התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • כל השטויות האלה

כל השטויות האלה

מק"ט מוצר: 036200057377

"זוהי פנייה חמה לבעלי לב חלש ורגישות מוסרית, דתית ולאומית, שלא יקראו את הרומן הזה. זכותנו לפרסם את הסיפורים מבלי לכפות על איש לקרוא אותם. הבחירה בידי הקורא, והוא שיישא באחריות לפגיעה ברגשותיו."
אַמַל, עורכת דין צעירה שהשתחררה זה עתה מהכלא המצרי לאחר שנת מאסר באשמת פעילות נגד המשטר, מקיצה משנתה במיטה לצד עוֹמַר, נהג מונית צעיר וחסר אמצעים שפגשה במסיבה. לרשותם עומדות שתי יממות לפני שתיאלץ לעזוב את המדינה לעד. דרך המפגש בין השניים אנחנו מגלים את מצרים על כל רבדיה - תוססת, סוערת, ומהותה תמהיל של ייאוש ותקווה.
כל השטויות האלה הוא הפגנת יכולת מעוררת השראה של אמן הסיפור עז אל-דין שוכּרי פישר. זהו רומן חברתי, שזור הומור, נוגע ללב ומעורר מחשבה על מצרים כפי שהיא נראית מבעד לעיני צעיריה.
שוכּרי פישר, איש אקדמיה ודיפלומט מצרי בעברו, ששירת בין השאר בישראל ומילא שורת תפקידים באו"ם, הוא מחברם של תשעה רומנים. ספריו זכו לשבחי הביקורת ולאהדת הקוראים. כמה מהם היו מועמדים לפרס הבינלאומי לסיפורת ערבית ("הבּוּקר הערבי"), תורגמו לשפות רבות ואף עובדו לסדרת טלוויזיה בנטפליקס. כיום הוא מרצה בכיר באוניברסיטת דרטמות' בארצות הברית, ומאמרי פרשנות וטורי דעה פרי עטו מתפרסמים בעיתונים ובכתבי עת מן השורה הראשונה בעולם.
"תערובת מבריקה של הומור וביקורת." – The New York Review of Books
"באומץ, בתעוזה ובכנות כובשת, שוכרי פישר נותן קול לתסכולים ולשאיפות של דור שלם." – The Washington Post
"עז אל-דין שוכּרי פישר נכנס רשמית לקאנון של הרומן הערבי המודרני." – אל–אהראם

מחבר/ת עז אל-דין שוכרי פישר
מק"ט מוצר 036200057377
שם יצרן ידיעות ספרים

אולי יעניין אותך גם

  • סיפור מצחיק
    החיים של דפני וינסנט מושלמים. או בעצם - היו מושלמים. עד לא מזמן היא הייתה מאורסת לפיטר, בחור שהוא חלומה של כל בחורה. הם גרו בבית מקסים בעיירה על גדות אגם מישיגן, ולדפני סוף סוף היו משפחה גדולה ומעגל חברתי להשתייך אליהם.
    אלא שכל אלה לא היו באמת שלה, והיא גילתה את זה בדרך הכי קשה שיש, כשפיטר חזר ממסיבת הרווקים שלו ובישר לה שהאירוסים שלהם מבוטלים כי הוא מאוהב בפֶּטרה, חברת הילדות שלו.
    דפני מוצאת את עצמה בעיירה שהיא בקושי מכירה, בלי חברים ובלי מקום לגור בו. לבעיה האחרונה היא מוצאת פתרון יצירתי ומעשי, ועוברת לגור עם מַיילס, האקס של פטרה.
    מיילס, הבחור הספונטני שעובד ביקב ומגדל זקן פרא, הוא ההפך הגמור מדפני הספרנית המכופתרת, ואין ביניהם שום דבר משותף מלבד לב שבור. אבל איכשהו הם מצליחים לשמור על שגרה נסבלת בדירה הקטנה, שבארון שלה דחוסים שמלת כלה והמון נרות בגדלים שונים. אלא שהכול מתחיל להשתנות כשלדירה מגיעות מעטפות שבתוכן ההזמנות לחתונה של פיטר ופטרה. התדהמה גורמת לדפני לנקוט צעד אימפולסיבי, ורצף האירועים שמתחיל מאותה נקודה מציף את השאלה הנצחית: האם מה שמתחיל כהעמדת פנים יכול להפוך למציאות גם כשמדובר באהבה?
    המחיר שלנו: 59