התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנות | יצירת קשר
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • אמיל ושלשת התאומים - יד שניה

אמיל ושלשת התאומים - יד שניה

מק"ט מוצר: 139116
40 ₪
אין במלאי
החבורה, שבספר אמיל והבלשים רדפה אחרי הרשע שגנב לאמיל את כספו, מתכנסת שוב לחופשת קיץ עשירה בהרפתקאות. הנערים ודודניתו של אמיל, פוני, מצוידים בחוש צדק מפותח, ברצון טוב ובאופנוע של גוסטב, מתגייסים למשימה חשובה, בביתו של הפרופסור על חוף הים הבלטי. יש גם סירה ואי בלב ים. יותר מזה אי אפשר לגלות עכשיו. כולם שם והפעם בבגדי ים.
 
הסופר והעיתונאי אריך קסטנר נולד ב-1899 בעיר דרזדן שבגרמניה. אמו, אידה, בת הקצב אוגוסטין, היתה נשואה לאמיל קסטנר, מעבד עורות, שאימץ את אריך. מאחר שאימו היתה אישה חולנית, מצא עצמו אריך הקטן מטפל בה ודואג לה. טיפול כזה, מטבעו, יצר ביניהם קירבה רבה שבאה לכלל ביטוי גם ביחסים שבין גיבורי ספריו. בעת מלחמת העולם השניה נאסר פרסום ספריו של קסטנר בגרמניה, בין היתר, בגלל היותו בן לאב יהודי אבל מאחר שכבר היה מפורסם - ניצל קסטנר מגורלם המר של יהודי אירופה וגרמניה בכללם. קסטנר זכר תמיד את ילדותו ואמר שאסור לשכוח אותה, "מרבית האנשים מניחים את ילדותם בצד כאילו היתה כובע משומש. רק מי שבגר ובכל זאת נשאר קצת ילד, הוא בן אדם." הכבוד שקסטנר רוחש לילדים בא לידי ביטוי בכל ספריו.
מחבר/ת אריך קסטנר
מק"ט מוצר 139116