התחבר | משתמש חדש | אורח/ת | מעקב הזמנותרכישת Gift Cardרכישת Gift Card
לוגו דני ספרים
שירות ומכירות
02-6248293 
(0)
משלוח מוקפד ואכותי בחינם ! ברכישה של 199  לנק' מסירה, ובקנייה מעל 249 ₪ משלוח בחינם עד הבית !
באתר זה ניתנת לעיתים הנחות על המחיר הקטלוגי. הנחות אלו אינן מבצע. מבצעים מתקיימים מעת לעת לתקופה מוגבלת, כמפורסם באתר ובהתאם לתקנון.
  • שבעה שיעורים קצרים בפיזיקה - יד שניה

שבעה שיעורים קצרים בפיזיקה - יד שניה

מק"ט מוצר: 139187
40 ₪
אין במלאי
בשבעה פרקים קצרים מדריך אותנו הפיזיקאי קרלו רובלי בפלאיה של הפיזיקה המודרנית ובתגליות שחוללו בה מהפכה, מתורת היחסות הכללית, דרך תורת החלקיקים ומכניקת קוונטים ועד חורים שחורים. בשפה פשוטה ובהירה רובלי פותח צוהר לכמה מהתיאוריות המדעיות הגדולות של המאה העשרים.
 
"כאן, בגבולו האחרון של הידוע, על שפת האוקיינוס של הלא–נודע, העולם זורח בכל יופיו החידתי. והנשימה נעתקת."
 
קרלו רובלי, פיזיקאי, הוא אזרח אמריקאי יליד איטליה המתגורר בצרפת. הוא חיבר יותר ממאתיים מאמרים מדעיים שהתפרסמו בעיתונים מדעיים מובילים בעולם ובספרי מדע פופלרי.
מחבר/ת קרלו רובלי
מק"ט מוצר 139187
זמן אספקה 4-8 ימי עסקים

אולי יעניין אותך גם

  • מעבר למחיצה - יד שניה

    בעבור חלק גדול מהציבור החילוני נשים חרדיות הן בבחינת חידה מוחלטת. הן מסקרנות חילונים וליברלים, אולי בעיקר נשים, שמתקשים להבין אותן: הן נתפסות גם כקורבנות של חברה דתית אולטרה־שמרנית וגם כקטליזטור לשינוי חברתי־פוליטי בתוך המגזר החרדי עצמו. אז מה באמת קורה שם מעבר למחיצה המפרידה בין נשים לגברים בציבור החרדי? מדוע נשים מופנות לחלקו האחורי של האוטובוס? ממתי חופי רחצה בהפרדה נעשו מובנים מאליהם כל כך? מה הם המנגנונים החברתיים והפוליטיים שבגללם יש החמרה בתקנות הצניעות עד כדי מחיקה של תמונות ושמות של נשים משלטי פרסום? למה הן משתפות פעולה עם הדרתן מהמרחב הציבורי וממוקדי כוח? והאם יש נושאים (דוגמת פגיעות מיניות) שמקוממים אותן והן מוכנות להיאבק עליהם? 

    המורכבות החברתית־פוליטית של הנשים החרדיות לא פשוטה לפענוח. דת, במיוחד במופע הפונדמנטליסטי שלה, נוטה לטשטש ולהסוות הפעלה של מנגנוני כוח וכפייה כלפי נשים ולשווק אותם לציבור כתגובה הולמת לצרכים דתיים. האומנם אלה הצרכים הדתיים גרידא שקובעים את הקוד החברתי ואת יחסי המגדר בתוך הציבור החרדי? הרי המאבק על הזהות הקולקטיבית של החרדיות מתנהל בזירה פוליטית תוססת ובהקשרים של יחסי כוח.

    באסופת מאמרים זו מובאים ממצאים של חוקרות.ים מתחומי המשפט ומדעי החברה, שדנו וניתחו אירועים בולטים ומגמות עכשוויות המקובלות בציבור הנשים החרדיות בישראל. נוסף על כך ערכנו סקר בקרב חרדיות כדי לברר את העמדות שלהן בנושאים מהותיים הנוגעים לעתיד המדינה וגם כדי להבין כיצד הן עצמן תופסות את יחסי הכוחות בין נשים וגברים בציבור החרדי. 

    המחיר שלנו: 40