התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • מבוגרים עם הפרעת קשב וריכוז ADD - יד שניה

מבוגרים עם הפרעת קשב וריכוז ADD - יד שניה

מק"ט מוצר: 137194
59 ₪
אין במלאי

אנשים נוטים לחשוב ש-ADD היא בעיה של ילדים. אבל דרכם של ילדים לגדול, ורבים מהם ממשיכים להיאבק ב-ADD גם בבגרותם. אם אתם או מישהו שעמו אתם חיים סובל מ-ADD, אתם בוודאי יודעים שיש בנמצא לא מעט ספרים שעוסקים בנושא. אך לרוב הם ארוכים מדי. מורכבים מדי. ויבשים וקליניים מדי. ואתם דווקא זקוקים לכלים ישירים ומעשיים להתמודד עם חוויות ממשיות. ספר זה הוא בדיוק מה שנחוץ לכם.

כל פרק עוסק בסוגיה שכיחה המעסיקה מבוגרים עם ADD. “מחשבותי נודדות”, “אני תמיד מאבד דברים”, “קשה לי להתחיל דברים”. בחמישה עד עשרה עמודים פורס הספר אסטרטגיות להתמודדות עם כל בעיה ומציג שיטות פשוטות, מעשיות ונוחות ליישום.

תוצאות מיידיות וארוכות טווח:

· שיפור ביכולת הריכוז

· חידוד הזיכרון

· מערכות יחסים עשירות יותר

· שיפור ניהול הכספים והזמן

· חיזוק הביטחון העצמי

·

ד”ר סטפני מולטון סארקיס היא מטפלת וקואצ’רית בתחום הפרעות קשב וריכוז. היא סובלת מ-ADHD בעצמה ומשתמשת בניסיונה ובהיכרותה העמוקה עם ההפרעה כדי לעזור לאנשים בכל הגילאים להתמודד עם הקושי ולנהל חיים יצרניים ובריאים. לסטפני דוקטורט בטיפול בתחום בריאות הנפש והיא עובדת כמרצה עמיתה לייעוץ חינוכי באוניברסיטה של פלורידה בגיינסוויל.

מחבר/ת ד”ר סארקיס
מק"ט מוצר 137194
שם יצרן אח
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים