התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח חינם בקנייה מעל 199 
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אהרוני - תחנות אוכל בחיי - יד שניה

אהרוני - תחנות אוכל בחיי - יד שניה

מק"ט מוצר: 75699
40 ₪
אין במלאי
פעם חיכתה לו כבשה באמבטיה. פעם הוא התאהב בילדה שבביתה שתו חלב כחול. פעם הוא בישל לג'וני מיטשל. פעם הוא אכל ביריחו ארוחה ששינתה את חייו, ופעם הוא עורר עם שאול אברון מהומת אלוהים במסעדה של שלושה כוכבי "מישלן".
 
ב-1981 פתח ישראל אהרוני את מסעדת "יין ינג". מאז ועד ימינו הוא נחשב לאחד מגדולי השפים בישראל ולשותף בעיצוב התרבות הקולינרית הישראלית, אבל אתה לא נולד שף. כעת, בספרו "אהרוני: תחנות אוכל בחיי", הוא מגולל את סיפורו - מהחנות הקטנה שניהל אביו בחיפה ועד ימיו כשופט ב"מאסטר שף", מהשירות כחובש קרבי ועד שמצא את עצמו בסין, בוחר ברווזים עם גידי גוב בארבע לפנות בוקר. בין תחנות חייו משלב אהרוני עשרים וארבעה מתכונים שנשארו איתו לתמיד – מנות שמייצגות מבחינתו תקופה, מקום והלך רוח.
 
"אהרוני: תחנות אוכל בחיי" הוא ספר מלא בסודות מקצועיים, בתשוקה למאכלים וברגעים מצחיקים ומרגשים שנחשפים לראשונה. זוהי "אוטוביוגרפיה קולינרית", כדברי אהרוני, וכל חובב אוכל ימצא בה אינספור טעמים.
מחבר/ת ישראל אהרוני
מק"ט מוצר 75699
שם יצרן אחוזת בית

אולי יעניין אותך גם

  • קציצות בקלי קלות - יד שניה
    כדורי בשר בטעם כבש עם שזיפים וערמונים • קבבוני בשר ותרד עם אגוזי קשיו • כדורי בשר ברוטב חמוציות אדום • קציצות עוף מתובלות • כופתאות תרד וגבינה ברוטב חמאה לימוני • קציצות בשר ואורז ברוטב קארי־קוקוס ותפוז • קציצות בקר וחזה אווז מעושן עם צ´אטני אפרסקים • קציצות קינואה, פטריות וטחינה • קציצות תפוחי אדמה וטונה • קציצות מעגבניות צלויות וגבינת פטה • קציצות הודו עם דלעת וזנגביל כבוש • קציצות בטטה ועדשים כתומות • כדורי בשר וסולת במרק סלק חמוץ • קציצות סלמון ברוטב שמנת ופטריות • כדורי טופו אינדונזיים עם רוטב בוטנים • קרוקטים כרובית וגבינה מעושנת - כל אלה הם רק חלק ממתכוני הקציצות הנפלאים שמופיעים בספר.

    הספר מציע עשרות מתכונים לקציצות מכל הסוגים: קציצות מבשר הודו, עוף, בקר וטלה, קציצות דגים, קציצות ירק וקציצות צמחוניות ממגוון חומרים; קציצות מטוגנות, קציצות אפויות וקציצות מבושלות; קציצות "יבשות" וקציצות ברוטב. לצדם תמצאו מתכוני עזר לרוטבי טבילה, לתוספות מתובלות ואפילו למרקים צחים שמשמשים כבסיס לרטבים וכן שלל עצות וטיפים מניסיונה העשיר של דנית, ובכלל זה "דברים שכדאי לדעת לפני שמתחילים בבישול". המתכונים כתובים בשפה פשוטה וברורה וכל שלב מוסבר בצורה מפורטת, כשלצד מצרכים פחות מוכרים מופיע הסבר קצר על טיבם ועל המקומות בהם ניתן להשיגם. כל מתכון מלווה בתצלום מעורר תיאבון, שממחיש את התוצאה הסופית.

    דנית סלומון היא מחברת ספרי הבישול רבי־המכר "עוגות בקלי קלות", "שוקולד ושושנים", "פיצהפיתה", "קטנטנות - קאפקייקס בקלי קלות" ועוד רבים אחרים.
    המחיר שלנו: 39
     
  • קפה! - יד שניה
    בספר זה מונגש בקצרה, סיפור הקפה: איך התגלה, כיצד מעבדים אותו, ואיך הפך חמשקה הפופולרי בעולם. 
    בספר יש גם מתכונים להכנת מגוון מעדנים, עוגות וקינוחים קלאסיים הכוללים קפה.
    המחיר שלנו: 25