התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • בהרי הטירוף

בהרי הטירוף

מק"ט מוצר: 112900015074
מחבר/ת הווארד פיליפס לאבקרפט
מק"ט מוצר 112900015074
שם יצרן ספרות עכשיו
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • וילאית ביירות: דוח מצב האימפריה 1916-1915

    בשנת 1914, ערב מלחמת העולם הראשונה, מחליט מֵהְמֵט גֵ'מַאל עַזְמִי בֵּיי, מושל וִילַאיַת בּיירות (פרובינציית ביירות העות'מאנית) לשלוח שני משכילים צעירים ערבים למשימה ייחודית: מסע תיעודי במחוזות הפרובינציה. המושל מבקש מהשניים, רפיק אלתמימי ומֻחמד בּהג'ת, לקבל עדכון מפורט על הנעשה בפרובינציה שלו – המבנה החברתי, המצב הכלכלי, המאפיינים הדתיים והמנהגים התרבותיים. השניים מקבלים על עצמם את המשימה: הם מצטיידים בכלי כתיבה, בצידה, במטבעות ובשטרות כסף, ויוצאים לדרך.

    הדיווח על מסעם הראשון פורסם בכותרת וילאית ביירות, וראה אור בערבית ובתורכּית עות'מאנית בשנת 1917. כעת הוא מופיע לראשונה גם בעברית, ומאפשר לקוראים ולקוראות להשקיף על הארץ ועל המרחב שמעבר לה, מנקודת מבט ייחודית, דעתנית, לעיתים קרובות מתנשאת או אליטיסטית, אך פטריוטית. המחברים מתארים בפרטי פרטים את החיים שהתנהלו בארץ – של מוסלמים, נוצרים, שומרונים ויהודים; של תושבי כפרים, שבטים בדואיים, עיירות וערים. דיווחם כולל נתונים וראיונות, מובאות ממקורות רשמיים, זיכרונות ושירים עממיים.

    הגרסה העברית מוערת, וכוללת אחרית דבר מאת פרופ' אבי רובין, ומסה על חשיבות ההיבט החקלאי בספר, מאת ד"ר בסמה פאהום.

    המחיר שלנו: 78
     
  • מכתבים מחבל שמפאן

    רומן היסטורי העוקב אחר קורותיהן של האלמנה קליקו בעת שהיא בונה את מורשתה ושל גרושה טרייה הקוראת את מכתביה בחיפוש אחר השראה. 

    רנס, צרפת, 1805: בארב-ניקול קליקו מאבדת את בעלה האהוב, אך נחושה להגשים את חלומם המשותף – ליצור מותג שמפניה עילית בצרפת. בעוד הרוסים מתכוננים לפלישה, מתחרים נאבקים על לקוחותיה ופוליטיקת החצר של נפוליאון מערימה קשיים, עליה לבדל את עצמה במהירות ולתמיד, אם ברצונה לשרוד.

    שיקגו של ימינו: שבורה מגירושיה, נטלי טיילור מחליטה לברוח לפריז. בדוכן ספרים על גדות נהר הסן, היא מוצאת ספר מכתבים של האלמנה קליקו ושואבת ממילותיה השראה לצאת מאזור הנוחות שלה וליצור לעצמה חיים חדשים. אך כאשר הבריחה הפריזאית שלה משנה כיוון באופן מפתיע, היא נאלצת לבחור: האם להשלים עם מה שאיבדה ולחזור הביתה, או להילחם על עתיד שרק העזה לחלום עליו? מה היתה עושה האלמנה קליקו?

    קייט מקינטוש מתגוררת בוונקובר ומלמדת כתיבה. בזמנה הפנוי היא נהנית לבלות עם חברים, לקרוא ספרים ולצפות בדרמות תקופתיות. מכתבים מחבל שמפאן הוא ספרה הראשון

    המחיר שלנו: 65