התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ברגע אחד

ברגע אחד

מק"ט מוצר: 036200070475

"הדמויות מתוארות ברגישות, וכך גם ההתאוששות שלהן. הסיום מלא תקווה."
Booklist

מועמד לפרס ספר הפרוזה הטוב של השנה של Goodreads

תאונת דרכים אכזרית משליכה את פין מילר בת השש־עשרה יחד עם עוד עשרה בני משפחה וחברים לתהום. החלטות בלתי אפשרויות מתקבלות בקרב השורדים, החלטות שמותירות אותם בייסורי אבל וחרטה. כיצד יתמודדו עם ההשלכות של מעשיהם? עם האשמה שלא מרפה? וכיצד משפחה שהתפרקה לרסיסים תצליח להטליא מחדש את חייה המרוסקים?

ברגע אחד הוא סיפור ששובר את הלב ואז מאחה אותו, סיפור על אהבה, על משפחה ועל היכולת להמשיך הלאה גם כשזה נראה בלתי אפשרי.

סוזן רדפרן סיימה בהצטיינות את הלימודים באוניברסיטה הפוליטכנית של קליפורניה ונוסף על ששת הרומנים שכתבה היא מחזיקה בתואר באדריכלות. היא חיה עם בעלה וילדיה בקליפורניה.

מחבר/ת סוזן רדפרן
מק"ט מוצר 036200070475
שם יצרן ידיעות ספרים
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • האח הגרמני

    סאו פאולו, שנות השישים. 

    ז'וזה, גנב מכוניות מתבגר, חוזר מדי יום לביתו הדחוס בספרים. אביו, עיתונאי ואיש אשכולות, הקדיש את חייו לרכישתם; אמו, בלית ברירה, הקדישה את חייה לארגון הספרייה של האב. ז'וזה מרגיש כסרח העודף במשפחתו, עזוב לנפשו ולמעלליו המפוקפקים. אמנם נאסר עליו לגעת בספרים, אבל יום אחד הוא מחטט בספרייה ומגלה בתוך אחד מהם מכתב בן עשרות שנים. 

    המכתב חושף רומן אסור שניהל אביו בראשית שנות השלושים, רומן שהביא להולדת תינוק. הילד ואמו נעלמו בתוהו ובוהו של מלחמת העולם השנייה ובכאוס שהשתרר אחריה. 

    ז'וזה מפתח אובססיה לאותו אח גרמני מסתורי, שייתכן כי הוא פרי דמיונו בלבד, והקיבעון הזה נהפך למשימת חיים, קומית ואמיצה כאחד, הנפרשת על פני עשרות שנים ורצופה במבואות סתומים, במבוכות ובטעויות בזיהוי. 

    האח הגרמני הוא ניסיונו של המוזיקאי והסופר הברזילאי הנודע שיקו בוארקי לשחזר באמצעים בדיוניים את מסע החיפושים האובססיבי שניהל בעצמו כל חייו אחר אח אבוד. זהו מפעל חיים השוזר את מה שהיה, את מה שהיה יכול להיות ובדיות גמורות – הכול כדי להגיע אל חקר האמת. 

     

    "האח הגרמני הוא ספק תעלומה היסטורית נעלמה, ספק רומן התבגרות אינטלקטואלי ומיני." – וניטי פייר

    "רומן נוגה ומרגש... מסע חיפושים נוגע ללב אחר העבר שחבוי בין דפי ספרים מאובקים." - קירקוס

    המחיר שלנו: 68.60