התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • משחק התמימות - יד שניה

משחק התמימות - יד שניה

מק"ט מוצר: 137163
35 ₪
אין במלאי
תיק רצח מן העבר עומד לפני פיצוץ אדיר,
 
ושלושה סטודנטים עומדים ללמוד את מחיר התמימות.
 
איאן ג'ויס התקבל לכיתת "הוכחת החפות" היוקרתית בבית ספר נודע לעיתונאות. איאן ושני חבריו היחידים לכיתה, שרה גולד היפה והדעתנית וג'ייק הייבנס המבריק והאניגמטי, חוקרים מקרה בן חמש-עשרה שנה של נער צעיר בשם סקיילר וינגייט. הרוצח מת לכאורה במהלך שהותו בכלא, אך אט-אט מתחילים להצטבר רמזים מטרידים המעידים כי ייתכן שהרוצח האמיתי עדיין חי ואף פועל בסביבתם.
 
ככל שמצטברות העדויות מוצאים עצמם השלושה לכודים ברשת של הונאה, חוסר אמון ושחיתות, המאיימת על חייהם ומטלטלת אותם בין הסמטאות האפלות של שיקגו לבין חופיו של אגם מישיגן.
 
משחק התמימות הוא ספר מרתק וכובש הלוקח את הקורא למסע רב-תהפוכות שאי-אפשר להניח לו עד שכל פיתולי העלילה נפתרים והאמת מתפענחת.
 
מייקל הארווי הוא סופר, עיתונאי ומפיק סרטים תיעודיים עטור פרסים. הוא מחזיק בתואר במשפטים וחי, כמובן, בשיקגו. ספריו קיבלו שבחים רבים וזכו גם להצלחה מסחרית בארצות הברית. זהו הספר הראשון פרי עטו שיוצא לאור בעברית.
 
"מייקל הארווי כותב בתזמון מושלם ולא מניח לקורא אפילו רגע כדי לשחרר את חגורת הבטיחות שלו." וושינגטון פוסט בוק וורלד
 
"המתח הגבוה נשמר לאורך כל הדרך." פבלישרז וויקלי
 
"ספר ערמומי ומפתיע... הגיבורים שובי הלב שבמרכז העלילה משאירים טעם של עוד." קירקוס רוויו
מחבר/ת מייקל הארווי
מק"ט מוצר 137163
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • אנחנו מתחילים בסוף - יד שניה

    דאצ'ס רדלי רק בת 13, אבל בעיני עצמה היא פורעת חוק בוגרת ומסוכנת. אין לה ברירה, היא חייבת להגן על אחיה הקטן ועל אמא שלהם, סטאר, מפני המציאות בקייפ הייבן, עיירה מוכת עוני ופשיעה.

    סטאר היא לא אמא טובה ודאצ'ס יודעת למה. אומנם עברו שלושים שנה מאז הטרגדיה שפקדה את משפחת רדלי,
    אבל סטאר עוד לא התגברה עליה. והיא לא היחידה. גם ווק, מפקד המשטרה המקומית, עוד מלקה את עצמו על חלקו בפרשה. וכעת הפצעים עומדים להיפתח מחדש. שום דבר כבר לא יהיה כפי שהיה. 

    אנחנו מתחילים בסוף הוא רומן עוצמתי ובלתי נשכח על אהבה ונקמה, על הקרבה ועל כוחה של משפחה - גם כשהיא לא מושלמת. זהו סיפור חשוף ויוצא דופן, שמזכיר לקוראיו שסוף, גם כזה שמשאיר אדמה חרוכה, יכול להיות נקודת ההתחלה.

    ספריו של כריס ויטאקר תורגמו לעשרות שפות וזיכו אותו בפרסים רבים ובשבחי הביקורות והקוראים ברחבי העולם. 

    המחיר שלנו: 35