התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • דין פרוטה

דין פרוטה

מק"ט מוצר: 002000539337

הדבר המשותף היחיד למרצה למתמטיקה מאוקספורד, רופא מכובד, סוחר אמנות צרפתי ולורד אנגלי מפונק הוא שארבעתם הפסידו n> את כל כספם בןלילה לנוכל אחד: הארווי מטקאלף.

מטקאלף בנה את אימפריית הרמאות הידועה לשמצה שלו במו ידיו. הוא גדל בימי השפל הגדול וכבר כילד שאף לשלוט בשוק השחור שהתנהל בבית הספר. מאז, במשך עשרות שנים, הוא עוקץ אנשים תמימים וגונב מהם סכומי עתק בשיטות מתוחכמות. הוא עשיר מופלג, אבל לא מצליח לעמוד בפיתוי כאשר נקרית בדרכו הזדמנות לרווחים קלים. חוקרי המשטרה מנסים שנים רבות לתפוס אותו, אך לשווא.

אבל הפעם הוא עקץ את האנשים הלא נכונים. נוכח אזלת היד של המשטרה, וכשלא נותר להם דבר להפסיד, ארבעת הנגזלים מחליטים לעשות מעשה: לרמות את הרמאי, ולקחת ממנו בחזרה בדיוק את הסכום שהוא גזל מהם, פרוטה אחר פרוטה.

בין בתי הקזינו של מונטה קרלו למרוצי הסוסים באסקוט, בין הגלריות האלגנטיות של לונדון לרחובות השוקקים של וול סטריט
המשחק מהיר והמחירים גבוהים. אבל הם למדו מהנוכל הטוב ביותר, ולא יוותרו גם כשהסכנה אורבת בכל פינה.

 

ג'פרי ארצ'ר הוא אחד הסופרים הנקראים ביותר בעולם. ספריו נמכרו בלמעלה מ–250 מיליון עותקים בכ–100 מדינות. 'קין והבל', סדרת 'דברי ימי קליפטון' וסדרת 'ויליאם ווריק', שהיו לרבי–מכר בינלאומיים, הם בין ספריו הרבים שראו אור בעברית בהוצאת מודן. דין פרוטה הוא ספרו הראשון.

מחבר/ת ג'פרי ארצ'ר
מק"ט מוצר 002000539337
שם יצרן מודן
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • עמוק מדי

    "אקשן מהיר, מהלכים נועזים אך מחושבים היטב, כתיבה קצבית, וגיבור שחייב להיות מעורב כדי להציל אחרים." ניו יורק ג'ורנל אוף בוקס

    לג'ק ריצ'ר אין מושג היכן הוא נמצא, ושום זיכרון כיצד הגיע לשם. אבל מישהו ודאי הביא אותו. וכבל אותו. ומי שעשה את זה עתיד להתחרט על כך. בזה אין לו שום ספק.

    הוא מתעורר לבד, בחושך, אזוק למיטה מאולתרת. זרועו הימנית סובלת מפציעה רצינית. חפציו המעטים אינם. מה קרה?

    הדבר האחרון שהוא זוכר זה שתפס טרמפ, המכונית סטתה מהכביש, והנהג מת. 

    שוביו של ריצ'ר מניחים שהוא שותף לפשע של הנהג ורוצים ללחוץ עליו לדבר. התוכנית שלהם עומדת לחזור אליהם כמו בומרנג...

    לי צ'יילד, יליד אנגליה, הוא מכותבי המותחנים המובילים בעולם. אומרים שמדי תשע שניות נמכר היכנשהו בעולם אחד מספרי ג'ק ריצ'ר. ספריו מככבים במקום הראשון ברשימות רבי־המכר ברחבי העולם ונמכרו עד היום ביותר ממאה מיליון עותקים בכמאה מדינות.

    אנדרו צ'יילד, אחיו הצעיר של לי צ'יילד, הוא מחברם של תשעה מותחנים שראו אור תחת השם אנדרו גרנט. הוא חי בשמורת חיות בר בוויומינג עם אשתו, הסופרת טאשה אלכסנדר.

    עמוק מדי הוא הספר ה־29 בסדרת ג'ק ריצ'ר, ומיד עם צאתו לאור הפך לרב־מכר של הניו יורק טיימס.

    המחיר שלנו: 63.60
     
  • רשימת חיסול

    לאחר שהוא מגלה שהממשל האמריקאי עומד מאחורי מותם של חבריו לצוות, לוחם הנייבי סילס קומנדר ג'יימס ריס מוצא את עצמו בלי שום סיבה לחיות, אבל עם כל הסיבות שבעולם לצאת למסע נקמה. 

    הצוות של ריס חוסל כולו במהלך הפשיטה המבצעית האחרונה שלהם, אחרי היתקלות במארב קטלני שעלה גם בחייהם של אנשי צוות האוויר שנשלחו לחלץ אותם. כשהוא חוזר הביתה והאנשים הקרובים אליו ביותר נרצחים ממש ביום שובו, מתברר לריס שלא מדובר במשימת חיסול שביצע אויב זר, אלא בקנוניה שמגיעה עד לדרגים הגבוהים ביותר בממשל.

    כעת, משנותר ללא משפחה והוא חופשי מכבלי המסגרת הצבאית, ריס רותם את כל הניסיון שרכש במשך עשור של לחימה כדי לנקום את דם יקיריו ואת דמם של חבריו לנשק. 

    ג'ק קאר הוא לוחם ומפקד לשעבר בנייבי סילס, יחידת הלוחמה המיוחדת של הצי האמריקאי. הוא הוביל צוותי פשיטה וצלפים בעיראק ובאפגניסטן ופיקד על מחלקה שלחמה בטרור בדרום הפיליפינים. בשנת 2016 פרש משירות פעיל וכיום הוא מתגורר ביוטה עם אשתו ושלושת ילדיו.

     

    "מותחן סוחף שפשוט אי-אפשר להניח מהיד... קריאת חובה!" – הניו יורק טיימס

    המחיר שלנו: 68.60