התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • ניסים קטנים - יד שניה

ניסים קטנים - יד שניה

מק"ט מוצר: 137860
40 ₪
אין במלאי

אין דבר כזה "מאוחר מדי". למרות שבמבט ראשון, בדיוק כך זה נראה: שלוש נזירות קשישות נקלעות לצרה צרורה. שאר החברות במסדר הלכו לעולמן, התרומות פסקו, ואין להן כסף לחיות. הן זקוקות לנס, אבל אפילו הן יודעות, עם כל הכבוד לאלוהים שלהן, שאין סיכוי לאחד כזה.

ולמרות זאת, אחת מהן, הקשישה מכולן, ממשיכה בנוהל זימון הנס הפרטי שלה: היא שוב רוכשת כרטיס לוטו, למורת רוחן של החברות האחרות. והפעם זה קורה.

שלוש נזירות זוכות לפתע בהון קטן. עשרים אלף פאונד. זה לא סכום שיציל את המצב, אבל הוא מאפשר לתקן את גג המנזר. זה לא סכום שישנה את חייהן, אבל עכשיו הן יכולות לצאת למסע לאיטליה. שם, הן מאמינות, מסתתר הפתרון ולפתע החיים מלאים אפשרויות ותקווה והרפתקאות.

ניסים קטנים הוא ספר על הדברים הקטנים שיכולים לשנות את חיינו. לא כסף, אלא אמונה. לא גג מתוקן, אלא חברות. לא גשמי, אלא רוחני על סטרואידים. זהו ספר משעשע, מלא שמחת חיים, שיש בו אלוהים (אבל בלב) ויש בו טבע משגע (כי איטליה) ויש בו תקווה ואהבה שמנצחת כל קושי.

ניסים קטנים הוא ספרה הראשון למבוגרים של אן בות', סופרת ספרי ילדים מצליחה, והוא תורגם לשפות רבות.

מחבר/ת אן בות'
מק"ט מוצר 137860
שם יצרן תכלת
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • ניפגש בשוליים - יד שניה

    חלומותיה של סוואנה קייד עומדים להתגשם. קלייר דונובן, העורכת הראשית המפורסמת של הוצאת הרומנטיקה הגדולה במדינה, ביקשה לקרוא את כתב היד שסוואנה עובדת עליו בחשאי. הבעיה היחידה: סוואנה עובדת בהוצאה אחרת, ולפי הבוסית שלה, רק ספרים "איכותיים" ראויים לצאת לאור, וספרי הרומנטיקה שייכים למעגל הנמוך ביותר בתופת של דנטה.

    אבל כשסוואנה שומטת בטעות את כתב היד שלה בישיבת מערכת וכמעט חושפת את סודה לכל אנשי ההוצאה – כולל ויליאם פנינגטון, הבוס החדש ובנה של המנכ"לית שונאת הרומנטיקה – אין לה ברירה אלא להטמין את כתב היד בחדר סודי.

    כשהיא חוזרת לשם, היא נדהמת לגלות שמישהו מצא את מקום המסתור שלה, ולא סתם מצא אותו, אלא כתב הערות בשולי כתב היד – הערות ביקורתיות ביותר. למרבה התדהמה של סוואנה, התגובה של קלייר זהה כמעט לגמרי להערות האלה וחמור מכך, היא מודיעה לסוואנה שיש לה שישה שבועות בלבד להגיש תיקונים לפני שהיא יוצאת לגמלאות. לסוואנה אין ברירה, והיא מבקשת עזרה מהעורך המסתורי שלה.

    התכתובת שלהם ממלאת אט־אט את שולי הדפים, וסוואנה מגלה שהוא הפך לדמות מרכזית, לא רק בעבודתה אלא גם בחייה. ופתאום זה ברור לה: היא מתאהבת בעורך המסתורי. רק חבל שהיא לא יודעת מי הוא.

    ניפגש בשוליים הוא קומדיה רומנטית מקסימה וממכרת שנבנית לאט ויודעת לגעת בדיוק במקומות הנכונים. בחירה מושלמת לכל מי שאוהב סיפורים על סיפורים… ועל אהבה שמתחבאת בין השורות.

    מליסה פרגוסון היא סופרת רבי מכר של הקומדיות הרומנטיות The Perfect Rom-Com, How to Plot a Payback. מתגוררת בטנסי עם בעלה וילדיה בבית החווה שלהם, ומנהלת אורח חיים כפרי.

     

    "פרגוסון מצליחה לכבוש בסיפור קליל ושנון על עולם ההוצאה לאור, שהוא גם מחווה אוהבת לכוחם של סיפורים טובים. הספר הזה כנראה יביא לפרגוסון עוד הרבה קוראים חדשים." – Publishers Weekly

    המחיר שלנו: 40