוריה של הכלכלה לצעירים מכל הגילים

היסטוריה של הכלכלה לצעירים מכל הגילים

מק"ט מוצר: 036200059432

מה גורם לעוני? האם התערבות ממשלתית בכלכלה היא ברכה או קללה? האם אפשר למנוע משברים כלכליים? התשובות לשאלות בסיסיות כאלה משפיעות על כולנו, אבל השפה הכלכלית יכולה להיות לא מובנת, ומבלבלת. הספר שלפניכם עונה על השאלות האלה, ועל רבות אחרות, בשפה ברורה וקולחת. זהו מדריך נהדר לכל מי שמבקשים להבין לא רק כלכלה, אלא גם את ההיסטוריה של רעיונות כלכליים, מימי קדם ועד ימינו.

ההיסטוריון הכלכלי ניאַל קישטֵיני מציג לפנינו הוגים כמו אדם סמית, קרל מרקס, ג'ון מֵיינַרְד קֵיינְס ואחרים, שהרעיונות שלהם עיצבו את עולמנו. הוא מוביל אותנו לאורך נקודות מפתח בהיסטוריה הכלכלית: המצאת הכסף, עליית הקפיטליזם, השֵפֶל הגדול, ועוד. קישטֵיני מסביר בצורה ברורה נושאים כמו אי-שוויון, יזמוּת, צמיחה ומגבלותיה. היסטוריה של הכלכלה לצעירים מכל הגילים מבהיר את הבעיות, את הרעיונות, ואת הכוחות שמעצבים את העולם שאנחנו חיים בו. ספר שמשתלם לקרוא אותו... בריבית דריבית!

"מבוא נפלא לכלכלה. כל-כך מהנה, ובכל זאת מצליח להסביר את תרומתם של כלכלנים להבנת העולם." רוברט ג'. שילר, חתן פרס נובל לכלכלה

"הספר הזה הוא אוצר אינטלקטואלי לכל מי שמתעניין בהיסטוריה, ברעיונות גדולים, ובתפקיד של הכלכלה באלפיים השנים האחרונות." צ' ארלס וילן, מחבר כלכלה עירומה

"היסטוריה של הכלכלה – מובנת, מהנה, ואנושית. אתם תלמדו המון מהספר הזה. גם אני למדתי." טים הרפורד, מחבר הכלכלן הסמוי

מחבר/ת ניאל קישטיני
מק"ט מוצר 036200059432
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • 2048
    המחיר שלנו: 82
     
  • קקיתי קקאו והירח יורח

    מאיר שלו (1948-2023), אחד הסופרים הגדולים והאהובים בישראל, הותיר חותם בלתי נשכח על התרבות הישראלית. הוא הוריש לעולם מורשת ספרותית ייחודית בדמות תשעה רומנים, ספרי עיון ומחקר, ו-22 ספרי ילדים. סוגת ספרי הילדים היא זו שבה כתב את המספר הרב ביותר של ספרים מתוך מכלול יצירתו, ומורשתו ממשיכה להקסים דורות של קוראים. ספרה המעמיק של דנה רוזנטל ברנדייס מציע מסע מרתק אל עולם כתיבתו לילדים של מאיר שלו, תוך בחינת כל קורפוס ספרות הילדים שלו. נבחנת התקופה שבה כתב, הרקע ליצירתו והשקפותיו על כתיבה. הספר כולל דיונים והשוואות בין יצירות מוקדמות למאוחרות, והוא מדגיש מגמות של שימור ושינוי בכתיבתו לילדים לאורך השנים.

    באמצעות כלים בלשניים נבחנים תחדישי הלשון שהמציא, מאפייני התחביר ואוצר המילים והשפעתם על סגנונו הייחודי. הקוראים יגלו רבדי משמעות גלויים וחבויים, אוצר מילים עשיר ומגוון, לצד דרכים ייחודיות ליצירת הומור המעניקות חוויות קריאה בלתי נשכחות. הספר מיועד לחוקרי ספרות, אנשי חינוך, סטודנטים בתחום הספרות והחינוך, ובעיקר לכל אוהבי כתיבתו הייחודית של מאיר שלו.

    דנה רוזנטל ברנדייס היא אשת חינוך וסופרת, מרצה במכללה האקדמית בית ברל; עוסקת בהוראת השפה העברית ובטיפול בליקויי למידה. מבין ספריה, הרומן "נבוא לקחת אותך" (2021), אשר נבחר למצעד הספרים של משרד החינוך, ו"מאמא רוזה" שראה אור לאחרונה.

    המחיר שלנו: 74.20